RSS
امروز جمعه ، ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
آخرین اخبار

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

یارانه دهک های چهارم تا نهم واریز شد

چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی تکذیب شد

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

مدیرکالایی کارگزاری بانک پاسارگاد مطرح کرد:

قیمت طلای سرخ در خیابان بورس‌کالا واقعی شد

۱۰:۱۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۸کد خبر: 271848
ایستانیوز:بازاری رسمی و متشکل، با عرضه‌کنندگان و خریداران زیاد، به همراه قوانین معاملاتی مشخص، شرایطی را پیش پای فعالان بازار زعفران می‌گذارد که بدون ترس از ریسک‌های مربوط به معاملات و نکول و همچنین کمیت و کیفیت کالا، نیاز خود را در این بازارها برطرف کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،مدیر کالایی کارگزاری بانک پاسارگاد روند موجود در معاملات آتی زعفران را مثبت ارزیابی کرد و ضمن بیان مطلب فوق به پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا) گفت: معاملات آتی این امکان را به تولیدکنندگان زعفران داده تا با توجه به حجم تولید و موجودی انبارها به فروش محصول خود اقدام کنند و در طرف مقابل نیز خریداران با توجه به نیاز خود و در جهت پوشش ریسک ناشی از کمبود بار و نوسانات قیمتی، در این بازار داد و ستد کنند.
 
محسن ایزدی ادامه داد: این شرایط سبب شده تا به تدریج فعالان بیشتری به این بازار وارد شوند؛ در این راستا، با افزایش حجم معاملات، عمق این بازار نیز افزایش پیدا کرده  و کشف قیمتی عادلانه‌تر در این بازار انجام می شود.  
 
این کارشناس بازار کالایی به امکان ترکیب همزمان قراردادهای آتی با گواهی سپرده در بازار حاضر نیز اشاره و تاکید کرد: این موضوع، فرصت معاملات آربیتراژی را در اختیار فعالان بازار قرار می‌دهد، به طوریکه با رشد قیمت‌ها در بازار آتی و اخذ موقعیت فروش در قیمت‌های بالا در این بازار و در مقابل خرید نقدی گواهی سپرده زعفران با سررسید تحویل آینده، می‌توان بازدهی مشخصی را بدون ریسک‌های قیمتی بدست آورد.
 
او در کنار مزایای اشاره شده برای معاملات آتی زعفران، انجام این معاملات در بورس کالا را راهی برای واقعی شدن قیمت‌ها دانست و اضافه کرد: با عرضه زعفران در بورس کالا، به طور خودکار مرجع قیمت‌گذاری از عرضه‌کنندگان شخصی به سمت قیمت‌گذاری بر اساس عرضه و تقاضا، منتقل می‌شود.
 
وی در پایان گفت: توجه بیشتر به این بازارها و ارائه آموزش‌های لازم در جهت آشنایی با قراردادهای آتی می‌تواند ترس از انجام این معاملات را کاهش داده و به توسعه این بازار کمک کند. 
 
به گزارش سنا، بورس کالای ایران در سال‌های اخیر به دنبال ایجاد بازاری متنوع با ابزارهای مالی نوین، در جهت جذب بیشتر سرمایه‌گذاران بوده است. در این میان، ‌می‌توان گفت معاملات آتی زعفران که در سال جاری در این بازار وارد شد به دنبال معاملات سکه طلا، جای خود را در میان فعالان بورس کالا پیدا کرده است. به طوریکه، رشد روز افزون تعداد معاملات زعفران در بورس کالا و همچنین معاملات گواهی سپرده زعفران حکایت از جذابیت این بازار برای مشتریان دارد. به گفته کارشناسان، مهمترین ویژگی معاملات آتی، کاهش ریسک معاملات و واقعی شدن قیمت‌ها در بستری شفاف است. 

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:زعفران، بورس کالا
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *