RSS
امروز سه شنبه ، ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
آخرین اخبار

سیاست‌های انقباضی بانک مرکزی تولید را ضعیف کرد

رویداد عیدانه صنعت بیمه برگزار شد

سقف مهربانی در بانک ملی بلند است

سقف تراکنش خرید افزایش یافت؛ روزانه ۲۰۰ میلیون تومان

ثبت‌نام طرح ترافیک خبرنگاران تا ۱۵ اردیبهشت‌ماه تمدید شد

طلا وارد کانال جدید شد

نقش بازار سرمایه در تامین مالی تولید، ویژه است

نا اطمینانی ها، برنامه ریزی بنگاه های اقتصادی را سخت کرد

مصائب تعطیلی پنجشنبه‌ها

شرایط و نحوه دریافت وام بدون سود بانک سپه

ارز ۲۸۵۰۰تومانی پرداخت نشود، تورم افزایش می‌یابد

توسعه خدمات بیمه‌ای ملت در سال ۱۴۰۳

جلسه مهم فعالان بازار با رئیس سازمان بورس

تأمین مالی ۳۵۰ همتی با استفاده از ابزارهای نوین

پرداخت ما‌به‌التفاوت سود قطعی و علی‌الحساب بانک سامان

مالیات خودروهای لوکس اعلام شد

ذخایر خارجی بانک مرکزی رشد کرد

جزییات تعطیلی پنج‌شنبه‌ها؛ بانک‌ها هم تعطیل می‌شوند؟

ریزش بیت کوین ادامه دارد؟

رای پرونده رمز ارز جعلی «کینگ‌مانی» صادر شد

حقوق وزارت کار ۱۴۰۳ بالاخره چقدر است؟

“گروه مالی شهر” زیرمجموعه خود را راهی فرابورس می‌کند

پیش بینی بورس از نگاه ارزش دلاری

قیمت طلا دوباره گران شد

روش های استعلام اعتبار صاحب چک

چشم انداز بازار سرمایه در سایه تحریم

۱۵:۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۴کد خبر: 271161
ایستانیوز:یک کارشناس بازار سرمایه باتشریح چشم انداز بازار سرمایه، گفت: تداوم تحریم‌ها، تاثیراتی برای صنایع و بازار سهام به وجود می‌آورد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،محمود آقایی با اشاره به این که بازار سرمایه بدرستی آئینه تمام‌نمای اقتصاد کشور است، گفت: نمونه عینی این موضوع را می‌توان در جهشی که در نرخ ارز در ماه‌های گذشته اتفاق افتاد و اثر خود را در بازار سهام نمایان کرد، مشاهده نمود.
این کارشناس بازار سرمایه افزود: بدین جهت بررسی وضعیت بورس در سالیان گذشته نشان می‌دهد هر زمان اتفاقی در اقتصاد کشور رخ داده است، بروز آن را نیز در بازار سرمایه مشاهده کرده‌ایم.
وی اضافه کرد: بر این اساس این روزها شاهد این موضوع هستیم که بازار سهام پس از رشد چشمگیری که در چند ماه گذشته به دلایل مختلف از خود بجای گذاشته است، رفته رفته وارد فاز رکودی می‌شود که عمده دلیل آن را می‌توان در شرایط اقتصادی کشور و وضعیت رکود حاکم بر آن پس از تورمی چشمگیر مشاهده کرد.
این کارشناس بازار سرمایه اظهار داشت: شرایط اقتصادی کشور نشان می‌دهد پس از هر تورم شدیدی، اقتصاد کشور وارد فاز رکودی شده که در پی آن نیز بازار سرمایه نیز این اتفاق را تجربه کرده‌ است. به عنوان مثال در سال ۹۲ که شاخص بورس طی چند ماه از ارتفاع ۴۵ هزار واحد تا حدود ۹۰ هزار واحد حرکت کرد و رشد چند برابری در قیمت سهام شرکت‌ها اتفاق افتاد، تا سال ۹۶ در عمل بازار سهام در رکودی عمیق فرو رفته بود.
وی با اشاره به این که در حال حاضر بازارهای مختلف از جمله مسکن، خودرو، ارز، سکه و طلا خسته از جهش‌های ناگهانی قیمتی هستند و وارد فاز رکودی شده‌اند، اذعان داشت: بنابراین بازار سهام نیز رفته رفته خود را برای عادت کردن به این حالت رکودی آماده می‌کند.
این کارشناس بازار سرمایه افزود: کاهش تولید یکی از دستاوردهای شرایط رکودی برای صنایع و شرکت‌های مختلف است که این موضوع در کنار کاهش واردات بدلیل افزایش نرخ ارز و موانع موجود بر سر واردات، شرایط رکودی را در اقتصاد کشور عمیق‌تر می‌کند، که البته باید به این موارد کاهش تقاضا را نیز به دلیل افزایش تورم اضافه کرد.
 به نوشته ایبِنا،وی با بیان این که تداوم تحریم‌ها نیز خبر خوشی برای صنایع و بازار سهام نیست، اضافه کرد: جدای از اثرات منفی تحریم‌ها بر صنایع مختلف، موانع بین‌المللی موجب می‌شود تا نتوان چشم‌انداز بلندمدتی را برای توسعه و سرمایه‌گذاری در شرکت‌ها متصور شد، که این موضوع نیز موجب می‌شود نگاه سرمایه‌گذاران به بازار سهام کوتاه‌مدت باشد.
 

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:بورس
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *