RSS
امروز چهارشنبه ، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

بزرگترین ریزش قیمت طلا رقم خورد

سقف برداشت از حساب بانکی کاهش یافت

تعطیلی آخر هفته، پنج شنبه باشد یا شنبه؟

عرضه سهام باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال ایران توسط کارگزاری بانک صنعت و معدن

همه‌چیز درباره مالیات بر ارزش افزوده ۱۴۰۳

رکوردشکنی جدید بیت‌کوین

چگونه سرمایه‌های اقتصاد ایران نابود شد؟

راه حل برقراری یارانه قطع شده؟

تورم فروردین ماه از تنور درآمد

خط فقر چقدر است؟

پرداخت ۱۴۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲

توضیحات بانک صادرات در خصوص خرید سهام پرسپولیس

ابقاء معافیت‌های مالیاتی بازار سرمایه

واگذاری پرسپولیس و استقلال پاک کردن صورت‌مسئله است

مصوبه ای که ۶۸ همت از منافع سهامداران خرد را به خطر می اندازد

رشد ثابت و آهسته اقتصاد جهانی ادامه پیدا می کند

سهام پرسپولیس و استقلال معامله شد

دلیل اصلی رشد نقدینگی

ابهام در بازگشت ارز ناشی از صادرات مشکل اصلی بازار سهام

۱۲:۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۲کد خبر: 270707
ایستانیوز:یک کارشناس بازار سرمایه با اشاره به صورت‌های مالی ۹ ماهه شرکت‌های بورسی، گفت: سودهایی که در صورت‌های مالی شناسایی شده در دوره مالی مشابه سال آینده اصلاح خواهد شد اما مشکل اصلی بازار سهام در این روزها ابهام درباره بازگشت ارز ناشی از صادرات است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،فردین آقابزرگی ، درباره تأثیر اخبار مربوط به سیستم اروپای جایگزین سوئیفت ( SPV) در بازار سرمایه، اظهار کرد: سامانه‌ای که ما نمی‌دانیم جزئیاتش چیست و خبری درباره مراودات مالی از طریق آن وجود ندارد، نمی‌تواند سبب شود که بازار سرمایه نسبت به وجودش واکنش مثبت نشان دهد.
 
وی درباره تاکید کرد: ابهامات در مورد مراودات مالی و بازگشت درآمدهای ناشی از صادرات نفت و فرآورده‌های نفتی، این روزها موضوعی اصلی در اقتصاد و در نتیجه در بازار سرمایه است. از طرفی ارز صرف واردات می‌شود و از طرف دیگر ارز ناشی از صادرات کاهش می‌یابد و شکاف بین این دو بیشتر می‌شود. این موضوع نمی‌تواند برای بازار سرمایه حامل اخبار مثبت باشد.
 
این کارشناس بازار سرمایه افزود: اگر برای صادرات‌مان، از کشورهای دیگر ارز خودشان را بگیریم مثلاً از هند روپیه دریافت کنیم، آن ارز را فقط در آن کشور می‌توان خرج کرد. راه حل دیگر این است که باید کالاهای مورد نظرمان را از آن کشور وارد کنیم که این موضوع برای ما یک محدودیت جدی است.
 
آقابزرگی درباره وضعیت صنایع مختلف در بورس نیز گفت: شرکت‌های معدنی، فولادی و شرکت‌هایی که از یارانه نرخ حامل‌های انرژی استفاده می‌کنند هم نمی‌توانند آن گونه که باید به کار خود ادامه دهند، چراکه در بخش مسکن و ساخت و ساز نیز با رکود نسبی مواجه هستیم و این رکود می‌تواند به شرکت‌های معدنی و فولادی نیز تسری پیدا کند. در عین حال وضعیت درآمدی خودروسازها نیز مناسب نیست و این صنایع در کنار پالایش‌ها و پتروشیمی‌ها ۴۰ درصد کل ارز بازار را دارند که اگر شرایط خوبی نداشته باشند سهم‌های دیگر نیز از آنها تبعیت می‌کنند.
 
وی یادآور شد: شرکت‌هایی که طی ۱۰ ماه اول سال ۱۳۹۷ با افزایش قیمت سهام‌شان روبرو شدند، عمدتاً شرکت‌هایی بودند که مشمول مانده ۱۴۱ می‌شدند یا با زیان عملکرد مواجه بودند. مانند شرکت‌های بانکی. اما سهم‌های که به صورت بنیادی قابل تحلیل بودند مثل سهم‌های فولاد پتروشیمی و پالایشی نسبت به متوسط بازده بازار حداقل بازده را عاید سهامداران کردند.
 
این کارشناس بازار سرمایه در پاسخ به اینکه صورت‌های مالی ۹ ماه شرکت‌ها را چطور برآورد می‌کنید؟ گفت: افزایش سود ناخالص در دوره مالی منتهی به آذر ۱۳۹۷ در دوره مشابه بعدی خود را اصلاح خواهد کرد. یعنی افزایش سود در صورت‌های مالی امسال، در سال آینده در قالب افزایش قیمت تمام شده خود را نشان می‌دهد و در نتیجه سودهای که امسال شناسایی شدند در سال بعد اصلاح می‌شوند، چرا که این سودها ناشی از مابه‌التفاوت نرخ ارز بودند یا ناشی از یارانه‌هایی که پرداخت می‌شد.
 
به گزارش ایسنا، در نیمه اول سال جاری با افزایش قیمت ارزهای خارجی، قیمت سهم‌ها در بورس تهران با رشد مواجه شد و شاخص کل بازار سرمایه تا نزدیکی کانال ۲۰۰ هزار واحدی رفت. این شاخص تا امروز که ۱۱ ماه از سال ۱۳۹۷ می‌گذرد، رشد ۷۰ درصدی را نشان می‌دهد.

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:بازار سهام
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *