RSS
امروز سه شنبه ، ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

بزرگترین ریزش قیمت طلا رقم خورد

سقف برداشت از حساب بانکی کاهش یافت

تعطیلی آخر هفته، پنج شنبه باشد یا شنبه؟

عرضه سهام باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال ایران توسط کارگزاری بانک صنعت و معدن

همه‌چیز درباره مالیات بر ارزش افزوده ۱۴۰۳

رکوردشکنی جدید بیت‌کوین

چگونه سرمایه‌های اقتصاد ایران نابود شد؟

راه حل برقراری یارانه قطع شده؟

تورم فروردین ماه از تنور درآمد

خط فقر چقدر است؟

پرداخت ۱۴۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲

توضیحات بانک صادرات در خصوص خرید سهام پرسپولیس

ابقاء معافیت‌های مالیاتی بازار سرمایه

واگذاری پرسپولیس و استقلال پاک کردن صورت‌مسئله است

مصوبه ای که ۶۸ همت از منافع سهامداران خرد را به خطر می اندازد

رشد ثابت و آهسته اقتصاد جهانی ادامه پیدا می کند

سهام پرسپولیس و استقلال معامله شد

دلیل اصلی رشد نقدینگی

سیگنال دلار نهفته به بازار سکه

گزارش عجیب رییس سازمان برنامه درباره نرخ تورم

یک فوریت طرح برخی از احکام مالیاتی بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد

شرط تایید صلاحیت مدیران عامل شرکت های بیمه

آینده بورس وابسته به بازارهای جهانی است

۱۱:۴۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۵کد خبر: 270345
ایستانیوز:مدیرعامل بورس تهران با بیان اینکه حفظ سودآوری شرکت‌های صادرات محور و جذب بیشتر نقدینگی در اقتصادملی نقش بسزایی خواهد داشت، گفت: آینده بازار بورس در گروه بازارهای جهانی و قیمت نفت است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، علی صحرایی که در یک گفت و گوی تلویزیونی اعلام کرد :به واسطه افزایش قیمت‌های جهانی و نرخ ارز سازمان‌های بورس فروش بالا و سودآوری داشتند و اقبال مردم نیز در این بازارهای قابل توجه است. از ابتدای امسال، ۵۲ درصد معاملات با افراد حقیقی بوده است و در مقابل ۴۸ درصد فروش داشته اند که مردم با شرکت در این بازار بازده خوبی را شاهد بودند.
 
وی افزود: با توجه به اینکه بازارهای موازی مثل مسکن و  بازار ارز که شرایط غیرقانونی داشتند و حضور در این بازارها ممنوع بود مردم در بازار بورس سرمایه گذاری‌های خوبی داشتند.  
 
به گفته مدیرعامل بورس تهران، همچنین ۳۲۴ شرکت بورس دارای تکنولوژی و فناوری با تغییراتی که در قیمت‌ها بوجود آمد به عنوان گزینه خوبی برای سرمایه گذاری انتخاب شد.  
 
صحرایی گفت: اطلاعات از سال ۸۴ شفافیت بیشتری پیدا کرده و نسبت به سایر سرمایه گذاری امکان نقدشوندگی بالایی دارد. مردم با شرکت در بازار سرمایه بورس امکان تحلیل دارند و با سازوکارهایی که طراحی شده و ایجاد اطمینان بخشی ازطریق صندوق‌های تثبیت به اطمینان سرمایه گذاران خرد کمک می‌شوند و با وجود نقدشوندگی بالا مردمی که وارد بازار بورس می‌شوند اطمینان بالاتری نسبت به سرمایه گذاری دارند.
 
مدیرعامل بورس تهران گفت: با حذف سودهای روزشمار سرمایه‌های مردم بیشتر به سمت بازار سرمایه سوق داده می‌شود و اثر آن در تولید دیده می‌شود و به دلیل اینکه پول‌های خرد مردم وارد تولید می‌شود و از سرمایه  در گردش استفاده می‌شود، آثار تورمی هم ندارد و اشتغالزایی می‌شود.  
 
صحرایی در ادامه درباره ابزارهای نوین گفت: سازوکار بنیادی بورس این است که باید بورس محل اطمینان باشد. شفافیت بیشتر و اطمینان بخشی تا تحت نظام قراردادن شرکت‌ها همه مقدمات سرمایه گذاری و زیربنای رسیدن به جذب نقدینگی هستند.  
 
سهم ۱۱ درصدی بورس در تامین سرمایه واحدهای تولیدی
 
وی درباره سهم بازارها در تامین سرمایه واحدهای تولیدی گفت: این سهم ۱۱ درصد است و ۸۲ درصد سهم مبتنی بر نظام بانکی است که نشان می‌دهد سهم کمی دارد.  
 
صحرایی افزود: فرهنگ سازی در این باره نیاز است تا سواد سرمایه گذاری در مردم افزایش یابد. در ۷ استان کشور مدارس بورس ایجاد شده و فراینده‌ها از پایه  آموزش داده می‌شود.  
 
مدیرعامل بورس با بیان اینکه در بازار سرمایه ۴ بخش سرمایه گذاری داریم خاطرنشان کرد: بخش‌های مختلف بازار متناسب با سلیقه‌های مختلف و قدرت ریسک پذیری تشکیل شده است و به صورت مدیریت حرفه‌ای از سرمایه‌های مردم استفاده می‌شود.  
 
ساختار هزینه‌ای
 
از سویی دیگر یک کارشناس بازار سرمایه نیز در این برنامه گفت: شرکت‌های نفتی و پالایشی و شرکت‌های فلزی و شرکت‌های سرمایه گذاری در مجموع ۶۰ درصد فروشگاه‌های بورس را تشکیل می‌دهند و فروش آن‌ها عمدتا صادراتی و با نرخ دلار محاسبه می‌شود.
 
وی با بیان اینکه با افزایش و تغییر نرخ ارز اعداد فروش هم رشد قابل ملاحظه‌ای را نشان داد، اظهار داشت: از آنجایی که ساختار هزینه‌ای دیرتر ازساختار درامدی تورم را در خود نشان می‌دهد با پرشی مواجه بودیم که موجب شد میزان سودی که گزارش شد تغییر اساسی داشته باشد و قیمت‌ها با رشد همراه شد همچنین با تغییر نرخ ارز ارزش جایگزینی بسیاری از ماشین آلات این شرکت‌ها نیز بالا رفت.
 
شمس گفت: تنوع بازارها بیشتر مورد توجه است. صندوق‌های مبتنی بر درآمد ثابت هم داریم که ریسک پذیری کمتری دارد وبا توجه به نقدشوندگی بالا سرمایه گذاری در صندوق‌های مبتنی بر اوراق با درآمد ثابت بیشتر می‌شود.  
 
وی درباره پیش نویس قانون جدید نیز اظهار داشت: با توسعه شفافیت و جلوگیری از آسیب‌هایی که قبلا وجود داشت کمک شده تا سرمایه گذاران با اطمینان بیشتری سرمایه‌های خود را در بورس قرار دهند. مشوق‌های مالیاتی و مالیات بر ارزش افزوده نیز به انجام معاملات در بورس انگیزه می‌دهد. توسعه سهم افراد و سرمایه گذاران خرد در اداره شرکت توسط هیئت مدیره مستقل حقیقی نیز در قانون جدید دیده شده است.
 
جذابیت‌های سرمایه گذاری
 
شمس درباره جذابیت‌ها در سرمایه گذاری گفت: اینکه افراد بخواهند یونیت‌های صندوقی را خریداری کنند و اعداد و ارقام به صورت دائم تحت نظارت سازمان قرار داد و تغییرات به صورت روزانه به فرد گزارش می‌شود از جذابیت‌های سرمایه گذاری است چراکه امکان نقدشوندگی در این سرمایه گذاری بالاست.
 
به گفته این کارشناس، صندوق‌هایی نیز وجود دارد که به صورت مستقیم در طلا سرمایه گذاری می‌کنند و با توجه به تغییرات قیمتی طلا سود سهام مشخص می‌شود و امنیت و اطمینان از کالای خریداری شده و رشد سرمایه گذاری نیز از دیگر عوامل جذابیت و اطمینان بخشی مردم است.  
 

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:بورس تهران
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *