RSS
امروز جمعه ، ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
آخرین اخبار

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

یارانه دهک های چهارم تا نهم واریز شد

چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی تکذیب شد

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

همراه با هشتمین همایش بانکداری الکترونیک،

ایجاد محدودیت در بلاک چین امکان پذیر نیست

۱۷:۳۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۱کد خبر: 269286
ایستانیوز:مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک گفت: با توجه به این که بلاک چین یک فناوری است، هیچ کشوری نمی‌تواند مانع ورود و فعالیت دیگر کشورها در این حوزه شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)به نقل از ستاد خبری هشتمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت، سید ابوطالب نجفی در پاسخ به این پرسش که گفته می‌شود امکان ایجاد محدودیت در بستر بلاک چین  در سطح  بین‌الملل وجود دارد، افزود:  با توجه به اینکه بلاک چین یک فناوری بوده و محدویت پذیر نیست بنابر این بسیاری از شرکت‌ها هم اکنون در ایران در حال استفاده از آن هستند.
 
مدیر عامل شرکت خدمات انفورماتیک تأکید کرد: هیچ کشوری نمی‌تواند مانع بهره‌گیری از این فناوری در سایر  کشورها شود، اما در صورت توافق برای پرداخت‌های منطقه‌ای از بستر بلاک چین می‌توان بانک عاملی را که پشتوانه ارز رمز مورد تبادل در توافق‌های منطقه‌ای به‌منظور تسویه مبادلات در آن ذخیره می‌شود را تحریم کند.
 
وی در خصوص روش‌های نوین تسویه و پرداخت‌های تجاری در تبادلات مالی بین‌الملل گفت: بسیاری از کارشناسان اظهار می‌کنند با ارز رمزها می‌شود، تحریم‌ها را دور زد درحالی‌که مبنای ارز رمزها استفاده از فناوری بلاک‌چین است و این بستر در مدیریت تحریم برای انجام مبادلات منطقه‌ای و بین‌المللی نمی‌تواند به‌عنوان ابزار مورداستفاده قرار گیرد.
 
وی،توافقات سیاسی و اقتصادی بین دولت‌ها را مهم‌ترین مسئله در تبادلات بین‌المللی در بستر بلاک چین و با ارز رمزها دانست و اظهار داشت: این امر با پیچیدگی‌های متعددی مواجه بوده که به نحوه تسویه بازمی‌گردد البته نحوه تسویه در تبادلات مالی بین‌المللی و این‌که چه شخص یا نهادی در کدام کشور عامل تسویه باشد دارای اهمیت است ولی مهم‌ترین مسئله دراین‌بین پشتوانه ارز رمز مورداستفاده در تبادلات مالی منطقه‌ای و بین‌المللی است.
 
مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک با بیان اینکه، دارایی که موردتوافق تمام کشورها است باید به‌عنوان پشتوانه ارز رمزها در تبادلات منطقه‌ای در نظر گرفته شود که می‌تواند طلا، دلار و یورو باشد، افزود: در صورت شکل‌گیری چنین توافق‌هایی در مراحل بعد ذخیره‌سازی پشتوانه‌ در بانک عامل به‌عنوان نهادی برای تسویه باید انجام شود.
 
نجفی یادآور شد: موارد فوق چالش‌های اصلی در انجام تبادلات مالی با ارز رمزها هستند و تاز مانی که این موانع حل نشود، نمی‌توان از این ابزار مالی نوین در منطقه به‌منظور تبادلات تجاری استفاده کرد.
 
وی بابیان این‌که عمده تبادلات تجاری از سوی فعالان اقتصادی صورت می‌گیرد، تأکید کرد: ایجاد انگیزه و مشوق برای فعالان اقتصادی در بهره‌گیری از بستر بلاک چین از دیگر موارد مورد توجه است البته اطمینان تجار از وجود یک چارچوب حقوقی محکم در تبادلات مالی در بستر بلاک چین، امنیت اطلاعات و آگاهی از نهادی که ریسک معاملات را تضمین می‌کند در زمان اجرا اهمیت ویژه‌ای در بهره‌گیری از رمز ارزها برای مدیریت مبادلات مالی و تجاری منطقه‌ای دارد.
یادآور می‌شود، هشتمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت با موضوع انقلاب بلاک چین در روزهای ۹ و ۱۰ بهمن‌ماه ۹۷ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *