RSS
امروز جمعه ، ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
آخرین اخبار

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

۵ شرط اجرای حاکمیت شرکتی در بازار سرمایه

نقش بازار سرمایه در تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»

سیاست‌های انقباضی بانک مرکزی تولید را ضعیف کرد

رویداد عیدانه صنعت بیمه برگزار شد

سقف مهربانی در بانک ملی بلند است

سقف تراکنش خرید افزایش یافت؛ روزانه ۲۰۰ میلیون تومان

ثبت‌نام طرح ترافیک خبرنگاران تا ۱۵ اردیبهشت‌ماه تمدید شد

طلا وارد کانال جدید شد

نقش بازار سرمایه در تامین مالی تولید، ویژه است

سرپرست دفتر توسعه اشتغال وزارت کار خبر داد؛

پرداخت ۱۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی

۱۱:۵۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۶کد خبر: 269003
ایستانیوز:سرپرست دفتر توسعه اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ابلاغ ۱۴۰۰ میلیارد تومان منابع اشتغال پایدار روستایی به صندوق توسعه ملی خبر داد و گفت: این منابع اوایل هفته آینده به استان‌ها واریز می‌شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، علاءالدین ازوجی افزود: این منابع در مرحله انعقاد قرارداد است که علاوه بر صندوق کارآفرینی امید، به سه بانک عامل کشاورزی، توسعه تعاون و پست بانک واریز خواهد شد.
 
وی بیان کرد: منابع اشتغال پایدار روستایی و عشایری قبلا ۱۲ هزار میلیارد تومان بود که با توجه به تحولات ارزی به ۱۸ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان تبدیل شد و در اختیار استان‌ها قرار خواهد گرفت.  
 
مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: منابع جدیدی در فعالیت های سطح استان افزوده خواهد شد یعنی علاوه بر ۱۲ هزار میلیارد و تومان، سه هزار و ۷۵۰ میلیارد تومان برای نهادهای حمایتی در نظر گرفته شده و به استان ها ابلاغ خواهد شد.
 
وی گفت: براساس بررسی که در سطح ۳۱ استان کشور انجام داده ایم، برخی استان‌ها از بعد بررسی و کیفی طرح های اشتغال پایدار روستایی و عشایری نسبت به سایر استان ها بهتر عمل کرده‌اند.
 
ازوجی ادامه داد: در برخی استان ها از مجموع طرح‌هایی که در سامانه کارا ثبت شد، ۵۰ درصد رد و در برخی استان‌ها ۹۰ درصد پذیرش شده است که نشان می دهد استان دوم برای انتخاب طرح‌های باکیفیت تر نداشته است. 
سرپرست دفتر سیاستگذاری و توسعه اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: قواعد اشتغال پایدار روستایی و عشایری به گونه ای تنظیم شده که حداقل در سال های آینده اشتغالی که ایجاد خواهد شد پایدار خواهد بود و برای کشور به ویژه استان‌های محروم مثمرثمر خواهد بود.  
 
وی یادآور شد: بخشی از این منابع به طرح هایی که بررسی، منعقد و سایر پرداخت خواهد شد و بخشی به طرح های نهادهای حمایتی به مبلغ سه هزار و ۷۵۰ میلیارد تومان اختصاص خواهد یافت. همچنین مابقی آن بخشی برای طرح های جدید و بخشی برای طرح هایی که ۳۰ درصد اجازه افزایش قیمت را دارند پرداخت خواهد شد.  
 
وی گفت: در طرح‌های نهادهای حمایتی به استان‌ها اختیار داده نشده است که یکی از اصرارهای ما دادن اختیار به استان ها بود و در این صورت استان‌ها استقبال کرده و در جامعه آماری آنها کمک می شد اما اکنون استان‌ها در خصوص نهادهای حمایتی اختیار ندارند و این حق را کمیته امداد از استان ها سلب کرد.  
 
سرپرست دفتر سیاستگذاری و توسعه اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: وقتی که این طرح قانون می شد هیچکدام از کمیسیون ها راضی به اعطای سهمیه مشخص برای نهادهای حمایتی نبودند اما در عین حال قانون و به استان ها ابلاع شد و مجدد نهادهای بهزیستی و بنیاد شهید هم به طرح افزوده و فرایند از مهرماه آغاز شد.  
 
وی بیان کرد: به همان اندازه که برای طرح ها ۵۰ درصد پرداخت شده برای طرح های حمایتی نیز هفت هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان طی دو سه هفته آینده در مرحله سوم و چهارم ابلاغ می شود و مرحله پنجم تا قبل از دهه فجر ابلاغ خواهد شد. 
 
وی از پالایش طرح های اشتغال پایدار روستایی و عشایری در استان ها خبر داد و گفت: در راستای نظارت بر طرح های متقاضیان این طرح ها مجدد در اسان ها پالایش می شود و در این زمینه ممکن است خیلی از طرح ها در بررسی ها صلاحیت نداشته و حذف شود و برعکس برخی طرح ها مجدد افزوده شوند.  
 
مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یادآور شد: اکنون بیش از ۱۸ هزار میلیارد تومان طرح در استان ها داریم که با احتساب طرح های نهادهای حمایتی به ۲۰ هزار میلیارد تومان می رسد لذا باید حتما پالایش انجام و برخی طرح ها حذف شوند.  
 



برچسب‌ها:اشتغال روستایی
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *