RSS
امروز شنبه ، ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

یارانه دهک های چهارم تا نهم واریز شد

چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی تکذیب شد

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

پژوهشگر بانک دی، برگزیده هشتمین مراسم بزرگداشت هفته پژوهش

۱۳:۳۵ - ۱۳۹۷/۹/۲۷کد خبر: 268546
ایستانیوز:پژوهشگران برتر نظام بانکی در هشتمین مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری، معرفی شدند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز) به نقل از اداره روابط عمومی و تبلیغات بانک دی؛ در هشتمین مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری که با حضور اکبر کمیجانی، قائم مقام بانک مرکزی، علی دیواندری، رئیس پژوهشکده پولی و بانکی و مدیران عامل بانک ها، کارشناسان و صاحب نظران سیستم بانکی در بانک مرکزی برگزار شد، علی سلیمانی بشلی از بانک دی به عنوان پژوهشگر برتر نظام بانکی معرفی شد.
 
بر اساس این گزارش؛ اکبر کمیجانی در هشتمین مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری در بانک مرکزی گفت: امروزه ثبات مدیریت در نظام بانکی بستر مناسبی را برای به ثمر رساندن نتایج پژوهش‌ها و تحقیقات در حوزه های مختلف از جمله حوزه پولی و بانکی فراهم می کند.
وی بر ترکیب کارکرد پژوهش و خلاقیت در حوزه پولی و بانکی تاکید کرد و افزود: در شرایط کنونی نظام بانکی کشور با برخی مقررات محدود کننده و رویه‌های سنتی و کم‌اثر رو به رو است که بازبینی این رویه‌ها با هدف ارتقای سرعت و کیفیت خدمت‌رسانی می‌تواند موضوع پژوهش های کاربردی بانک‌ها باشد.
 
قائم مقام بانک مرکزی خاطر نشان کرد: پژوهشکده پولی و بانکی به عنوان اهرم پژوهشی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران یکی از نهادهایی است که تلاش می‌کند با تکیه بر ظرفیت‌های نیروهای انسانی مستعد و خلاق خود در حوزه پول و بانک نقش آفرینی کند.
 
علی دیواندری، رئیس پژوهشکده پولی و بانکی نیز در این مراسم با اشاره به فراهم کردن ساختارهای انگیزشی مناسب و ترغیب پژوهشگران در جامعه گفت: فراهم کردن بستری مناسب در راستای توسعه یافتن پژوهش های نظام بانکی از اولویت های پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی می باشد.
 
دیواندری با بیان این که سرمایه گذاری در حوزه پژوهش به ثروت ملی کمک می‌کند، گفت: هفته پژوهش فرصتی است برای تجلیل از فرهیختگانی که فعالیت علمی و فکری می‌کنند و با توجه به جایگاه والای دانش و پژوهش و تاکیدات مقام معظم رهبری برای توجه به این حوزه و حوزه‌های دانش بنیان، این  مهم باید بیش از همیشه در دستور کار بانک ها قرار بگیرد.
 
گفتنی است در این مراسم از ۴ نفر پژوهشگر منتخب بانک مرکزی، ۳ نفر پژوهشگر منتخب نظام بانکی، ۱۱ نفر پژوهشگر منتخب بانک ها و یک عنوان کتاب و مقاله در حوزه ی پول و بانک تقدیر شد.
 
هیات داوران همایش بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری همه ساله، پس از بررسی آثار تالیفی و مستندات پژوهشگران، افراد و آثار برگزیده در ۶ بخش، مقاله، کتاب، پژوهشگران منتخب بانک مرکزی، پژوهشگران منتخب پژوهشکده پولی و بانکی و پژوهشگران منتخب بانک ها را معرفی می کنند.

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:بانک دی
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *