RSS
امروز جمعه ، ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
آخرین اخبار

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

یارانه دهک های چهارم تا نهم واریز شد

چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی تکذیب شد

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

رئیس کل بیمه مرکزی در پاسخ به ایستانیوز:

تعلیق رشته های بیمه ای و سلب صلاحیت هیات مدیره در انتظار شرکت های فاقد مدیر عامل

۱۵:۹ - ۱۳۹۷/۹/۱۳کد خبر: 266871
ایستانیوز:رئیس کل بیمه مرکزی در خصوص نحوه برخورد با شرکت هایی که مدیر عامل به بیمه مرکزی معرفی نکرده اند به ایستانیوز گفت : طبق آیین نامه بیمه مرکزی هر شرکت ۶۰روز فرصت دارد مدیرعامل جدید را جهت تایید صلاحیت به بیمه مرکزی معرفی نماید اگر شرکتی از این مدت زمان تخطی کند در ابتدا امتیاز منفی برای شرکت لحاظ خواهد ودر صورت تداوم تخطی از قوانین فعالیت شرکت در برخی از رشته های بیمه تعلیق ودر نهایت هیات مدیره شرکت سلب صلاحیت خواهند شد .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،رئیس بیمه مرکزی با اشاره به وجود شرایط تورمی در اقتصاد بر ضرورت حرکت شرکت‌های بیمه به سمت سرمایه‌گذاری‌های مولد تاکید کرد و از حذف مالیات بر ارزش افزوده در صنعت بیمه خبر داد.
 
غلامرضا سلیمانی در نشستی خبری خود با اصحاب رسانه در پاسخ به خبرنگاری در مورد نحوه واکنش صنعت بیمه به وضعیت تورمی در اقتصاد اظهار کرد: واقعیت این است که شرکت‌های بیمه‌ای تا حدی می‌توانند حق بیمه دریافتی را با عنوان تورم افزایش دهند و بخش دیگر باید از طریق سرمایه‌گذاری‌های مولد تامین شود.
 
سلیمانی در ادامه گفت: زمانی بیمه‌ها پول خود را در بانک‌ها سرمایه‌گذاری می‌کردند اما اکنون به دلیل نزدیک شدن نرخ تورم به نرخ سود بانکی باید سعی کنند در حوزه‌های سودآور دیگری مانند خرید سهام یا اوراق بهادار دولتی سرمایه‌گذاری کنند منوط به اینکه در شرکت‌داری درگیر نشوند.
 
وی در ادامه این نشست با اشاره به ثابت ماندن سطح توانگری برخی شرکت‌های بیمه‌ای اظهار کرد: برخی شرکت‌ها حدود سه سال است که در سطح توانگری شماره ۲ بیمه قرار دارند که اینها برای ارتقای خود باید مطابق با آیین‌نامه به بیمه مرکزی مراجعه و اسناد آمادگی خود را برای ارتقای سطح فنی اعلام کنند، در غیر این صورت پرونده آنها به شورای بیمه ارجاع داده خواهد شد.
 
رییس کل بیمه مرکزی با اشاره به برخی مباحث پیرامون شرکت‌های تابعه بیمه ایران، این شرکت را یکی از بزرگترین شرکت‌های بیمه‌ای کشور توصیف کرد و گفت: بیمه مرکزی برای ایجاد شفافیت در بیمه ایران به این شرکت فشار بیاورد که در این راستا بیمه ایران اطلاعاتی را از عملکرد خود منتشر کرده است. شرکت بیمه ایران با اصلاح برخی پرتفوی‌های زیان‌ده خود می‌توانند جلوی زیان بیشتر را بگیرد. سعی می‌کنیم علاوه بر شفاف‌سازی شرکت‌های بیمه‌ای که زیان‌ده هستند را هم خارج کنیم.
 
سلیمانی در ادامه با بیان این‌که برخی شرکت‌های بیمه‌ای مشکلاتی دارند که برای بررسی آنها کمیته‌ای را تشکیل داده‌ایم، اظهار کرد: در این راستا قصد داریم براساس استانداردهای صنعت بیمه آن دسته از شرکت‌هایی را که مشکلاتی دارند یا ممکن است در آینده به مشکلاتی بربخورند از قبل هشدارهای لازم را به آنها بدهیم.
 
وی همچنین با اشاره به نقش پررنگ استارت آپ‌ها در صنعت بیمه آنها را یک واقعیت غیرقابل انکار توصیف کرد و گفت: طبیعی است ظهور و بروز استارت‌اپ‌ها در صنعت بیمه خیلی سریع است و صنعت بیمه باید خیلی پیش‌تر از اینها خود را برای این فناوری‌های جدید آماده می‌کرد.
 
رییس کل بیمه مرکزی در ادامه با بیان این‌که اگر می‌خواهیم رشد استارت‌آپ‌ها در صنعت بیمه گسترش پیدا کند باید بسترهای قانونی آن را آماده کنیم، اظهار کرد: در این راستا قصد داریم قوانین لازم را طراحی کنیم. هرچند برخی از این استارت‌آپ‌ها در قالب نمایندگی‌های بیمه‌ای فعالیت می‌کنند، اما قوانین برای آن دسته از کارگزارانی که در قالب استارت‌اپ‌ها فعالیت می‌کنند ضروری است.
 
سلیمانی همچنین به ضرورت برداشتن تعرفه‌ها در صنعت بیمه اشاره کرد و گفت: با برداشتن تعرفه‌ها فضای صنعت بیمه را رقابتی کردیم. بیمه مرکزی وظیفه دارد حق و حقوق بیمه‌ها را رعایت کنند اما ایجاد تعرفه‌ها تنها به نفع شرکت‌های بیمه‌ای خواهد بود، چراکه در آن صورت جلوی ایجاد فضای رقابتی را در این صنعت گرفته‌ایم.
 
وی همچنین به مباحث مطرح شده پیرامون برقراری مالیات بر ارزش افزوده در صنعت بیمه اشاره کرد و گفت: طرحی با عنوان حذف مالیات بر ارزش افزوده را برای ارسال به مجلس شورای اسلامی آماده کرده‌ایم که اگر حتی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی ‌رای نیاورد و کماکان اصرار بر وضع مالیات بر ارزش افزوده در صنعت بیمه داشته باشند، نظر دولت این است که مالیات بر ارزش افزوده از صنعت بیمه اخذ نشود.

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:بیمه مرکزی
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *