RSS
امروز چهارشنبه ، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

بزرگترین ریزش قیمت طلا رقم خورد

سقف برداشت از حساب بانکی کاهش یافت

تعطیلی آخر هفته، پنج شنبه باشد یا شنبه؟

عرضه سهام باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال ایران توسط کارگزاری بانک صنعت و معدن

همه‌چیز درباره مالیات بر ارزش افزوده ۱۴۰۳

رکوردشکنی جدید بیت‌کوین

چگونه سرمایه‌های اقتصاد ایران نابود شد؟

راه حل برقراری یارانه قطع شده؟

تورم فروردین ماه از تنور درآمد

خط فقر چقدر است؟

پرداخت ۱۴۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲

توضیحات بانک صادرات در خصوص خرید سهام پرسپولیس

ابقاء معافیت‌های مالیاتی بازار سرمایه

واگذاری پرسپولیس و استقلال پاک کردن صورت‌مسئله است

مصوبه ای که ۶۸ همت از منافع سهامداران خرد را به خطر می اندازد

رشد ثابت و آهسته اقتصاد جهانی ادامه پیدا می کند

سهام پرسپولیس و استقلال معامله شد

دلیل اصلی رشد نقدینگی

با موافقت هیات دولت؛

صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک از شمول واگذاری‌ها خارج شد

۱۳:۳۷ - ۱۳۹۷/۸/۲۱کد خبر: 264804
ایستانیوز:هیات وزیران با خارج شدن صندوق‌های حمایتی وزارت صنعت، معدن و تجارت از بنگاههای مشمول واگذاری‌های اصل ۴۴ قانون اساسی موافقت کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز) به نقل از صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک، هیات وزیران در جلسه ۹۷/۰۸/۱۳ به پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی صندوق‌های موضوع تبصره (۱)‌ بند (ب) ماده (۳)‌ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل چهل و چهارم (۴۴) قانون اساسی که کمتر از بیست درصد (۲۰%) سهم بازار را دارند، شامل صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته، صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک و صندوق ضمانت صادرات ایران دانسته است.
 
مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک در این ارتباط گفت: نزدیک به ۳ سال از قرار گرفتن نام صندوق در لیست بنگاههای قابل واگذاری می گذرد، که در این مدت آقایان مهندس نعمت زاده و دکتر شریعتمداری تلاش های فراوانی برای خارج شدن صندوق از لیست واگذاری انجام دادند.
 
محمدحسین مقیسه افزود: جلسات و مکاتبات متعددی انجام شد و در نهایت با همراهی وزارت اموراقتصادی و دارایی و موافقت کمیسیون فرعی و اصلی اقتصاد ودر نهایت با تصویت هیات دولت ، این مهم اتفاق افتاد.
 
وی گفت: متاسفانه در این مدت ، صندوق دچار مشکلاتی با ذینفعان مختلف از جمله سیستم بانکی شد.
 
مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک افزود:این گونه صندوق ها در اکثر کشورهای دنیا، تحت نظر دولت ها اداره می شوند چراکه ماهیت آن حمایتی و وظیفه آنها تقبل ریسک هایی است که بخش خصوصی توان انجام آن را ندارد، لذا از اساس قابل واگذاری نیستند.
 
مقیسه در ادامه گفت:اساسنامه صندوق نیاز به اصلاحاتی در جهت تسهیل حمایت از صنایع کوچک دارد که در این سالها به دلیل این که صندوق در لیست بنگاههای قابل واگذاری بوده ، امکان قانونی برای این اصلاحات فراهم نگردیده است اما با رفع این مشکل، امیدواریم بتوانیم ، اصلاحات اساسنامه را انجام دهیم.
 
وی در ادامه مهمترین چالش کنونی صندوق را کمبود سرمایه اعلام کرد و گفت : سرمایه این صندوق ۱۱۰ میلیارد تومان است که ما حداکثر تا ۶ برابر آن را می توانیم ضمانت نامه صادر کنیم و این در حالی است که ارزش تعهدات باز صندوق از بابت ضمانت های صادر شده به بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان رسیده است.
 
مقیسه تاکید کرد: برای ادامه فعالیت، نیاز فوری به افزایش سرمایه داریم.
 
وی گفت: در صورت عدم افزایش سرمایه ،محدودیت های جدی برای صدور ضمانت نامه وجود دارد و این در حالی است که در شرایط اقتصادی فعلی کشور ،سمت و سوی سرمایه گذاری های صنعتی بیشتر به طرف صنایع کوچک سوق پیدا می کند.
 
مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک تصریح کرد:
 
مشکل تامین وثیقه صنایع کوچک برای دریافت تسهیلات بانکی از مهمترین مسائل فعالان بخش صنعت است که این صندوق برای رفع همین موضوع ایجاد شده است.
 
وی به جایگاه صندوق های سرمایه گذاری صنایع کوچک در سایر کشورها اشاره کرد و افزود: در بسیاری از کشورها ،حتی کشورهای درحال توسعه و توسعه یافته این صندوق ها بواسطه حجم بالای سرمایه فعالیت گسترده ای دارند و از این طریق صنایع کوچک خود را تقویت و فعایت های آنها را گسترش داده اند.
 
مقیسه تصریح کرد: اگر بخواهیم صنایع کوچک ما که سهم قابل توجهی در اشتغال، ایجاد ارزش افزوده و... درکشور دارند ، تقویت و گسترش یابند، باید این صندو ق مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
 
مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک گفت: طرح های مثل طرح ملی  پوشاک ، علی رغم تامین اعتبار لازم، با مشکل تامین وثیقه برای دریافت تسهیلات توسط فعالان این بخش مواجه شده و این نشان دهنده نیاز به حضور موثرتر این صندوق می باشد که متاسفانه بدلیل محدودیت سرمایه ای این موضوع تا کنون عملی نشده است.
 
مقیسه افزود: امیدواریم با توجه به نیاز صنایع کوچک به حمایت های بیشتر، از ظرفیت های قانونی بودجه سال جاری و همچنین در قانون بودجه سال بعد ،شاهد افزایش سرمایه صندوق باشیم



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *