RSS
امروز پنج شنبه ، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

فعلاً بازار سهام توان آغاز روند صعودی ندارد

روزگار سخت حقوق بگیران

این حساب ها تجاری محسوب می شود

یورو رکورد زد

پرویزیان از بانک پارسیان خداحافظی کرد/ جواد شکرخواه سرپرست شد

عرضه صکوک مرابحه ۲۰۰ میلیارد تومانی

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

خانواده‌ها پول نقد به مدرسه ندهند

۸:۱۹ - ۱۳۹۷/۷/۱۶کد خبر: ۲۵۸۱۸۸
ایستانیوز:مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اجرای طرح حساب یکپارچه مدارس گفت: خانواده‌ها را ملزم و از آنها درخواست می‌کنیم که پول نقد به مدارس نبرند؛ مدیران نیز طبق قانون ملزم هستند از طریق درگاه الکترونیکی پرداخت و دریافت داشته باشند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اجرای طرح حساب یکپارچه مدارس گفت: خانواده‌ها را ملزم و از آنها درخواست می‌کنیم که پول نقد به مدارس نبرند؛ مدیران نیز طبق قانون ملزم هستند از طریق درگاه الکترونیکی پرداخت و دریافت داشته باشند.
 
منصور مجاوری در گفت‌وگویی درباره حساب یکپارچه مدارس توضیحاتی ارائه و اظهار کرد: حساب یکپارچه با یک کد شناسه مخصوص که شامل کدملی دانش‌آموز، کد مبلغ فعالیت فوق برنامه و کد مدرسه است آماده شده است.
 
وی افزود: در واقع هر فعالیت مدرسه‌ای دارای یک کد شناسه شده است. حدود ۷۰ تا ۸۰ عنوان فعالیتی داریم که مشخص شده و هر پولی که دانش‌آموز به حساب مدرسه واریز کند به صورت شفاف قابل ارائه است.
 
مشاور وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مبالغ واریزی برای هر فعالیت در قالب پیامی به اولیاء گزارش داده می‌شود گفت: در حال برنامه ریزی برای استقرار طرح حسابداری مدرسه هستیم و تلاش می‌کنیم شرایطی را فراهم کنیم که اگر دانش‌آموزی پول واریزی بیشتری داشت برای سال آینده‌اش ذخیره شود.
 
مجاوری تاکید کرد: با این طرح حساب مدارس کاملا شفاف و مشخص است. برای دیوان محاسبات و سازمان بازرسی هم کلیت طرح توضیح داده شد و آنها کاملا پذیرفتند و حمایت کردند زیرا باعث شفاف‌سازی دریافت و پرداخت مدارس می‌شود.
 
وی با بیان اینکه با شروع طرح در آینده نزدیک خانواده‌ها را ملزم و از آنها درخواست می‌کنیم که پول نقد به مدارس نبرند گفت: مدیران نیز طبق قانون ملزم هستند از طریق درگاه الکترونیکی پرداخت و دریافت داشته باشند. مبالغ دریافتی از مردم مقدار کمی نیست و باید ساماندهی و در جای خود مصرف شود.
 
مشاور وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه آیا آموزش و پرورش قصد دارد رفته رفته کمک‌های مردمی را نظام‌مند کرده و از این طریق بر خلاف قانون تحصیل رایگان، سرانه مدارس را حذف کند؟ اظهار کرد: این تصور ۱۰۰ درصد اشتباه است، وظیفه دولت آموزش کاملا رایگان است.
 
مجاوری ادامه داد: سرانه کم و زیاد به مدارس داده می‌شود، امسال مدارس ۳۰۰ میلیارد تومان ردیف مصوب دارند. اینکه دولت سرانه ندهد اصلا این‌طور نیست. بودجه دولتی سرجای خودش است و هزینه‌هایی که بابت فعالیت‌های مختلف فوق برنامه، اردویی و... نیز اخذ می‌شود، سرجای خودش است.
 
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *