RSS
امروز چهارشنبه ، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

بزرگترین ریزش قیمت طلا رقم خورد

سقف برداشت از حساب بانکی کاهش یافت

تعطیلی آخر هفته، پنج شنبه باشد یا شنبه؟

عرضه سهام باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال ایران توسط کارگزاری بانک صنعت و معدن

همه‌چیز درباره مالیات بر ارزش افزوده ۱۴۰۳

رکوردشکنی جدید بیت‌کوین

چگونه سرمایه‌های اقتصاد ایران نابود شد؟

راه حل برقراری یارانه قطع شده؟

تورم فروردین ماه از تنور درآمد

خط فقر چقدر است؟

پرداخت ۱۴۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲

توضیحات بانک صادرات در خصوص خرید سهام پرسپولیس

ابقاء معافیت‌های مالیاتی بازار سرمایه

واگذاری پرسپولیس و استقلال پاک کردن صورت‌مسئله است

مصوبه ای که ۶۸ همت از منافع سهامداران خرد را به خطر می اندازد

رشد ثابت و آهسته اقتصاد جهانی ادامه پیدا می کند

سهام پرسپولیس و استقلال معامله شد

دلیل اصلی رشد نقدینگی

مصوبات شورای بیمه تضمین اجرایی ندارد

۱۵:۴۳ - ۱۳۹۷/۷/۲کد خبر: 257486
ایستانیوز:رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم ارائه گزارش عملکرد توسط دستگاه های دریافت کننده عوارض از شرکت های بیمه ای، گفت: مصوبات شورای عالی بیمه تضمین اجرایی ندارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،محمدرضا پورابراهیمی داورانی درباره نشست مشترک هم اندیشی توسعه و تقویت صنعت بیمه کشور که با حضور اعضای کمیسیون اقتصادی و رئیس کل، هیات عامل بیمه مرکزی و مدیران عامل شرکت های بیمه برگزار شد، گفت: هدف از این جلسه تعامل و هم اندیشی و بررسی مشکلات، ضعف ها و برنامه های صنعت بیمه کشور است تا زمینه ارتقای این صنعت در کشور فراهم شود.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باید مدیریت جدید بیمه مرکزی به راهبردها و راهکارها برای ارتقای صنعت بیمه توجه کند و پژوهشکده بیمه نقش خود را ایفا کند.
وی با بیان اینکه قانون بیمه کشور نیاز به بروز رسانی دارد، اظهار داشت: در این راستا متولیان صنعت بیمه باید دغدغه ها، مسائل و پیشنهادات خود را بیان کنند تا کمیسیون اقتصادی با رسیدگی به این موضوعات شرایط توسعه صنعت بیمه را فراهم کند.
پورابراهیمی داورانی افزود: اینکه مدیران صنعت بیمه اعلام می کنند عوارضی که از صنعت بیمه توسط برخی از دستگاه ها اخذ می شود، خروجی مشخصی ندارد، نکته قابل تأملی است و باید دستگاه های دریافت کننده عوارض از شرکت های بیمه ای گزارش عملکرد خود را ارائه کنند.
وی با تاکید بر لزوم ارائه پیش نویس لایحه اصلاح قانون صنعت بیمه افزود: صنعت بیمه به قانون جامع نیاز دارد و در این راستا کمیسیون اقتصادی آماده ارائه طرح است، اما منطقی این است که در این رابطه دولت لایحه ارائه کند و در این راستا کمیته مشترک تشکیل شود.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی افزود: سندیکای بیمه گران پیشنهادات خود را برای رفع مشکلات صنعت بیمه ارائه کند. باید پذیرفت مصوبات شورای عالی بیمه تضمین اجرایی ندارد و بیمه مرکزی نیز از ابزارهای نظارتی به اندازه کافی استفاده نمی کند. این در حالی است که از ابزارهای جدید و نوآوری ها باید در صنعت بیمه استفاده شود.
پورابراهیمی داورانی با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت نیروهای جوان در صنعت بیمه افزود: صنعت بیمه باید گزارشاتی درباره اجرای احکام برنامه ششم توسعه درخصوص کاهش تصدی گری دولتی در این صنعت ارائه کند. همچنین باید صنعت بیمه برای تحریم ها برنامه جامعی داشته باشد و به مسائل زلزله زدگان استان کرمانشاه توجه کند.
به نوشته خانه ملت، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس یادآور شد: براساس عملکردی که صورت های مالی شرکت های بیمه ای نشان می دهد تاکنون اهداف خصوصی سازی در صنعت بیمه محقق نشده است.
 
برچسب‌ها:شورای بیمه
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *