RSS
امروز سه شنبه ، ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
آخرین اخبار

سیاست‌های انقباضی بانک مرکزی تولید را ضعیف کرد

رویداد عیدانه صنعت بیمه برگزار شد

سقف مهربانی در بانک ملی بلند است

سقف تراکنش خرید افزایش یافت؛ روزانه ۲۰۰ میلیون تومان

ثبت‌نام طرح ترافیک خبرنگاران تا ۱۵ اردیبهشت‌ماه تمدید شد

طلا وارد کانال جدید شد

نقش بازار سرمایه در تامین مالی تولید، ویژه است

نا اطمینانی ها، برنامه ریزی بنگاه های اقتصادی را سخت کرد

مصائب تعطیلی پنجشنبه‌ها

شرایط و نحوه دریافت وام بدون سود بانک سپه

ارز ۲۸۵۰۰تومانی پرداخت نشود، تورم افزایش می‌یابد

توسعه خدمات بیمه‌ای ملت در سال ۱۴۰۳

جلسه مهم فعالان بازار با رئیس سازمان بورس

تأمین مالی ۳۵۰ همتی با استفاده از ابزارهای نوین

پرداخت ما‌به‌التفاوت سود قطعی و علی‌الحساب بانک سامان

مالیات خودروهای لوکس اعلام شد

ذخایر خارجی بانک مرکزی رشد کرد

جزییات تعطیلی پنج‌شنبه‌ها؛ بانک‌ها هم تعطیل می‌شوند؟

ریزش بیت کوین ادامه دارد؟

رای پرونده رمز ارز جعلی «کینگ‌مانی» صادر شد

حقوق وزارت کار ۱۴۰۳ بالاخره چقدر است؟

“گروه مالی شهر” زیرمجموعه خود را راهی فرابورس می‌کند

پیش بینی بورس از نگاه ارزش دلاری

قیمت طلا دوباره گران شد

روش های استعلام اعتبار صاحب چک

معاون وزیر صنعت خبر داد؛

سازمان‌ها دیگر از حساب‌های بانکی خود سود نمی‌گیرند

۱۲:۳۰ - ۱۳۹۷/۶/۲۷کد خبر: 257248
ایستانیوز:معاون وزیر صنعت با بیان اینکه ۱۸۰ میلیارد تومان بابت مطالبات خصوصی سازی از دولت طلب داریم گفت: سازمان های دولتی دیگر اجازه دریافت سود از بانک ها را بابت های حساب‌هایشان ندارند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، منصور معظمی در مجمع سالانه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران که با حضور وزیر صنعت برگزار شد، گفت: سازمان های توسعه ای نیاز دارند تا مطالبات خود را از دولت هر چه سریعتر دریافت نمایند تا بتوانند به فعالیت های خود سامان دهند. این در شرایطی است که دولت نه تنها منابعی را در اختیار این سازمان ها از محل مطالبات خود از دولت قرار نمی دهد بلکه به برخی منابع آنها قفل می زند. بر این اساس خواهش ما از دولت این است که آنچه طبق اصل ۴۴ قانون اساسی از طریق سازمان خصوصی سازی از اموال ایدرو واگذار و سررسید شده پرداخت نمایند.
 
معاون وزیر صنعت افزود: ۱۸۰ میلیارد تومان مطالبات سررسید شده از سازمان خصوصی سازی وجود دارد که متاسفانه پرداخت نشده، این در شرایطی است که ۷۰ درصد عوارض حاصل از واگذاری ها باید به دستگاه ها داده شود که برای ما معادل یک هزار و ۶۵۰ میلیارد تومان است اما آن هم هنوز عملیاتی نگردیده است.
 
وی تصریح کرد: لازم است سازمان های توسعه ای این امکان را داشته باشند که از منابع صندوق توسعه ملی تا سقف ۴۹ درصد سرمایه موردنیاز هر طرح را برای پیشبرد اهداف خود استفاده نمایند. این در شرایطی است که ۴۲ درصد سرمایه گذاری های صورت گرفته در سازمان گسترش و نوسازی صنایع از سوی بخش خصوصی و سهامداران انجام شده و نقش ما اندک است. بنابراین اگر صندوق توسعه ملی اجازه استفاده را به سازمان های توسعه ای بدهد این سهم بیشتر خواهد شد.
 
وی خاطرنشان کرد: انتظار ما این است بخش قابل توجهی از سهام سازمان گسترش که در بخش های مختلف درگیر است با تضامین دریافتی جایگزین شود تا بتوان بخش قابل توجهی از منابع را آزادسازی کرد.
 
معظمی ادامه داد: طبق تبصره ۲۰ قانون بودجه، افتتاح حساب خزانه نزد بانک مرکزی امکان پذیر است در حالی که قبلا سازمان ها اجازه داشتند حساب خود را نزد بانک ها داشته باشند و از سود متعارف بانکی بهره مند شوند اما قانونگذار این کار را ممنوع کرده و بخش قابل توجهی از منابع ما فریز شده است. بنابراین با توجه به تکالیف دولت برای ورود  و سرمایه گذاری در مناطق محروم انتظار داریم بخشی از منابع خود را در روش های مذکور دریافت کنیم.
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *