RSS
امروز چهارشنبه ، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

بزرگترین ریزش قیمت طلا رقم خورد

سقف برداشت از حساب بانکی کاهش یافت

تعطیلی آخر هفته، پنج شنبه باشد یا شنبه؟

عرضه سهام باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال ایران توسط کارگزاری بانک صنعت و معدن

همه‌چیز درباره مالیات بر ارزش افزوده ۱۴۰۳

رکوردشکنی جدید بیت‌کوین

چگونه سرمایه‌های اقتصاد ایران نابود شد؟

راه حل برقراری یارانه قطع شده؟

تورم فروردین ماه از تنور درآمد

خط فقر چقدر است؟

پرداخت ۱۴۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲

توضیحات بانک صادرات در خصوص خرید سهام پرسپولیس

ابقاء معافیت‌های مالیاتی بازار سرمایه

واگذاری پرسپولیس و استقلال پاک کردن صورت‌مسئله است

مصوبه ای که ۶۸ همت از منافع سهامداران خرد را به خطر می اندازد

رشد ثابت و آهسته اقتصاد جهانی ادامه پیدا می کند

سهام پرسپولیس و استقلال معامله شد

دلیل اصلی رشد نقدینگی

مدیرعامل شستا:

بدهی مالیاتی و بیمه‌ای مانع واگذاری شرکت‌های «شستا» شد

۱۱:۱۱ - ۱۳۹۷/۶/۲۴کد خبر: 257037
ایستانیوز:بدهی مالیاتی و بیمه ای شرکت های تابعه شرکت سرمایه گذاری سازمان تامین اجتماعی (شستا) سبب شده تا به گفته مدیرعامل این شرکت، امکان واگذاری این شرکت ها در بازار سرمایه فراهم نباشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، علی ربیعی وزیر پیشین تعاون، کار و رفاه اجتماعی سال گذشته وعده داد که ۱۵۰ شرکت وابسته به شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری به بخش خصوصی واگذار شود؛ وی تیرماه امسال نیز اعلام کرد که تا پایان امسال ۶۰ شرکت وابسته به شستا واگذار خواهد شد.
 
با این حال «مرتضی لطفی» مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری سازمان تامین اجتماعی گفت: تایید نشدن صلاحیت بسیاری از شرکت های شستا در فرابورس، مانع واگذاری آنها شده است. به گفته وی، شستا عملیات خروج از بنگاه داری و سهامداری را از سال گذشته آغاز و ۱۰۶ بنگاه را برای واگذاری شناسایی کرد و به دنبال آن دی ماه پارسال عملیات قیمت گذاری این شرکت ها آغاز شد.
 
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: پس از آنکه قیمت فروش ۴۰ شرکت انجام شد، عرضه عمومی این شرکت ها در سه نوبت از طریق جراید عمومی کلید خورد، ضمن آنکه در پنج نوبت عرضه سهام این شرکت ها در پنج استان توسط استانداران و اتاق های بازرگانی استان ها و فعالان اقتصادی انجام شد.
 
لطفی تصریح کرد: قانون «احراز صلاحیت» که جزو قوانین فرابورس است، در عرضه سهام شرکت های قابل واگذاری شستا برای ما مشکلاتی پیش آورد تا جایی که بسیاری از شرکت های شستا که در تابلوی بورس قیمت آنها اعلام شده بود، از تابلو پایین کشیده شدند.
 
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی خاطرنشان ساخت: با توجه به قانون فرابورس بسیاری از شرکت های آماده واگذاری شستا به دلیل بدهی به سازمان تامین اجتماعی و سازمان امور مالیاتی احراز صلاحیت نشده اند و همین مساله مانع عرضه سهام آنها در فرابورس شده است.
 
لطفی آذرماه پارسال در نشست خبری اعلام کرده بود که خروج شستا از بنگاه داری با واگذاری ۱۳۰ شرکت آغاز می شود و بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، تا سال ١٣٩٨ این شرکت ها واگذار خواهند شد.
 
شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) شرکت هلدینگ سرمایه‌گذاری متعلق به سازمان تامین اجتماعی ایران است که در زمینه مدیریت سرمایه‌گذاری، تجارت و بازرگانی، مدیریت دارایی و مبادلات سهام شرکت‌ها، فعالیت می‌کند؛ شستا دارای ۳۰ شرکت زیرمجموعه و هفت شرکت هلدینگ است که در حوزه های مختلفی از جمله داروسازی، صنایع نفت، پتروشیمی و انرژی، حوزه معادن بویژه سیمان، مس و فولاد، حمل و نقل و امور بانکی فعال هستند.
 
به گزارش ایرنا ،بر اساس برنامه خروج از بنگاهداری شستا، قرار است تعداد هلدینگ های تامین اجتماعی از ۹ به ۵ هلدینگ شامل نفت و گاز، دارو، بانک، بیمه و فناوری نوین کاهش یابد.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *