RSS
امروز جمعه ، ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
آخرین اخبار

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

یارانه دهک های چهارم تا نهم واریز شد

چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی تکذیب شد

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

تعیین دستوری قیمت‌ها در بورس پایدار نمی‌ماند

۱۰:۵۴ - ۱۳۹۷/۶/۲۰کد خبر: ۲۵۶۸۴۲
ایستانیوز:یک کارشناس بازار سرمایه معتقد است دستورالعمل‌هایی که قیمت محصولات و کالاها را به‌ صورت دستوری تعیین می‌کنند در بازه زمانی بلندمدت پایدار نمی‌مانند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،بیژن اکبری  افزود: باز کردن دامنه نوسان در واقع نوعی تعدیل قیمت و سپردن بازار به مکانیزم عرضه و تقاضا است. این کارشناس بازار سرمایه در خصوص تاثیر دستورالعمل‌ جدید معاملاتی در کلان بازار سرمایه اظهار داشت: هرچند هرگونه سیاست دستوری همراه با کنترل بیشتر به طور قطع واسطه‌گری و رانت بیشتری را هم در پی خواهد داشت، اما این ابلاغیه اثر مثبتی بر روند دادوستدها در بازار سرمایه خواهد دارد.
 
وی اضافه کرد: بر این اساس نگاهی به معاملات بازار سهام در روزهای گذشته نشان می‌دهد معامله‌گران با توجه به تحولات اخیر مقرراتی در بورس کالای ایران، استراتژی خرید سهام خود را تغییر داده‌اند و روند معاملاتی بازار سهام نیز نشان می‌دهد تحت تاثیر دستورالعمل‌های بورس کالا، بیشتر نمادهای مرتبط با این دستورالعمل مورد اقبال قرار گرفته‌اند.
 
این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: تعیین قیمت‌ها به‌ صورت دستوری و خارج از ساز و کار عرضه و تقاضا، در هر بازاری از جمله بورس کالای ایران به طور قطع به دلیل اینکه قیمت‌های معاملات حاصل عرضه و تقاضا نیست، قابل قبول سرمایه‌گذاران و معامله‌گران نخواهد بود؛ بنابراین این ساز و کار از فضای اقتصاد رقابتی و سالم به دور است.
 
وی با اشاره به اینکه دستورالعمل‌هایی که قیمت محصولات و کالاها را به‌ صورت دستوری تعیین می‌کنند در بازه زمانی بلندمدت پایدار نمی‌مانند گفت: تنها افرادی که از قیمت دستوری سود و نفع می‌برند واسطه‌ها و دلالان هستند و باید اجازه دهیم تا سازوکار عرضه و تقاضا تعیین کننده قیمت‌ها باشند و اگر قرار است کسی نفع و سودی ببرد باید تولید کننده و مصرف کننده نهایی باشند، نه دلالان و واسطه‌گران.
 
به گزارش ایبنا ،این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: بازکردن دامنه نوسان و هرگونه سیاست دیگری نه تنها در بورس کالا و برای محصولات و کالاها بلکه در بازار سهام نیز در واقع نوعی تعدیل قیمت و سپردن بازار به مکانیزم عرضه و تقاضا است. در چند روز گذشته دستورالعمل‌ جدیدی در بورس کالای ایران مبنی بر معامله محصولات فرآورده‌های نفتی با سقف قیمت نوسان باز منتشر شده است.
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *