RSS
امروز شنبه ، ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

یارانه دهک های چهارم تا نهم واریز شد

چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی تکذیب شد

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

رییس کل بیمه مرکزی عنوان کرد:

شرکت‌های بیمه حقوق مردم در پرداخت خسارت را رعایت کنند

۱۵:۳۶ - ۱۳۹۷/۵/۳کد خبر: 251341
ایستانیوز:رییس کل بیمه مرکزی در دیدار صمیمانه با مدیران عامل شرکت های بیمه، دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران و صندوق تامین خسارت های بدنی بر حفظ حقوق مردم با پرداخت به موقع خسارت تاکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، غلامرضا سلیمانی امیری در دیدار صمیمانه با مدیران عامل شرکت های بیمه، دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران و صندوق تامین خسارت های بدنی بر حفظ حقوق مردم با پرداخت به موقع خسارت تاکید کرد و با اشاره به شرایط اقتصادی فعلی، گفت: بانک و بیمه ها در شرایط بحران اقتصادی در خط مقدم قرار دارند و وظایف آنها سنگین‌تر می شود، لذا باید با همراهی مدیران، پیشنهادات جدیدی به ستاد تحریم ارائه کنیم.
 
وی از بیمه درمان به عنوان یکی از چالش های موجود کشور یاد کرد و گفت: این چالش سازمان های زیادی از جمله شرکت های بیمه تجاری را درگیر کرده و از مهم ترین عوامل آن می توان به نبود کارشناسان اقتصاد درمان اشاره کرد که مانع پیوند بخش درمان و بیمه شده است.
 
رییس کل بیمه مرکزی، بیمه را یکی از سه ضلع مثلث اقتصادی دانست و گفت: متاسفانه بیمه در کشور ما هنوز نتوانسته به جایگاه خود از منظر اقتصادی دست یابد و با یک فرهنگ سازی عمیق، باید کارایی بیمه در زندگی مردم بیشتر نشان داده شود تا تمایل آنها به خرید بیمه نامه افزایش یابد.
 
سلیمانی در بخش دیگری از سخنان خود بر نظارت علمی در صنعت بیمه تاکید کرد و گفت: شرکت های بیمه باید نظارت خود را از نظارت فیزیکی و حضوری به سمت نظارت علمی سوق دهند و بیشتر بر مسائلی چون اکچوئری و تحلیل آماری تکیه کنند.
 
وی پژوهشکده بیمه را مغز متفکر صنعت بیمه خواند و افزود: پژوهشکده بیمه علاوه بر مطالعات باید به شرکت های بیمه در راستای حل مشکلات و خدمات پژوهشی کمک کند. سلیمانی همچنین بر ارتباط با رسانه ها به خصوص استفاده از ظرفیت صدا و سیما در راستای گسترش فرهنگ بیمه تاکید کرد.
 
رییس کل بیمه مرکزی در پایان با اشاره به سخنان مدیران عامل شرکت های بیمه در خصوص حل مشکل مالیات بر ارزش افزوده، ساده سازی آیین نامه ها، بالا بودن ضریب خسارت بیمه درمان و  افزایش تعرفه های وضع شده بر صنعت بیمه گفت: موارد مذکور حتما در دستورکار قرار می گیرد و حل آن مستلزم همراهی و اجماع شرکت های بیمه با بیمه مرکزی است.
 

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:بیمه مرکزی
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *