RSS
امروز چهارشنبه ، ۲۹ فروردین ۱۴۰۳
آخرین اخبار

سیاست‌های انقباضی بانک مرکزی تولید را ضعیف کرد

رویداد عیدانه صنعت بیمه برگزار شد

سقف مهربانی در بانک ملی بلند است

سقف تراکنش خرید افزایش یافت؛ روزانه ۲۰۰ میلیون تومان

ثبت‌نام طرح ترافیک خبرنگاران تا ۱۵ اردیبهشت‌ماه تمدید شد

طلا وارد کانال جدید شد

نقش بازار سرمایه در تامین مالی تولید، ویژه است

نا اطمینانی ها، برنامه ریزی بنگاه های اقتصادی را سخت کرد

مصائب تعطیلی پنجشنبه‌ها

شرایط و نحوه دریافت وام بدون سود بانک سپه

ارز ۲۸۵۰۰تومانی پرداخت نشود، تورم افزایش می‌یابد

توسعه خدمات بیمه‌ای ملت در سال ۱۴۰۳

جلسه مهم فعالان بازار با رئیس سازمان بورس

تأمین مالی ۳۵۰ همتی با استفاده از ابزارهای نوین

پرداخت ما‌به‌التفاوت سود قطعی و علی‌الحساب بانک سامان

مالیات خودروهای لوکس اعلام شد

ذخایر خارجی بانک مرکزی رشد کرد

جزییات تعطیلی پنج‌شنبه‌ها؛ بانک‌ها هم تعطیل می‌شوند؟

ریزش بیت کوین ادامه دارد؟

رای پرونده رمز ارز جعلی «کینگ‌مانی» صادر شد

حقوق وزارت کار ۱۴۰۳ بالاخره چقدر است؟

“گروه مالی شهر” زیرمجموعه خود را راهی فرابورس می‌کند

پیش بینی بورس از نگاه ارزش دلاری

قیمت طلا دوباره گران شد

روش های استعلام اعتبار صاحب چک

کاهش شدیدتوانگری بیمه امیk

سقوط ادامه‌دار نسبت توانگری بیمه ایران

۱۱:۳۴ - ۱۳۹۷/۵/۲کد خبر: 251223
ایستانیوز:بیمه مرکزی نسبت توانگری شرکت‌های بیمه در سال گذشته را منتشر کرد که براساس آن نسبت توانگری شرکت سهامی بیمه ایران از ۴۰ در سال ۹۵ به ۲۸ در سال ۹۶ کاهش یافته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار های مالی(ایستانیوز)، براساس آیین نامه شماره ۶۹ شورای عالی بیمه، شرکت های بیمه باید صورت های مالی سالانه خود را پس از تصویب در مجمع عمومی، محاسبه و همراه با اظهار نظر حسابرس و بازرس قانونی برای بیمه مرکزی ارسال کنند.
 
براساس جدول خلاصه وضعیت توانگری مالی شرکت های بیمه از سال ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۶، شرکت های بیمه آسیا، البرز، پارسیان، ملت، سامان، نوین، پاسارگاد، کارآفرین، کوثر، آرمان، ما، سرمد، امید، ایران معین، آسماری، اتکایی ایرانیان و اتکایی امین در سطح توانگری یک اعلام شده اند.
 
همچنین شرکت های بیمه دانا، معلم، رازی، سینا، تعاون و دی در سطح توانگری مالی ۲ و شرکت های بیمه ایران و میهن در سطح توانگری مالی ۴ قرار گرفته است. براساس جداول اعلام شده هیچ شرکتی در سطح ۳ توانگری مالی برای سال ۹۶ قرار نداشته و شرکت بیمه حافظ با نسبت توانگری منفی ۲۷ در سطح ۵ اعلام شده است.
 
بیمه مرکزی توضیح داده که بیمه حافظ اقدامات لازم به منظور ثبت سرمایه تا سقف ۱۲۲ میلیارد ریال را انجام داده و همچنین درخواست دوباره افزایش سرمایه خود را به تازگی به نهاد ناظر ارسال کرده و این موضوع سطح توانگری این شرکت را ارتقاء خواهد داد.
 
جدول منتشر شده از سوی اداره کل نظارت بیمه مرکزی نشان می دهد در حالی که نسبت توانگری مالی بیمه ایران در سال ۱۳۹۱، ۹۷ بوده، این رقم برای سال جاری به ۲۸ کاهش پیدا کرده است. نسبت توانگری تنها شرکت بیمه دولتی کشور به ترتیب برای سال های ۱۳۹۲، ۱۳۹۳، ۱۳۹۴ و ۱۳۹۵ ارقام ۱۱۹، ۸۲، ۵۱ و ۴۰ را نشان می دهد.
 
نسبت توانگری اعلام شده به خوبی نشان می دهد که بیمه ایران به عنوان شرکتی که حدود ۳۲ درصد بازار صنعت بیمه کشور را در اختیار دارد از سال ۱۳۹۲ سیری نزولی را طی کرده و از نسبت توانگری ۱۱۹ در سال ۹۲ به ۲۸ و سطح ۴ در حال حاضر رسیده است.
نسبت توانگری مالی سطح ۴ بدان معناست که توان بیمه ایران برای ایفای تعهداتش بیش از ۱۰ درصد و کمتر از ۵۰ درصد است. براین اساس شرکت هایی که در سطح ۴ قرار دارند، باید برنامه ای برای ترمیم وضعیت مالی و همزمان افزایش سرمایه برای سال آینده خود ارائه کرده و تمهیدات لازم را برای ارتقا سطح توانگری مالی شان انجام دهند.
 
همچنین نهاد ناظر (بیمه مرکزی) می تواند براساس ماده ۱۲ آیین نامه توانگری، شرکت های بیمه گر با سطح توانگری چهار را ملزم به انجام برخی از اقدامات فوری از جمله کاهش صدور بیمه نامه، پرداخت نکردن پاداش به مدیران و خودداری از سرمایه گذاری در بهش های کم بازده کند.
 
اما در این میان نمی توان انتظار داشت که بیمه مرکزی از بیمه ایران که بیشترین سهم را در بازار بیمه کشور دارد بخواهد تا صدور برخی از رشته های بیمه ای را متوقف کند؛ به ویژه اینکه باید توجه داشت در ۲ سال اخیر نسبت پرداخت خسارت در شرکت های بیمه کشور با در نظر گرفتن خسارت های بالای به وجود آمده در آتش سوزی سریالی پتروشیمی ها و زلزله های اخیر بسیار بالاتر از سال های قبل از آن بوده است.
 
از سوی دیگر بیمه ایران تنها شرکتی است که ملزم به صدور بیمه نامه اجباری ثالث است و دیگر شرکت های الزامی به فروش این بیمه نامه ندارند. براساس جداول منتشر شده همچنین نسبت توانگری بیمه اتکایی امین از یک هزار و ۸۰۱ در سال گذشته به ۷۸۴ و نسبت توانگری بیمه اتکایی ایرانیان از ۷۳۸ در مدت مشابه به ۶۶۰ کاهش یافته است.
 
به گزارش ایبنا ،بالاترین نسبت توانگری در بین شرکت های بیمه متعلق به بیمه ایران معین با ۳۴۴ است اما باید توجه داشت که نسبت توانگری این شرکت در سال گذشته ۵۸۹ بود. بعد از بیمه ایران معین، بیمه «ما» با نسبت توانگری ۲۳۶، بیمه ملت با ۲۲۱ و بیمه سرمد با ۱۷۴ قرار دارند.
 

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:توانگری مالی
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *