RSS
امروز پنج شنبه ، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

فعلاً بازار سهام توان آغاز روند صعودی ندارد

روزگار سخت حقوق بگیران

این حساب ها تجاری محسوب می شود

یورو رکورد زد

پرویزیان از بانک پارسیان خداحافظی کرد/ جواد شکرخواه سرپرست شد

عرضه صکوک مرابحه ۲۰۰ میلیارد تومانی

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

معاون وزیر راه و شهرسازی خبر داد:

طرحی برای افزایش مدت قراردادهای مستاجران

۱۴:۵۲ - ۱۳۹۷/۴/۱۵کد خبر: 249250
ایستانیوز:معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی گفت: طرحی را در نظر داریم تا مالکانی که با مستاجران قراردادهای دو یا سه ساله می‌بندند، مشمول معافیت‌های مالیاتی شوند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز) به نقل از ایسنا، حامد مظاهریان در حاشیه نشست "راهکارهای تعادل بخشی به بازار مسکن در شرایط اقتصادی و سیاسی جاری" در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به اینکه در بازار اجاره قراردادها معمولا یک ساله بسته می‌شود، در جلسه هم‌اندیشی این موضوع را مطرح کردیم که قراردادها در بازار اجاره دو یا سه ساله شود و کسانی که این طرح را رعایت کنند، مشمول معافیت‌های مالیاتی خواهند شد.
 
وی افزود: در حال حاضر دولت با کمبود منابع مواجه شده و شرایط خاصی در بازار اقتصادی کشور به وجود آمده است. بنابراین باید از اقدامات شتابزده پرهیز شود.
 
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به برنامه‌های وزارت راه و شهرسازی در بازار مسکن گفت: حرکت جدیدی در این زمینه شروع کرده‌ایم و هدف آن است که اقدامی نکنیم تا به ضرر مستأجران‌ و خانه اولی‌ها تمام شود. مطالعات پژوهشی صورت گرفته که نشان می‌دهد افزایش قیمت فعلی در بازار مسکن متأثر از نوسانات بازارهای رقیب و موازی است.
 
مظاهریان‌ با بیان اینکه در یک فرآیند، سرمایه‌ها به سمت بازار مسکن حرکت کرد و الگوی مصرفی از خانوار به رویکرد سوداگرانه‌ تغییر ماهیت داد، تصریح کرد:‌ در بخش بازار مسکن باید سیاست‌های تشویقی و اخذ مالیات در اولویت قرار گیرد.
 
معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی‌، راه‌اندازی صندوق پس‌انداز مسکن یکم در بانک مسکن را از برنامه‌های انجام شده طی سال‌های اخیر برشمرد و گفت: 400 هزار نفر در این صندوق اقدام به سپرده‌گذاری کرده‌اند و پرداخت تسهیلات به شکل مرتب به متقاضیان در حال انجام است. با توجه به اینکه صندوق مسکن یکم به بودجه دولت وابستگی ندارد، کمتر تحت تأثیر قیمت‌ها قرار گرفته و مشکلی در پرداخت این تسهیلات دیده نمی‌شود.
 
وی تاکید کرد: بازار مسکن از طریق تقویت طرف تقاضا و طرف عرضه می‌تواند به تعادل برسد. همچنین با ایجاد یک بازارگاه‌ الکترونیکی می‌توانیم انبوه‌سازان و خریداران را به یکدیگر متصل کنیم.
 
مظاهریان با بیان اینکه در پایان سال 1396 شاخص‌های مسکن با شیب ملایم افزایش یافته و قیمت و تعداد پروانه‌های ساختمانی در طی ماه‌های پایانی سال گذشته افزایش پیدا کرد، گفت: با اقداماتی که در دستور کار قرار دادیم از التهابات بازار مسکن خواهیم کاست و تلاش می‌کنیم بازار به سمت ثبات پیش برود و با توقف سفته بازی در بازارهای موازی، قیمت‌های مسکن به سمت ثبات حرکت کند.
 
معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: بررسی شاخص‌های بازار مسکن نشان می‌دهد این بازار در پایان سال 1396 از رکود خارج شده است. البته دولت نباید وارد کار اجرایی شود بنابراین تنها راه‌حل اصلی برای کنترل بازار مسکن، افزایش تولید است که در نهایت به نفع مصرف کننده تمام می شود.
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *