RSS
امروز دوشنبه ، ۲۹ مرداد ۱۳۹۷
آخرین اخبار

صورت‌های مالی سال ٩٦ بانک صادرات ایران تصویب شد

مخالف تمام‌قد کینز

امضاء شرایط عمومی ضمانتنامه اعتبار خریدار فیمابین صندوق ضمانت صادرات و بانک پارسیان

ارائه خدمات بانک شهر در مراکز عرضه دام پایتخت

برگزاری کلاس آموزشی بیمه های مسئولیت بیمه ما

موافق تصمیم شورای عالی بورس هستیم

افزایش شفافیت بازار سرمایه با حضور موسسات رتبه‌بندی

واگذاری چهار سیلوی دولتی

مهلت تعویض دسته چک‌ها دو ماه تمدید شد

جشنواره عید تا عید بانک ایران زمین

نام نویسی بیش از ۱۶ هزار مشتری در طرح عید تا عید ایران خودرو

لوح یادبود چهارمین همایش ملی کیفیت به بانک انصار اعطاء شد

چشم انداز صنعت دارو تا سال ۲۰۳۵

تقویت ۲۷۱۸ واحدی شاخص کل بورس

سپ به سامانه نسیم بانک مرکزی متصل شد

افزایش ۱۳۳ هزار تومانی قیمت سکه

امکان بازگشت مبلغ بیمه دریافتی از مشترکان گاز وجود دارد

افزایش قیمت خُرده‌فروشی ۹ گروه مواد خوراکی

پیش‌بینی جهش۸۰درصدی قیمت خودرو

افتتاح ۹ طرح صنعتی و اشتغال ۱۴۹ نفر در سال ۱۳۹۶

وجه تضمین اولیه قراردادهای آتی سکه ۱۰ میلیون شد

بانک ها بهترین پناهگاه برای مردم هستند

زیان ۱۳۹۵ ریالی هر سهم بانک تجارت

اقدامات بانک صادرات برای سودآوری بیشتر

چرا دو سوم بودجه سالیانه کشور در کمیسیون تلفیق بررسی نمی‌شود؟

افزایش قیمت خرده‌فروشی ۹ گروه کالایی

۱۰:۴۳ - ۱۳۹۷/۲/۲۶کد خبر: 243388
ایستانیوز:بانک مرکزی خلاصه نتایج گزارش هفتگی متوسط قیمت خُرده فروشی برخی از مواد خوراکی را در هفته منتهی به ۲۱ اردیبهشت ماه اعلام کرد که طی آن قیمت ۹ گروه نسبت به هفته قبل از آن افزایش نشان می‌دهد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، بر همین اساس نرخ لبنیات ۱.۱ درصد، تخم مرغ ۵.۲ درصد، برنج ۰.۱ درصد، حبوب ۳ درصد، میوه‌های تازه ۱.۸ درصد، سبزی‌های تازه ۰.۱ درصد، قند و شکر ۰.۲ درصد، چای ۱.۹ درصد، روغن نباتی ۰.۱ درصد افزایش و گوشت مرغ ۲.۳ درصد کاهش یافت، قیمت گوشت قرمز نیز نسبت به هفته گذشته ثابت ماند.
 
لبنیات و تخم مرغ
 
در هفته مورد گزارش در گروه لبنیات قیمت پنیر پاستوریزه معادل ۰.۳ درصد کاهش ولی بهای پنیر غیرپاستوریزه ۰.۳ درصد و شیر پاستوریزه ۴.۸ درصد افزایش داشت. قیمت سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود. بهای تخم مرغ معادل ۵.۲ درصد افزایش یافت و شانه‌ای ۱۲۶ هزار تا ۱۸۰ هزار ریال فروش می‌رفت.
 
برنج و حبوب
 
در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج داخله درجه یک و درجه دو به ترتیب معادل ۰.۱ درصد و ۰.۲ درصد افزایش داشت. در گروه حبوب بهای لوبیا چشم بلبلی معادل ۱.۳ درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام بین ۰.۴ درصد تا ۶.۶ درصد افزایش یافت.
 
میوه‌ها و سبزی‌های تازه
 
در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری نارنگی، خربزه و موز عرضه کمی داشت. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه‌فروشی‌ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره‌بار عرضه می‌شد. میوه‌فروشی‌های سطح شهر اقلام میوه و سـبزی تازه را عرضه می‌کردند که در گروه میوه‌های تازه بهای لیموشیرین معادل ۳.۶ درصد، طالبی ۳.۹ درصد و کیوی ۰.۲ درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام بین ۰.۲ درصد تا ۷.۹ درصد افزایش داشت. در گروه سبزی‌های تازه بهای گوجه‌فرنگی معادل ۳.۹ درصد، بادنجان ۵.۴ درصد، پیاز ۴.۴ درصد و سـبزی‌های برگی یک درصـد افزایش ولی قیمت سایر اقلام بین ۱.۷ درصد تا ۵ درصد کاهش یافت.
 
گوشت قرمز و گوشت مرغ
 
در هفته مورد گزارش بهای گوشت تازه گاو و گوساله معادل ۰.۶ درصد افزایش ولی قیمت گوشت گوسفند ۰.۲ درصد و گوشت مرغ ۲.۳ درصد کاهش داشت.
 
قند، شکر، چای و روغن نباتی
 
در این هفته بهای قند معادل ۰.۱ درصد، شکر ۰.۲ درصد، چای خارجی ۱.۹ درصد و روغن نباتی مایع ۰.۲ درصد افزایش یافت. قیمت روغن نباتی جامد ثابت بود.
 
تغییرات یکساله
 
براساس اعلام بانک مرکزی، قیمت خُرده فروشی لبنیات در هفته منتهی به ۲۱ اردیبهشت ماه نسبت به هفته مشابه سال قبل ۷.۹ درصد، تخم مرغ ۷۳ درصد، برنج ۱.۱ درصد، گوشت قرمز ۱۸ درصد، گوشت مرغ ۱۹.۲ درصد، چای ۲۱.۲ درصد و روغن نباتی ۲ درصد رشد داشته‌اند. همچنین قیمت خُرده فروشی گروه حبوب ۲.۱ درصد، میوه‌های تازه ۱۳.۵ درصد، سبزی های تازه ۱۱.۱ درصد و قند و شکر ۴.۳ درصد کاهش یافته‌اند.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *