RSS
امروز شنبه ، ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

مولدسازی مبهم سرخابی‌ها

نرخ سود بین‌بانکی صعودی شد

روش دریافت وام ۲۰۰ میلیونی میعاد بانک سینا

سقوط طبقه پردرآمد به متوسط و متوسط به فقیر

بیمه تعاون مبنای تحول در صنعت بیمه

دلیل افزایش عجیب قیمت طلا مشخص شد

بیمه آتش سوزی را با تخفیف ۴۵ درصدی از بیمه ملت بخرید

افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی از ماه آینده اعمال می‌شود

مشکل تعطیلی پنجشنبه‌

روز سرنوشت‌ساز بیت کوین

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

یارانه دهک های چهارم تا نهم واریز شد

چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی تکذیب شد

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

فیلترشکن‌ها هم فیلتر می‌شوند

۱۷:۱۰ - ۱۳۹۷/۲/۲۵کد خبر: ۲۴۳۳۴۸
ایستانیوز:امروز وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر از مسدودسازی فیلترشکن‌ها داد و عنوان کرد که این عمل به دلیل جلوگیری از نوعی حمله سایبری موسوم به «باجگیری اینترنتی» است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)؛ به گفته محمدجواد آذری جهرمی، «بنا به گزارش‌هایی که مراکز معتبر منتشر می‌کنند، این نوع نرم‌افزارها استفاده ضدامنیتی دارند و نوعی باج‌افزارند که به جمع‌آوری اطلاعات مشترکین اقدام می‌کنند و فراگیری و استفاده از فیلترشکن‌ها تبعات بسیار زیادی دارد.»
 
وی افزود: « اقدام شرکت زیرساخت این است که با فراگیری و استفاده از فیلترشکن‌ها، تحت دستوری که آقای رییس جمهور دادند و در چارچوبی که شورای عالی فضای مجازی ارایه داده و منطق هم دارد، نباید اجازه دهد فضای کشور پر از باج‌افزار شود و باید جلوی این ها گرفته شود. به همین دلیل این حرکت برای مسدود کردن فیلترشکن‌ها آغاز شده و طبق قانون هم بوده است و مشکل مقرراتی درباره این مساله وجود ندارد.»
 
در حالی وزیر ارتباطات از مسدودسازی یکباره فیلترشکن ها به بهانه باج گیری از کاربران  خبر می‌دهد که تلگرام به عنوان محبوب ترین پیام رسان ایرانی ها طی دو هفته گذشته فیلتر شده است و هم اکنون بیش از 40 میلیون کاربر ایرانی این اپلیکیشن، نمی‌توانند از راه های قانونی و بدون استفاده از نرم افزار های فیلتر شکن به خدمات این پیام رسان دسترسی داشته باشند.
 
اما باج افزار چیست و آیا فیلتر شکن ها نوعی باج افزار محسوب می‌شوند؟
 
فریبرز شکوهمند کارشناس امنیت سایبری در این باره به اقتصادآنلاین گفت: باج افزار ها به روش هایی گفته می‌شود که هکر ها از طریق آن اقدام به آلوده کردن سیستم های رایانه ای کرده و بعد از آن از قربانیان درخواست پول می‌کنند .
 
وی افزود : فکر نمی‌کنم تا به حال فیلترشکن های معروف اقدام به چنین کاری کرده و طراحان آن ها از کاربری تقاضای وجه نقد داشته باشند.
 
این کارشناس امنیت سایبری اظهار کرد : البته برخی فیلترشکن ها اقدام به جمع آوری اطلاعات کاربران می‌شوند و حتی فعالیت مردم را رصد می‌کنند که به این نوع برنامه ها «جاسوس افزار » گفته می‌شود.
 
به گفته شکوهمند همه فیلترشکن ها جاسوس افزار نیستند و درصدی از آن ها جزو این دسته به حساب می‌آیند.
 
وی ادامه داد : جاسوسی افزار ها از می‌توانند از طریق اپلیکیشن های دیگر مثل اپلیکیشن های بانکی نیز فعالیت کنند و تنها مختص به فیلترشکن‌ها نیستند.
 
این کارشناس درپاسخ به این سوال که آیا با مسدود سازی فیلترشکن ها دیگر راهی برای دور زدن فیلترینگ نخواهد بود ؟ گفت : اپلیکیشن ها و نرم افزار های فیلتر شکن تنها یکی از راه های عبور از فیلترینگ است و راه های دیگری نیز وجود دارد .
 
شکوهمند افزود : برای جلوگیری از آسیب احتمالی کاربران به علت استفاده از فیلترشکن ها بهتر است به فکر راهی باشیم تا مردم به سمت استفاده از این برنامه ها کشیده نشوند ؛ چون انواع روش های عبور از فیلترینگ به راحتی در دسترس همه کاربران به ویژه کودکان قرار می‌گیرد و آن ها می‌توانند در چند دقیقه به همه محتوای مجازی از جمله سایت های غیر اخلاقی دسترسی پیدا کنند.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *