RSS
امروز پنج شنبه ، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

فعلاً بازار سهام توان آغاز روند صعودی ندارد

روزگار سخت حقوق بگیران

این حساب ها تجاری محسوب می شود

یورو رکورد زد

پرویزیان از بانک پارسیان خداحافظی کرد/ جواد شکرخواه سرپرست شد

عرضه صکوک مرابحه ۲۰۰ میلیارد تومانی

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

بازار زیرزمینی ارز به کجا می رود؟

مجلس دوباره به دنبال سامان دهی بازار ارز افتاد

۱۸:۳۱ - ۱۳۹۷/۲/۱۷کد خبر: 241983
ایستانیوز:به اعتقاد کارشناسان اصلی ترین عاملی که در ماه های گذشته باعث افزایش قیمت دلار شده است؛ ترس مردم و سرمایه گذاران نسبت به خروج آمریکا از برجام و افزایش قیمت ها است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،در حالی که خبرها از بازار ارز نشان می دهد که دلار و ارزهای دیگر مانند یورو، پوند و... بدون ترمز درحال افزایش قیمت هستند و بازار زیر زمینی گسترده ای برای خرید و فروش انواع ارزها شکل گرفته است؛ مجلس بار دیگر به فکر ارائه طرح دو فوریتی برای سامان دادن به بازار ارز افتاده است. طرح دو فوریتی که رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت که با هماهنگی با رئیس مجلس ارائه خواهد شد. به گفته محمدرضا پورابراهیمی این طرح دو فوریتی بعد از جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس با معاون اول رئیس جمهور و تیم اقتصادی دولت به صحن علنی مجلس ارائه می شود.
 
صبح امروز کمیسیون اقتصادی مجلس با علی لاریجانی رئیس مجلس جلسه ای برگزار کرد و خروجی این جلسه به گفته پور ابراهیمی این بود:« در جلسه امروز موضوعات مختلف و کارشناسی درباره طرح دوفوریتی مجلس برای ساماندهی بازار ارز مطرح و بررسی شد.مقرر شد نشست مشترک اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس با تیم ارزی دولت با موضوع طرح دوفوریتی مجلس برای ساماندهی بازار ارز برگزار شود تا جمع بندی های نهایی در این خصوص صورت بگیرد که براساس آن، نقاط قوت طرح تقویت و نقاط ضعف طرح مذکور رفع شود.»
 
اما رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس درشرایطی از طرح دو فوریتی برای سامان دادن بازار ارز خبر می دهد که دو هفته پیش و قبل از اینکه ارز از سوی دولت تک نرخی و قیمت آن 4200 تومان اعلام شود هم این کمیسیون طرح دو فوریتی برای سامان دادن به بازار ارز را تهیه کرده بود اما در نهایت بعد از جلسه اعضا کمیسیون با وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی طرح مسکوت مانند و دیگر ارائه نشد. از ابتدای هفته جاری و باتوجه به نزدیک شدن به تاریخ اعلام تصمیم رئیس جمهور آمریکا در ارتباط با باقی ماندن این کشور در برجام و یا خروج از برجام؛ موج جدیدی از افزایش قیمت دلار و ارزهای دیگر را در بازار شاهد هستیم به صورتی که حتی خبر از خرید دلار هفت هزار تومانی هم منتشر شده است. البته باتوجه به 11 بخشنامه ارزی دولت هم اکنون خرید و فروش هر گونه ارزی خارج از سیستم بانکی در کشور قاچاق محسوب می شود اما نکته مهم این است که باوجود تهدیدهای دولتی و ممنوع کردن هرگونه خرید و فروش ارز عملا بازارهای زیرزمینی گسترده ای شکل گرفته است و شاهد رو آوردن بسیاری به بازارهای قاچاق برای تامین ارز هستیم.  
 
به گزارش اتاق تهران ،پیش از این رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با غیر منطقی دانستن افزایش قیمت ارز دلیل اصلی رشد قیمت را «عدم نظارت بانک مرکزی» دانسته بود.به اعتقاد کارشناسان اصلی ترین عاملی که در ماه های گذشته باعث افزایش قیمت دلار شده است؛ ترس مردم و سرمایه گذاران نسبت به خروج آمریکا از برجام و افزایش قیمت ها است. قیمت دلار سال گذشته (96) و بعد از تعطیلات نوروز در بازار تهران بین 3650 تا 3700 تومان خریده و فروش می شد، قیمتی که حالا در بازارهای زیر زمینی حتی تا 7 هزار تومان هم رسیده و دولت آن را روی عدد 4200 تومان تک نرخی کرده است.
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *