RSS
امروز جمعه ، ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
آخرین اخبار

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

۵ شرط اجرای حاکمیت شرکتی در بازار سرمایه

نقش بازار سرمایه در تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»

سیاست‌های انقباضی بانک مرکزی تولید را ضعیف کرد

رویداد عیدانه صنعت بیمه برگزار شد

سقف مهربانی در بانک ملی بلند است

سقف تراکنش خرید افزایش یافت؛ روزانه ۲۰۰ میلیون تومان

ثبت‌نام طرح ترافیک خبرنگاران تا ۱۵ اردیبهشت‌ماه تمدید شد

طلا وارد کانال جدید شد

نقش بازار سرمایه در تامین مالی تولید، ویژه است

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس مطرح کرد؛

حمایت گندمکاران از بستر بورس کالا در سال ۹۷

۱۵:۱۸ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۹کد خبر: 238171
ایستانیوز:عرضه محصولات کشاورزی در بورس کالا باعث می شود تا تولید کنندگان افزون بر پوشش بازار داخلی بتوانند برای حضور در بازارهای جهانی نیز برنامه ریزی کنند؛ چراکه بورس کالا علاوه بر ایجاد یک بستر نظامند، شفافیت آماری را به دنبال دارد و از طرفی در راستای تولید باکیفیت تر محصولات نقش موثری داشته است.
به گزارش پایگاه خبری بازارهای مالی(ایستانیوز)، سید راضی نوری با بیان این که بورس کالا فرصتی برای تولیدکنندگان است، تصریح کرد: عرضه محصولات کشاورزی در بورس کالا باعث می شود تا تولید کنندگان افزون بر پوشش بازار داخلی بتوانند برای حضور در بازارهای جهانی نیز برنامه ریزی کنند؛ چراکه بورس کالا علاوه بر ایجاد یک بستر نظامند، شفافیت آماری را به دنبال دارد و از طرفی در راستای تولید باکیفیت تر محصولات نقش موثری داشته است.
 
این نماینده مجلس اظهار داشت: ایجاد شفافیت آماری در مبادله کالاها، امکان سنجش نیاز داخلی به تولیدکنندگان را می دهد و آنها می توانند براساس ظرفیت خود، اقدام به تولید و صادرات محصولات کنند.  
 
وی تاکید کرد: تقویت بورس های کالایی و عرضه انواع محصولات در این بورس ها، نه تنها در ایران بلکه در دنیا به دلیل رقابتی شدن بازارها، تکاپویی را برای تولید و بازاریابی محصولات ایجاد می کند و بدون شک به نفع تولید کنندگان است. 
 
این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ادامه داد: از دیگر مزایای استفاده از ظرفیت های بورس کالا، ارتباط نزدیک تر تولیدکننده و مصرف کننده با حذف واسطه های غیر ضروری است که در این شرایط پر نوسان بازارها، بورس کالا می تواند امن ترین مسیر برای فعالان بازارها باشد. 
 
نوری معتقد است، عرضه پر حجم محصولات کشاورزی در بورس کالا با توجه به شفاف سازی قیمت و به نوعی نظارت بر روند عرضه و تقاضای محصولات به نفع کشاورزان است و دولت نیز با حمایت از این موضوع می تواند به تدریج بر تعالی اقتصاد کشاورزی کمک کند. 
 
این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به این که خرید گندم به سمت بورس کالا در حال هدایت است،گفت: طبق روال سال گذشته نرخ خرید تضمینی ۱۳۰۰ تومان است. در این بین دولت درصدد است تا طرح قیمت تضمینی جایگزین خرید تضمینی شود که در واقع به نوعی خرید گندم به سمت بورس کالا در حال هدایت است؛ در همین راستا امسال اقداماتی در این زمینه صورت گرفت که به نظر می رسد سال آینده شاهد اتفاق های مثبتی در زمینه خرید گندم از کشاورزان و استفاده از ظرفیت های بورس کالا در این بخش باشیم.
 
 

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:بورس کالا
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *