RSS
امروز پنج شنبه ، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

فعلاً بازار سهام توان آغاز روند صعودی ندارد

روزگار سخت حقوق بگیران

این حساب ها تجاری محسوب می شود

یورو رکورد زد

پرویزیان از بانک پارسیان خداحافظی کرد/ جواد شکرخواه سرپرست شد

عرضه صکوک مرابحه ۲۰۰ میلیارد تومانی

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

مالیات ستانی واحدهای خالی چه شد؟

دلایل تاخیرایجادسامانه ملی املاک

۹:۴۴ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۹کد خبر: 238111
ایستانیوز:معاون سازمان مالیاتی با تشریح دلایل تاخیر در ایجاد و راه‌اندازی سامانه ملی املاک، بیان داشت: طبق قانون تا زمانی که این سامانه ایجاد نشود،‌ امکان شناسایی و دریافت مالیات از خانه‌های خالی وجود ندارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،نادر جنتی ، در خصوص برنامه راه اندازی سامانه ملی املاک و مستغلات گفت: در تبصره ۷ ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات های مستقیم اصلاحی سال ۹۴ آمده که وزارت راه و شهرسازی مکلف است حداکثر ۶ ماه پس از تصویب این قانون یعنی در تیرماه سال ۹۴ سامانه ملی املاک و اسکان کشور را ایجاد کند.
 
معاون مالیات های مستقیم سازمان امور مالیاتی اظهارداشت: همچنین در این قانون آمده بود که این سامانه باید به گونه ای طراحی شود که در هر زمانی امکان شناسایی برخط مالکان، ساکنان و یا کاربران واحدهای مسکونی و جاری وجود داشته باشد و همچنین نقل و انتقالات املاک و مستغلات نیز قابل پیگیری باشد.
 
جنتی ادامه داد: از سویی در ماده ۶۴ مکرر قانون مالیات های مستقیم نیز تصریح دارد که باید بر اساس آن سامانه مشخص شود چه تعداد مسکن خالی در کشور وجود دارد. در عین حال، ما از طریق شهرداری نیز پیگیری کردیم که آیا بانک اطلاعاتی از خانه های خالی وجود دارد که ما بتوانیم از آن طریق شناسایی مالیاتی را انجام دهیم.
 
وی افزود: تکلیفی نیز در ماده ۵۴ مکرر قانون مالیات های مستقیم بر عهده سازمان امور مالیاتی قرار داده شده که می گوید در شهرهای با جمعیت بالای ۱۰۰ هزار نفر، سازمان مالیاتی باید به استناد سامانه ملی اسناد و املاک کشور خانه های خالی را شناسایی کند.
 
این مقام مسئول در سازمان امور مالیاتی تاکید کرد: با این حال ما اطلاعات وزارت نیرو را نیز استعلام کردیم که ببینیم آیا این وزارتخانه می تواند از طریق کنتورهای آب و برق و همچنین وزارت نفت بر اساس کنتورهای گاز به ما بگوید که کدام واحدها خالی مانده و کار نکرده است.
 
معاون سازمان امور مالیاتی کشور گفت: وزارت راه و شهرسازی تاکنون برای ایجاد این سامانه اقداماتی را داشته ولی به نتیجه نرسیده است. شناسایی واحدهای خالی مسکونی با گستردگی و جمعیت بالای شهری مانند تهران کار آسانی نیست.
 
جنتی اظهارداشت: البته وزارت راه و شهرسازی نیز باید با برگزاری جلساتی در این زمینه اطلاعات را جمع بندی کند و در این راستا نیز تاکنون جلسات متعددی با سازمان امور مالیاتی برگزار شده است.
 
وی تصریح کرد: آن بخشی از کار که مربوط به سازمان امور مالیاتی می شود شناسایی واحدهای خالی بر اساس سامانه ملی املاک است که هنوز راه اندازی نشده است. بنابراین تا زمانی که سامانه نباشد، امکان شناسایی واحدهای خالی وجود ندارد و از سویی نیز نمی توان به اطلاعات شهرداری ها استناد کرد چون قانون می گوید باید به اطلاعات سامانه استناد شود.
 
این مقام مسئول در سازمان امور مالیاتی کشور گفت: برای دریافت اطلاعات از دستگاه ها، وزارت راه و شهرسازی امکان قانونی ندارد ولی سازمان امور مالیاتی می تواند به استناد قانون برای ایجاد سامانه ملی املاک اطلاعاتی را دریافت و در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار بدهد.
 
به گزاش ایبنا ،به گفته جنتی، پس از ایجاد سامانه باید به صورت آنلاین به آن متصل شویم و کار شناسایی خانه های خالی را انجام دهیم. وی در اینباره که بنابراین تا زمان راه اندازی سامانه املاک، بحث چند ساله دریافت مالیات از خانه های خالی همچنان مسکوت خواهد ماند، بیان داشت: نمی توان خلاف قانون عمل کرد.



برچسب‌ها:واحدهای خالی
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *