RSS
امروز سه شنبه ، ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
آخرین اخبار

سیاست‌های انقباضی بانک مرکزی تولید را ضعیف کرد

رویداد عیدانه صنعت بیمه برگزار شد

سقف مهربانی در بانک ملی بلند است

سقف تراکنش خرید افزایش یافت؛ روزانه ۲۰۰ میلیون تومان

ثبت‌نام طرح ترافیک خبرنگاران تا ۱۵ اردیبهشت‌ماه تمدید شد

طلا وارد کانال جدید شد

نقش بازار سرمایه در تامین مالی تولید، ویژه است

نا اطمینانی ها، برنامه ریزی بنگاه های اقتصادی را سخت کرد

مصائب تعطیلی پنجشنبه‌ها

شرایط و نحوه دریافت وام بدون سود بانک سپه

ارز ۲۸۵۰۰تومانی پرداخت نشود، تورم افزایش می‌یابد

توسعه خدمات بیمه‌ای ملت در سال ۱۴۰۳

جلسه مهم فعالان بازار با رئیس سازمان بورس

تأمین مالی ۳۵۰ همتی با استفاده از ابزارهای نوین

پرداخت ما‌به‌التفاوت سود قطعی و علی‌الحساب بانک سامان

مالیات خودروهای لوکس اعلام شد

ذخایر خارجی بانک مرکزی رشد کرد

جزییات تعطیلی پنج‌شنبه‌ها؛ بانک‌ها هم تعطیل می‌شوند؟

ریزش بیت کوین ادامه دارد؟

رای پرونده رمز ارز جعلی «کینگ‌مانی» صادر شد

حقوق وزارت کار ۱۴۰۳ بالاخره چقدر است؟

“گروه مالی شهر” زیرمجموعه خود را راهی فرابورس می‌کند

پیش بینی بورس از نگاه ارزش دلاری

قیمت طلا دوباره گران شد

روش های استعلام اعتبار صاحب چک

در مقایسه با سال ۹۵؛

افزایش ۲۰ درصدی وصول مالیات بر ارزش افزوده

۲۱:۴ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۰کد خبر: 237593
ایستانیوز:معاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان امور مالیاتی کشور:در ۱۱ ماه گذشته ۵۱ هزار میلیارد تومان عوارض و مالیات بر ارزش افزوده وصول شد که نسبت به پارسال رشد ۲۰ درصدی را نشان می‌دهد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)به نقل از صدا و سیما، محمد مسیحی گفت: از ۵۱ هزار میلیارد تومان مالیات اخذ شده، ۳۵ هزار میلیارد تومان مالیاتی است که به حساب خزانه دولت واریز شده و ۱۶ هزار میلیارد تومان هم عوارضی است که به حساب شهرداریها و دهداریهای سراسر کشور واریز می شود.
 
وی در عین حال از تحقق ۹۰ درصدی درآمدهای مالیاتی در حوزه مالیات بر ارزش افزوده خبر داد و گفت: انتظار می رود برای سال آینده نیز بالغ بر ۵۰ هزار میلیارد تومان از محل مالیات بر ارزش افزوده درآمد مالیاتی وصول شود.
 
معاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان امور مالیاتی کشور درباره ضرورت حمایت از تولید با ارائه معافیتهای مالیاتی، مالیات بر ارزش افزوده را مالیاتی بر پایه مصرف دانست و گفت: اگر مودیان در یک نظام صحیح و منضبط قانون را اجرا کنند نباید باری روی دوش تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی داشته باشیم بلکه این بار باید به مصرف کنندگان نهایی منتقل شود.
 
وی با یادآوری این که در حال حاضر ۸۵ درصد مالیات و عوارض بر ارزش افزوده مبتنی بر خود اظهاری، تمکین و توافق و بدون مراجعه به هیئتهای حل اختلاف وصول می شود گفت: قطعا مشکلاتی را هم در حوزه قانونگذاری و اجرا داریم که با اصلاح بخشنامه و دستورالعمل در حوزه اجرا و عزم و اراده نمایندگان مجلس در حوزه قانونگذاری که با فوریت در ابتدای سال آینده در صدد اصلاحاتی در این حوزه هستیم.
 
با وجود این، مسیحی مالیات بر ارزش افزوده را جزو برنامه های محوری طرح تحول نظام مالیاتی دانست و گفت: در یک مقطع زمانی، نرخ مالیات بر درآمد و مالیات بر تولید بالای ۵۴ درصد بود که پس از کاهش آن به نرخ ۲۵ درصد، اخذ مالیات بر ارزش افزوده اجرا شد تا عملا با اصلاح نظام نرخ گذاری مالیاتی برآیند حرکتمان از تولید و درآمد به سمت مالیات بر مصرف تغییر یابد.
 
به گفته این مقام مسئول در سال ۹۶ از مجموع درآمدهای پیش بینی شده مالیاتی ۴۲ درصد از محل ارزش افزوده و ۵۸ درصد هم از محل مالیاتهای مستقیم بوده که با احتساب عوارضی که برای شهرداریها و در چارچوب مالیات بر ارزش افزوده وصول می شود و البته در سرجمع درآمدهای مالیاتی گزارش نمی شود، بنابراین می توان گفت میزان اخذ درآمد مالیاتی از هر دو حوزه از یک نسبت برابری در نظام بودجه ای کشور اعم از دولت و شهرداریها برخوردار است.
 
وی با بیان این که طبق لایحه بودجه در سرجمع درآمدهای مالیاتی سال آینده ۱۱۲ هزار میلیارد تومان مالیات پیش بینی شده است گفت: از این میزان ۵۰ هزار میلیارد تومان از محل قانون مالیات بر ارزش افزوده و ۶۲ هزار میلیارد تومان نیز از محل مالیاتهای مستقیم و مالیات بر درآمد خواهد بود.
 
یادآوری می شود از سال ۹۵ نخستین بار مجموع درآمدهای مالیاتی کشور از درامدهای نفتی پیشی گرفت و برایند این امر هم، تداوم حرکت به سمت درآمدهای پایدار را نشان می دهد تا طبق برنامه ریزیها، درآمدهای نفتی بیشتر صرف طرحهای زیر ساختی و اساسی کشور شود

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:مالیات
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *