RSS
امروز شنبه ، ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ریال یکماهه ۲۵ درصد بی ارزش شد

نشست مدیر عامل بیمه آسیا با مسئولان سرپرستی استان اصفهان

عمر کروکی های کاغذی به پایان رسید

انتصابات در بانک ایران زمین

بانک ملی ایران باید به یک سوپرمارکت خدمات مالی تبدیل شود

بازار سرمایه با چالش مالیاتی در لایحه بودجه مواجه شده است؟

غول بدهی جهان را می‌بلعد؟

خروج بافت را از بن‌بست اشتغال

ساخت ۱۴۰ هزار و ۴۴۲ واحد مسکونی با تسهیلات بانک مسکن

بازدید مدیرعامل بانک توسعه صادرات از شرکت صادر‌کننده نمونه کشوری

مولدسازی مبهم سرخابی‌ها

نرخ سود بین‌بانکی صعودی شد

روش دریافت وام ۲۰۰ میلیونی میعاد بانک سینا

سقوط طبقه پردرآمد به متوسط و متوسط به فقیر

بیمه تعاون مبنای تحول در صنعت بیمه

دلیل افزایش عجیب قیمت طلا مشخص شد

بیمه آتش سوزی را با تخفیف ۴۵ درصدی از بیمه ملت بخرید

افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی از ماه آینده اعمال می‌شود

مشکل تعطیلی پنجشنبه‌

روز سرنوشت‌ساز بیت کوین

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

اینتل برای کشف ضعف‌های امنیتی جایزه می‌دهد!

۱۲:۲۱ - ۱۳۹۶/۱۱/۳۰کد خبر: ۲۳۶۹۵۶
ایستانیوز:شرکت اینتل تحت تاثیر ضعف های امنیتی کشف شده ای همچون اسپکتر و ملت داون ، اعلام کرده که به افرادی که باگ و روزنه های امنیتی دیگری را در پردازنده‌هایش بیابند، جایزه می‌دهد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، به نقل از وب سایت arnnet، مدت‌هاست که ضعف‌ها و حفره‌های امنیتی اسپکتر و ملت داون کشف شده در پردازنده‌های ساخته شده توسط شرکت اینتل که از سال ۱۹۹۵ به بعد وجود داشته و باعث شده هکرها به اطلاعات ذخیره شده بر روی حافظه رایانه‌ها دسترسی پیدا کنند، مورد بحث‌های فراوانی قرار گرفته است.
 
این ضعف‌ها و حفره‌های امنیتی در پردازنده‌های اینتل به گونه‌ای بوده است که به هکرها اجازه می‌داد علاوه بر سرقت کلمات و رمز عبور کاربران، تمامی اطلاعات ذخیره شده موجود بر حافظه، پردازنده رایانه و گوشی‌های همراه را به سرقت برده و از آن سوءاستفاده کنند و این سطح از دسترسی موجب می‌شد به تراشه‌های دیگری همچون  ای ام دی و ای آر ام نیز دسترسی یابند.
 
اینتل، یک شرکت تجهیزات رایانه‌ای در ایالات متحده آمریکاست که در زمینه تولید سخت‌افزارهای رایانه و تلفن همراه، با تمرکز بر مادربورد، کارت شبکه، چیپ‌ست، بلوتوث و حافظه‌های فلش، انواع ریزپردازنده، نیم‌رسانا، مدارهای مجتمع، واحدهای پردازش گرافیکی و سامانه‌های نهفته فعالیت می‌کند.
 
با اینکه این غول تکنولوژی در انتشار وصله‌های امنیتی، بروزرسانی‌های نرم افزاری یا سخت افزاری و در آخر حل مشکل مربوطه چندان موفق عمل نکرد و موجب خشم بسیاری از کاربران و شرکت‌های کوچک و بزرگ بسیاری در جهان شد، اما حالا به نظر می‌رسد که تصمیم گرفته است اعتبار تا حدودی از دست رفته خود را با کمک محققان، پژوهشگران و متخصصان تکنولوژی و امنیتی باری دیگر احیا کند. بدین ترتیب اینتل اعلام کرده است که در صورت کشف هر باگ و حفره امنیتی دیگری در پردازنده و چیپ ست های خود، به آنها جایزه ای تا سقف ۱۰۰ هزار دلار اهدا خواهد کرد.
 
هر چند که برایان کرزانیخ - مدیر ارشد اجرایی شرکت اینتل - در جریان کنفرانسی در خصوص کیفیت محصولات آینده این شرکت تراشه‌ساز، این اطمینان را به مشتریان خود داده است که محصولاتش در سال جاری ۲۰۱۸ میلادی از آسیب‌پذیری‌های ملت داون و اسپکتر رهانیده خواهند شد و کاربران باید منتظر ارائه پردازنده‌های کاملا امن از این شرکت باشند. بدین ترتیب اینتل اعلام کرده است که محصولات آینده اش دیگر آسیب‌پذیری‌های معروف اسپکتر و ملت داون را نخواهند داشت.
 
 
 
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *