RSS
امروز شنبه ، ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

یارانه دهک های چهارم تا نهم واریز شد

چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی تکذیب شد

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

مدیرعامل بانک مسکن خبر داد

دلایل عدم راه اندازی لیزینگ مسکن

۱۳:۳۴ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۴کد خبر: 235495
ایستانیوز:مدیرعامل بانک مسکن با تاکید بر اینکه شرایط متفاوت و نابرابر لیزینگ ها با لیزینگ مسکن باعث شده تا لیزینگ مسکن همچنان در سیستم بانکی راه اندازی نشود، گفت: ترجیح بانک‌ها این است که وارد رقابت در حوزه لیزینگ نشوند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،ابوالقاسم رحیمی انارکی  در پاسخ به این سئوال که چرا لیزینگ مسکن در نظام بانکی راه اندازی نمی شود،گفت: عدم راه اندازی لیزینگ مسکن در سیستم بانکی به این دلیل است که مواردی که برای لیزینگ‌های بانکی در نظر گرفته‌اند با آن چه که برای لیزینگ‌های بخش خصوصی در نظر شده متفاوت است، نرخ‌های سود پایین‌تر و شرایط سخت‌تر است، بنابراین ترجیح بانک‌ها این نیست که وارد چنین رقابتی در حوزه لیزینگ شوند.
 
وی افزود: به هر حال قیمت‌ تمام‌شده بانک‌ها با لیزینگ‌ها متفاوت است و لیزینگ‌ها نمی‌توانند همانند بانک‌های دولتی تسهیلات با همان نرخ بانک‌ها پرداخت کنند.
 
رحیمی انارکی به این پرسش که وضعیت بانک مسکن در این رابطه چگونه است، آیا این بانک این دولتی قصد راه اندازی لیزینگ مسکن را ندارد؟ پاسخ منفی داد و خاطرنشان کرد: چون نمی‌توانیم منابعی در اختیار لیزینگ قرار دهیم و لیزینگ‌ها هم که بخواهند منابع تجهیز کنند با این نرخ‌های بانکی نمی‌تواند.
 
به گزارش فارس ،هر چند سال گذشته، بانک مرکزی دستورالعمل لیزینگ مسکن را به تصویب رساند اما هنوز استقبالی از این بازار به عمل نیامده است.
 
در مهر ماه امسال چگنی مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی از رایزنی با سیاست‌گذار پولی و مقامات ارشد شبکه بانکی کشور برای اصلاح و بازتعریف دستورالعمل لیزینگ مسکن خبر داده بود.
 
وی گفته بود که راه‌اندازی بازار لیزینگ مسکن از دیگر ابزارها و نهادهای نوین تامین مالی در بخش مسکن است که هر چند سال گذشته، بانک مرکزی دستورالعمل آن را به تصویب رساند اما عملا در این زمینه نیز استقبالی از سوی شرکت های لیزینگ مشمول این طرح صورت نگرفت.
 
وی با بیان اینکه می توان با تدابیری این نوع ابزارها و نهادهای تامین مالی نوین و ضروری برای کمک به رونق بازار مسکن و تقویت قدرت خرید دهک‌های درآمدی متوسط رو به بالا را عملیاتی کرد، افزود: طرح تضمین فروش اقساطی معاملات که در سال 94 مجوز آن به بانک مسکن داده شد از جمله برنامه‌هایی است که می تواند به تسهیل خرید و فروش مسکن بدون اتکا به منابع شبکه بانکی کمک کند؛ این در حالی است که در برخی موارد برخی محدودیت ها از جمله محدودیت های شبکه بانکی این طرح را در اولویت های بعدی نسبت به سایر طرح های حمایتی برای تامین مالی مسکن قرار می دهد و موجب می شود بانک منابع کافی برای اجرای این طرح در اختیار نداشته باشد.
 
چگینی ادامه داد: با این حال می توان از طریق باز تعریف و تلفیق ابزارها و نهادهای تامین مالی مناسب با یکدیگر زمینه اجرا و پیاده سازی این طرح ها را به نفع بازار مسکن، متقاضیان خرید و فروشندگان واحدهای مسکونی فراهم کرد.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *