RSS
امروز جمعه ، ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
آخرین اخبار

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

یارانه دهک های چهارم تا نهم واریز شد

چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی تکذیب شد

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

مرتضی لطفی مطرح کرد

شرایط واگذاری شرکت های شستا چیست؟

۱۶:۴۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۰کد خبر: 232173
ایستانیوز:شستا ۲۷۵ شرکت دارد که حدود ۵۰، ۶۰ آن شرکت های رد دین هستند. یعنی دولت بابت مطالبات تامین اجتماعی آن را به این سازمان داده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، از چند وقت پیش ماجرا واگذاری بعضی از شرکت ها شستا مطرح شد. مرتضی لطفی، مدیرعامل شستا در این باره اعلام کرد: شستا 275 شرکت دارد که حدود 50، 60 آن شرکت های رد دین هستند. یعنی دولت بابت مطالبات تامین اجتماعی آن را به این سازمان داده است.
 
به گفته لطفی، اساسا بخشی از این شرکت ها قبل از انقلاب تاسیس شده اند، اما هم به دلیل فضای دفاع مقدس و هم به دلیل تحریم ها، طی این سال ها تکنولوژی این شرکت ها تغییر نکرده است. با این حال حجم منابع انسانی قابل توجهی دارند.
 
مدیرعامل شستا ادامه داد: ما به عنوان یک بنگاه پیشرو برای اینکه بتوانیم در حوزه هایی که قابلیت و ظرفیت رقابت بین المللی دارند، ورود پیدا کنیم، این شرکت ها را دسته بندی کرده ایم. چون هم کم مقایسند و هم کم بازده، اساسا فرصت برای ورود بخش خصوصی به آنها وجود دارد. بنابراین شستا این شرکت ها را دسته بندی کرد تا از منابع حاصل از آنها ظرفیت هایش در بخش هایی مانند بخش های نفت و گاز، بانک و بیمه، دارو و صنایع دیگری که برنامه راهبردی دارند، ورود پیدا کند.
 
لطفی همچنین تاکید کرد: البته شستا با توجه به تضمین امنیت اشتغال این شرکت ها پیگیر است. همچنین در این زمینه مشوق هایی را برای خریدارها تعیین کرده ایم که این مشوق ها به هرحال می تواند به راه اندازی این شرکت ها کمک کند. البته شستا سعی می کند شرکت هایی که قابلیت افزایش بهره وری دارند و یا سرپا می مانند را واگذار کند.  
 
براساس صحبت های لطفی، در این رابطه 130 شرکت برنامه ریزی شده است. حدود 10 شرکت در جراید آگهی شده اند و برای خریدارها مزایده برگزار می شود. او همچنین ادامه داد: البته خریدارها از قبل ثبت نام کرده اند، اما برای رعایت و تشریفات این کار را انجام می دهیم. آگهی ها 20 روز فرصت دارد. الان هم یک هفته است آگهی کرده ایم، تا دو هفته دیگر مهلت ثبت نام وجود دارد.
 
به گزارش اتاق تهران لطفی اضافه کرد: در هر صورت براساس تکلیف ستاد اقتصادی کشور، اراده حاکم بر وزارت تعاون حاکی از این است که مدیریت را به فاز سهامداری ببریم. به این معنا که شستا بیش از 40 درصد از شرکت ها سهم نداشته باشد. با این نیت که بتوانیم در صنایع مقیاس بالا و رقابت پذیر بین المللی کار کنیم. به این ترتیب واگذاری ها صد در صد انجام نمی شود.



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *