RSS
امروز جمعه ، ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
آخرین اخبار

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

یارانه دهک های چهارم تا نهم واریز شد

چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی تکذیب شد

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

اختصاص هزارمیلیارد تومان به صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون

۱۷:۱ - ۱۳۹۶/۱۰/۴کد خبر: 228995
ایستانیوز:رئیس صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون کشور از اختصاص بیش از هزار میلیارد تومان اعتبار به این صندوق خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، مهدی حسین‌نژاد، با اشاره به تسهیلات پرداخت شده به تعاونی‌ها از این صندوق اظهار کرد: ۱۰۰۰ شرکت تعاونی به میزان ۱۰۰۰ میلیارد تومان از تسهیلات صندوق سرمایه گذاری بهره‌مند شدند و تا پایان سال ۴۰۰ میلیارد تومان دیگر به شرکت‌های تعاونی پرداخت می‌شود.
 
وی خاطرنشان کرد: با برآورد انجام شده مبلغ 1200 میلیارد تومان اعتبار در صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون برای سال آینده در نظرگرفته شده که با سیاست‌های دولت در زمینه طرح تکاپو، روستایی، فراگیر و حل موانع تولید مورد حمایت قرار می‌گیرند و هر شرکتی که داوطلب باشد به تسهیلات پرداخت می‌شود.
 
رئیس صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون کشور با بیان علت اصلی مشکل در عدم رونق تعاونی‌ها، تصریح کرد: تامین مالی شرکت‌ها یکی از مشکلات تعاونی ها است اما داشتن ایده مناسب یکی دیگر از مشکلات تعاونی ها محسوب می‌شود که باید برای عرضه محصولات و خدمات در بازار برای شرکت‌های تعاونی و غیرتعاونی متصور بود.
 
حسین‌نژاد با اشاره به اینکه در توانمندی اعضای هیات مدیره و مدیرعامل بخش تعاون دچار مشکل هستیم، افزود: وزارت تعاون و کار برنامه‌های زیادی برای توانمندسازی اعضای هیات مدیره و مدیرعامل شرکت‌های تعاون دارد که این امر با حمایت و تخصیص اعتبار از سوی مجلس شورای اسلامی باید انجام شود تا کسانی که این تعاونی‌ها را اداره می‌کند، از فنون اداره کسب و کار آگاه باشند.
 
وی یادآور شد: خلاقیت و نوآوری، بازاریابی، حسابداری و تامین مالی از مواردی است که به عنوان نقاط ضعف شرکت‌های تعاونی محسوب می‌شود و برنامه وزارت کار این است که با ایجاد توانمندی در پی حل مشکلات شرکت‌های تعاونی باشد.
 
رئیس صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون کشور با اشاره به نقش تعاونی‌ها در اقتصاد کشور، گفت: با توجه به حمایتی که از تعاونی‌ها صورت گرفت به میزان ۵.۷ درصد اشتغال کشور بر عهده تعاونی‌هاست اما بسیاری از تعاونی‌ها به صورت غیر رسمی در حال فعالیت هستند.
 
حسین‌نژاد خاطرنشان کرد: در حال حاضر تولید شرکت‌های تعاونی توسط شرکت‌های خصوصی صادر که همین امر موجب می‌شود، سهم شرکت‌های تعاونی مشخص نشود.
 
به گزارش ایسنا ،وی تصریح کرد: مهم‌ترین مشکلی که در تعاونی‌ها وجود دارد ایجاد نشدن فرهنگ تعاون در کشور است و همین امر از رشد اقتصادی جلوگیری می‌کند.
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *