RSS
امروز جمعه ، ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
آخرین اخبار

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

یارانه دهک های چهارم تا نهم واریز شد

چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی تکذیب شد

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

رئیس مرکز مطالعات و نوآوری بانک انصار، پژوهشگر برتر شد

۹:۲۷ - ۱۳۹۶/۹/۲۶کد خبر: 228372
ایستانیوز:در مراسم مراسم بزرگداشت هفته پژوهش‌وفناوری، رئیس مرکز مطالعات و نوآوری بانک انصار به‌عنوان پژوهشگر برتر بانکی انتخاب شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)و به نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی‌وتبلیغات، هفتمین مراسم بزرگداشت هفته پژوهش‌وفناوری باحضور رییس‌کل‌بانک‌مرکزی، مدیران شبکه‌بانکی، دکترابراهیمی مدیرعامل بانک انصار، رییس پژوهشکده پولی و بانکی، اساتید و محققان این حوزه روز سه‌شنبه ۲۱ آذرماه سالجاری در محل بانک مرکزی برگزار و به پژوهشگران برگزیده جوایزی به رسم یادبود اهدا شد.
 
در ابتدای این مراسم، دکترعلی دیواندری رییس پژوهشکده پولی و بانکی با ارائه گزارش عملکرد پژوهشکده، به نقش پژوهش در تدوین سیاست‌های اقتصادی، مالی و پولی و تأثیر آن‌ها بر تصمیم گیری‌ مسئولان اشاره و بیان کرد: نظام بانکی کشور جز از طرق علمی وپژوهشی قابل اداره و اصلاح نیست و با توجه به عدم تعادل کنونی نظام بانکی، پژوهشکده پولی و بانکی می‌کوشد تا با اتکای به یافته های پژوهشی و کمک مسئولان بانکی، به اصلاح حرکت ‌اقتصادی کشور کمک کند.
 
در ادامه این مراسم، دکتر ولی‌الله سیف رییس کل بانک مرکزی طی سخنانی، تمرکز بر پژوهش های کاربردی را یک نیاز اساسی نظام بانکی دانست و گفت: باید از ظرفیت های علمی وپژوهشی کشور و صاحب‌نظران عرصه پولی وبانکی برای اصلاح روندهای کنونی حداکثر استفاده را کرد.
 
وی در ادامه اختصاص بودجه نیم درصدی از تولید ناخالص ملی به امر پژوهش را بسیار ناکافی دانست و تصریح کرد: باید بودجه تحقیق و پژوهش کشور را تا سال ۱۴۰۴ به 4 درصد تولید ناخالص ملی رساند تا این مطالبه ملی مورد تأکید مقام معظم رهبری را محقق کرد.
 
دکتر ولی‌الله سیف پس از آن، بانک مرکزی را متعهد به استفاده از یافته‌های پژوهشی دانست و اظهارداشت: پژوهش‌های معتبر وکاربردی در تعیین رویکردهای بانک‌مرکزی نقش تعیین‌کننده‌ای دارند و ما از آن‌ها به نفع ارتقای بهره وری نظام بانکی و سازوکارهای تنظیم نظام ارزی، مدیریت سود بانکی، تک رقمی کردن و پایدارسازی تورم، تأمین مالی مقرون به صرفه و غیرتورمی پولی و ارتقای بانکداری اسلامی استفاده می کنیم.
 
در پایان این مراسم از پژوهشگران برتر حوزه پولی و بانکی با اهدای لوح، تقدیر به عمل آمد و دکتر جلیل صفری رییس مرکزمطالعات و نوآوری بانک انصار به عنوان پژوهشگر برتر شبکه بانکی، جایزه خود را از رییس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران دریافت کرد.
 
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *