RSS
امروز شنبه ، ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

یارانه دهک های چهارم تا نهم واریز شد

چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی تکذیب شد

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

بیت‌کوین داخلی ایجاد شود

راه اندازی کمیته ویژه ای برای ایجاد پول رمزی

۱۶:۳۹ - ۱۳۹۶/۹/۱۸کد خبر: 227875
ایستانیوز:یک کارشناس پولی و بانکی، با تاکید بر اهمیت تدوین و تصویب قوانین مرتبط با پول‌های رمزی، گفت: باید هر چه زودتر کمیته ویژه ای برای ایجاد پول رمزی خاص کشورمان تشکیل شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)به نقل از پژوهشکده پولی و بانکی، عبدالحمید منصوری درباره کارکرد پول های رمزی در دنیا، اظهار داشت: تعریفی که برای پول های رایج به کار می بریم، امروزه تا حد زیادی برای پول های رمزی منطبق است.
 
وی، تفاوت پول های رمزی و رایج را در پشتوانه آنها دانست و افزود: معمولا دولت ها، پشتوانه در پول های رایج هستند؛ ولی در پول های رمزی، دو نفر به یکدیگر اعتماد می کنند؛ بنابراین پشتوانه پول های رمزی، اعتماد شخص به شخص دیگر است.
 
منصوری با بیان اینکه اعتماد اشخاص، پول های رمزی را به جریان انداخته است، تصریح کرد: اما پول های رمزی در ایران، به صورت گسترده وجود ندارد؛ زیرا دسترسی به اینترنت و آگاهی برای تمام افراد امکان پذیر نبوده و حتی مورد پذیرش فروشگاه های مجازی ایرانی هم نیست، ضمن اینکه فعالیت ها در این حوزه، به صورت غیررسمی انجام می شود.
 
وی در همین ارتباط از بیت کوین بعنوان یکی از پول های رمزی مطرح در دنیا نام برد و ادامه داد: با بیت کوین افراد می توانند، خریدهایی مانند بلیت هواپیما را انجام دهند؛ این در حالی است که امروزه بسیاری از مراکز خدماتی و فروشگاه های مجازی، بیت‌کوین را بعنوان پول رایج می شناسند و آن را قبول می کنند.
 
منصوری افزود: بر اساس آمار مندرج در سایت ،coinmarketcap.comبیش از ۱۲۰۰ پول رمزی در دنیا با ارزش $۴۳۸,۸۲۵,۴۶۳,۲۹۶  فعال است؛ در حالی که ۱۹۶ کشور در دنیا وجود دارد و این یعنی ۶ برابر کشورهای دنیا، امروزه پول رمزی رد و بدل می شود؛ آنهم در حالی که پول های رایج، تقریبا به تعداد کشورهای دنیا وجود دارند.
 
وی با تأکید بر اینکه پول‌های رمزی پدیده ای هستند که باید آن را بپذیریم، گفت: باید قوانین و مسائل در حوزه پول‌های رمزی را هرچه سریعتر تدوین کنیم تا رونق اقتصادی را بر اساس فناوری اطلاعات داشته باشیم.
 
منصوری ضمن تأکید بر اهمیت تسریع در تصویب قوانین مرتبط با پول‌های رمزی، افزود: باید سریع این قوانین و رویه‌ها تدوین و تصویب شوند تا کنترل از دستمان نرود؛ باید هر چه زودتر کمیته ویژه ای برای ایجاد پول رمزی خاص کشورمان تشکیل شود.
 
این فعال در حوزه فناوری تأکید کرد: مسئولان باید تدبیری برای ایجاد پول رمزی داخلی اتخاذ کنند تا در معاملات و خدمات داخلی در کنار پول رایج مورد استفاده قرار گیرد.
 
وی با اشاره به نگاه مثبت بانک مرکزی، در این خصوص گفت: شاید مسئولان ملاحظاتی در این حوزه داشته باشند. اما معمولا در پدیده های جهانی با تاخیر زیادی به سراغ آنها می رویم؛ شاید یکی از دلایل این امر این باشد که می خواهیم نتیجه نهایی این پدیده ها در دنیا را مشاهده کنیم، بعد به سراغشان برویم

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:پول رمزی، بیت کوین
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *