RSS
امروز سه شنبه ، ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

بزرگترین ریزش قیمت طلا رقم خورد

سقف برداشت از حساب بانکی کاهش یافت

تعطیلی آخر هفته، پنج شنبه باشد یا شنبه؟

عرضه سهام باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال ایران توسط کارگزاری بانک صنعت و معدن

همه‌چیز درباره مالیات بر ارزش افزوده ۱۴۰۳

رکوردشکنی جدید بیت‌کوین

چگونه سرمایه‌های اقتصاد ایران نابود شد؟

راه حل برقراری یارانه قطع شده؟

تورم فروردین ماه از تنور درآمد

خط فقر چقدر است؟

پرداخت ۱۴۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲

توضیحات بانک صادرات در خصوص خرید سهام پرسپولیس

ابقاء معافیت‌های مالیاتی بازار سرمایه

واگذاری پرسپولیس و استقلال پاک کردن صورت‌مسئله است

مصوبه ای که ۶۸ همت از منافع سهامداران خرد را به خطر می اندازد

رشد ثابت و آهسته اقتصاد جهانی ادامه پیدا می کند

سهام پرسپولیس و استقلال معامله شد

دلیل اصلی رشد نقدینگی

سیگنال دلار نهفته به بازار سکه

شرایط مالی بیمه‌ها نامطلوب است

۱۹:۴ - ۱۳۹۶/۹/۱۳کد خبر: 226660
ایستانیوز:رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به وضعیت صورت‌های مالی شرکت‌های بیمه شرایط صنعت بیمه را بسیار نامطلوب عنوان کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،محمدرضا پورابراهیمی امروز در بیست و چهارمین همایش سالانه بیمه و توسعه با بیان اینکه مأموریت صنعت بیمه پوشش ریسک است، اظهار داشت: بنابراین صنعت بیمه انتظار می‌رود خود دچار ریسک نباشد، برای پوشش ریسک‌ها با چالش مواجه نشود.
وی افزود: به دلیل عدم اجرای مقررات و ضعف نظارتی در دوره‌های مختلف، صنعت بیمه دارای شرایطی است که نمی‌تواند وظایف خود را به درستی اجرا کند.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به ورشکستگی بیمه توسعه گفت: بیمه توسعه سم مهلکی برای صنعت بیمه کشور بود.
وی ادامه داد: گزارش‌هایی که از صورت‌های مالی بانک‌ها می‌رسد، نشان می‌دهد که شرایط بسیار نامطلوب است و تراز تلفیقی صنعت بیمه در مجموع زیان‌ده است که البته بخشی از این زیان‌دهی متعلق به بیمه ایران است.
پورابراهیمی اضافه کرد: نکاتی که اشاره کردم مربوط به صورت‌های مالی فعلی است و اگر صورت‌های مالی براساس استانداردهای جدید حسابداری IFRS تدوین نشده است که اگر این اتفاق می‌افتاد قطعاً زیان‌دهی صنعت بیمه همانند اتفاقی که برای بانک‌ها افتاد، افزایش می‌یافت.
وی با تأکید بر اینکه باید یک تصمیم اساسی برای اصلاحات در صنعت بیمه گرفته شود، اظهار داشت: وقتی صورت‌های مالی برخی شرکت‌های بیمه را می‌بینم،  تعجب می‌کنم که اساساً این شرکت‌ها با چه هدفی به فعالیت خود ادامه می‌دهد. اگر اصلاحات اساسی در صنعت بیمه انجام نشود، باید نگران آینده این صنعت باشیم.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به ترکیب سهامداری بسیاری از شرکت‌های بیمه افزود: با وجود برخی واگذاری‌ها و سهام عدالت و سهم دولت در شرکت‌های بیمه، می‌بینیم که با وجود ظاهر شدن نام شرکت‌های بیمه در تابلوهای بورس، هنوز مدیران دولتی این شرکت‌ها را مدیریت می‌کنند که ترکیب مدیریتی آنها به گونه‌ای است که اغلب این مدیران باید دو دهه پیش بازنشست می‌شدند.
وی ادامه داد: امروز نیروهای باسواد و جوان دانشگاهی وجود دارند و می‌توانند با ایده‌هایی نو و خلاق، صنعت بیمه را به پیش ببرند، اما متأسفانه کسانی شرکت‌های بیمه را مدیریت می‌کنند که به سبک پنجاه سال پیش فکر می‌کنند.
وی یکی از اثرات مثبت توجه به جوانان را تحولات صورت گرفته در بازار سرمایه دانست و گفت: قانون بازار سرمایه توسط جوانان نوشته شد و انتظار ما این است که صنعت بیمه هم این پوست‌اندازی را انجام دهد و بگذارد مدیران جوان و افراد جوان وارد عرصه مدیریت در شرکت‌های بیمه شوند.
به نوشته فارس، پورابراهیمی با اشاره به زلزله‌های اخیر بر ضرورت تعیین تکلیف بیمه منازل مسکونی تأکید کرد و گفت: طرحی در مجلس در دست بررسی است که همه منازل مسکونی تحت پوشش بیمه قرار گیرد که مذاکراتی با دولت و آقای جهانگیری انجام شده و ایشان ضمن اعلام موافقت، نامه مربوطه را به وزیر اقتصاد ارجاع داده است.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: اگر ظرف مدت یک هفته آینده نامه از طرف دولت به مجلس ارسال شود، شرایط تصویب آن در مجلس ایجاد خواهد شد و امیدواریم این طرح را قبل از در دستورکار قرار گرفتن لایحه بودجه، در مجلس تصویب کنیم.
پورابراهیمی همچنین با اشاره به گذشت هشت سال از اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده، گفت: اشکالات متعدد بر این لایحه وارد شده و به همین دلیل زمان آن رسیده است که اصلاحات مورد نظر انجام شود.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: یکی از مواردی که باید در دستورکار قرار گیرد بحث معافیت صنعت بیمه از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده است، چرا که مأموریت صنعت بیمه، کاهش ریسک و هدف کشور توسعه صنعت بیمه است.
پورابراهیمی گفت: نظر ما این است که موضوع حذف صنعت بیمه از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده را نهایی کنیم، اما اگر نظر فعالان صنعت بیمه این باشد که به جای حذف از روش استرداد مالیات بر ارزش افزوده استفاده کنیم، مدیران صنعت بیمه می‌توانند این نظر خود را به صورت مکتوب به کمیسیون اقتصادی ارائه دهند و ما سعی می‌کنیم، در مدت دو تا سه هفته آینده، لایحه اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده را در کمیسیون جمع‌بندی کنیم.
 
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *