RSS
امروز پنج شنبه ، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

فعلاً بازار سهام توان آغاز روند صعودی ندارد

روزگار سخت حقوق بگیران

این حساب ها تجاری محسوب می شود

یورو رکورد زد

پرویزیان از بانک پارسیان خداحافظی کرد/ جواد شکرخواه سرپرست شد

عرضه صکوک مرابحه ۲۰۰ میلیارد تومانی

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

معاون رییس جمهور اعلام کرد؛

ابلاغ وام اشتغال روستاییان تا دهم آذر به بانک‌ها

۹:۲۱ - ۱۳۹۶/۹/۱کد خبر: 224943
ایستانیوز:معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: وام اشتغال روستاییان از طریق بانک‌های عامل کشاورزی، توسعه تعاون، پست بانک، صندوق کشاورزی و صندوق کارآفرینی امید پرداخت می‌شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، سیدابوالفضل رضوی با اعلام این خبر افزود: طرح دو فوریتی مجلس برای استفاده از اعتبارات یک و نیم میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی با نرخ سود صفر درصد به همراه آورده بانک ها با نرخ ۱۸ درصد به ارائه تسهیلات با معدل ۹ درصد است.
 
وی ادامه داد: ارایه این تسهیلات با نرخ سود ۶ درصد برای روستاییان غیر مرزی و با نرخ سود ۴ درصد برای روستاییان مرزی است. رضوی با اشاره به اینکه آیین نامه اجرایی این تسهیلات تصویب شده است به خبرگزاری صداوسیما گفت: باید سهم استان ها براساس معکوس درآمد خانوار، جمعیت خانوار و نرخ بیکاری هر استان مشخص شود.
 
معاون توسعه روستایی افزود: براساس تحقیقات و در نظر گرفتن موارد ذکر شده استان سیستان و بلوچستان بیشترین دریافت تسهیلات و استان قم به دلیل دارا بودن کمترین جمعیت روستایی میزان کمتری از این تسهیلات را دریافت می کند.
 
رضوی ادامه داد: وام های تعلق گرفته به بخش کشاورزی ۴۵ درصد، صنایع و معادن ۱۰ درصد، بخش گردشگری ۱۰ درصد، فناوری ۱۵ درصد، صنایع دستی ۱۰ درصد و سرمایه در گردش واحدهای تولیدی ۱۰ درصد است. وی گفت: در شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر سرمایه در گردش ۱۰ درصد خواهد بود.
 
رضوی با بیان اینکه این طرح در دهه اول آذرماه اجرایی می شود و به همه استان ها دستورالعمل لازم ارائه می شود افزود: متأسفانه زلزله جلسات ما را جابجا کرد و ما در هفته آینده سه شنبه دستورالعمل را نهایی می کنیم.
 
وی درخصوص وثائقی که برای ارائه این وام ها دریافت می شود، گفت: وثائق را آسان می گیریم و این وثائق شامل خود محل طرح، سند مسکونی یا ملکی روستاییان و یا صندوق های ضمانت است.
 
معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری افزود: میزان وامی که به هر نفر ارایه می شود مقدار ثابتی نیست و این وام به میزان اشتغال پایدار و نوع طرح از صد میلیون تومان تا دو میلیارد تومان است.
 
تسهیلات روستاییان یک سال تنفس دارد
 
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: تسهیلاتی که به روستائیان و عشایر با نرخ سود ۶ و ۴ درصد ارائه می شود تا یک سال تنفس دارد و تا دو سال بازگشت ندارد.
 
ابوالفضل رضوی افزود: مهم ترین مشکل روستاییان نبود درآمد به اندازه کافی (۴۰ درصد درآمد خانوار شهری)، نبود شغل برای جوانان تحصیل کرده روستایی، تبعیض در ارائه خدمات به روستائیان، نبودن وثائق مورد نیاز وام های بانکی از طرف روستائیان از مهم ترین مشکلات روستاییان بود.
 
وی ادامه داد: این مشکلات سبب می شد تا جوانان تحصیل کرده روستایی به شهرها مهاجرت کنند. رضوی گفت: ‌ارایه تسهیلات با کارمزد پایین برای ایجاد انگیزه و اشتغال در روستاییان بود. وی با اشاره به اینکه برخی از استان ها مانند خراسان رضوی ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات دریافت کرده اند، افزود: قبل از این دستورالعمل برای ارایه وام به روستاییان با کمک بنیاد مستضعفان وام با کارمزد ۸ درصد نیز می دادیم.
 
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: در آیین نامه اجرایی دستورالعمل ارائه تسهیلات با کارمزد پایین سه شاخص مورد توجه بود که نسبت معکوس درآمد خانوار روستایی، تعداد جمعیت روستایی و نرخ بیکاری روستایی مورد توجه بود.
 
رضوی افزود: در تقسیم استانی برای ارایه تسهیلات به استان سیستان و بلوچستان بیشترین میزان تسهیلات و به استان قم به دلیل داشتن جمعیت کمتر روستایی کمترین میزان تسهیلات تعلق گرفته است. وی گفت: قبل از دهم آذر دستورالعمل اجرایی را به استان ها ابلاغ می کنیم.
 
وی افزود: هر طرحی که برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی می شود باید ۴ امضا از مدیرکل تعاون روستایی، رییس برنامه و بودجه شهرستان، مدیرکل روستایی استان و دستگاه مربوطه را که موافقت اعلام کرده است به همراه داشته باشد.
 
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: بانک کشاورزی، توسعه تعاون، پست بانک، صندوق کارآفرینی امید و صندوق کشاورزی بانک ها و صندوق های عامل اجرا کننده این طرح هستند.
 
رضوی خاطرنشان کرد: فقط روستایی ها و عشایری ها باید از این تسهیلات استفاده کنند. وی با اشاره به اینکه این وام ها یک سال تنفس دارد، افزود: سقف اعتبارات از طریق این طرح ۲ میلیارد تومان و کف آن ۳۰۰ میلیون تومان تعیین شده که البته با رایزنی هایی که انجام می شود قابل تغییر است.
 
رضوی گفت: شرکت های تعاونی و سهامی خاص در اولویت قرار دارد. وی افزود: برای تک تک دهستان ها به توافق رسیدیم تا یک ناحیه صنعتی ایجاد کنیم. رضوی گفت: زلزله امسال نشان داد مرکز خدماتی برای دهستان ها از واجبات است چون ایران در کمربند زلزله قرار دارد.
 
وی در پاسخ به سوالی درباره ارایه تمهیدات ویژه مناطق زلزله زده افزود: اطلاعات مربوط به مناطق زلزله زده در هفته آینده از سوی اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری اعلام می شود.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *