RSS
امروز سه شنبه ، ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
آخرین اخبار

نا اطمینانی ها، برنامه ریزی بنگاه های اقتصادی را سخت کرد

مصائب تعطیلی پنجشنبه‌ها

شرایط و نحوه دریافت وام بدون سود بانک سپه

ارز ۲۸۵۰۰تومانی پرداخت نشود، تورم افزایش می‌یابد

توسعه خدمات بیمه‌ای ملت در سال ۱۴۰۳

جلسه مهم فعالان بازار با رئیس سازمان بورس

تأمین مالی ۳۵۰ همتی با استفاده از ابزارهای نوین

پرداخت ما‌به‌التفاوت سود قطعی و علی‌الحساب بانک سامان

مالیات خودروهای لوکس اعلام شد

ذخایر خارجی بانک مرکزی رشد کرد

جزییات تعطیلی پنج‌شنبه‌ها؛ بانک‌ها هم تعطیل می‌شوند؟

ریزش بیت کوین ادامه دارد؟

رای پرونده رمز ارز جعلی «کینگ‌مانی» صادر شد

حقوق وزارت کار ۱۴۰۳ بالاخره چقدر است؟

“گروه مالی شهر” زیرمجموعه خود را راهی فرابورس می‌کند

پیش بینی بورس از نگاه ارزش دلاری

قیمت طلا دوباره گران شد

روش های استعلام اعتبار صاحب چک

چرا بانک‌ها به زمین چسبیده‌اند؟

حساب صندوق تثبیت ۱۰۰۰ میلیارد تومان شارژ می‌شود

درویش مدیرعامل قرمزها می‌ماند

بررسی روند و چشم‌انداز بازارهای مالی

تکمیل زنجیره سهام عدالت با مدیریت مردم

حمایت تسهیلاتی بانک سینا از شرکت‌های دانش‌بنیان

شرط کشاورز در انتصاب مدیران بیمه ایران

پورابراهیمی:

عملکرد بازار بدهی نباید برخلاف بازار پول باشد

۱۱:۳۹ - ۱۳۹۶/۷/۳۰کد خبر: 220010
ایستانیوز:رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه دولت باید یکپارچه تصمیم بگیرد، گفت: عملکرد بازار بدهی نباید برخلاف بازار پول باشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، محمدرضا پورابراهیمی صبح امروز (یکشنبه) و در اولین همایش ملی مولدسازی و مدیریت دارایی های دولت که در مرکز همایش های بین المللی رازی در حال برگزاری است، با بیان این مطلب افزود: امروز ما در تلاش هستیم تا نرخ سود بانکی را کاهش دهیم ولی از سویی دیگر با سود بیشتر بازار بدهی همه این تلاش ها به هدر خواهد رفت.
 
نماینده کرمان در مجلس گفت: اهمیت مدیریت دارایی دولت بر کسی پوشیده نیست و باید به عنوان یکی از موضوعات مهم در دستور کار همه بخش ها و سازمان ها در کشور باشد.
 
وی افزود: تا به امروز اقدام جدی و عملیاتی انجام نشده اما خوشبختانه امروز به عنوان یکی از مباحث مهم در کشور مطرح شده است. امروز بخشی از چالش های اقتصادی کشور مستقیم و غیر مستقیم به این موضوع ارتباط دارد.
 
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: امروز در کشور بودجه با استقراض در حال بسته شدن است و شاید این موضوع با توجه به این شرایط برای دولت مهم شده است اما کاش زودتر در این زمینه اقدام شده بود؛ اگر اقتصاد کشوری دارایی وجود داشته باشد اما متناسب با یازده واقعی عمل نکند، عدم النفع خواهد داشت.
 
پورابراهیمی خاطرنشان کرد: متوسط نرخ بازده دارایی های وقفی، کمتر از ۵ درصد است حال این موضوع را به دارایی های کل کشور تعمیم دهیم و به این نتیجه خواهیم رسید که دولت بزرگ‌ترین هزینه فرصت را در کشور داریم؛ اکنون بودجه جاری دولت ۸۵ درصد بودجه کل کشور را دارد و به جایی می رسیم ک دولت بودجه را فقط برای اداره خود تهیه  و ارائه می‌کند.
 
وی با بیان اینکه مهم‌ترین اقدام در اقتصاد کشور رسیدگی به میزان دارایی های دولت است، ادامه داد: مجلس آماده است تا در اسرع وقت هرگونه بررسی و قانونی را ک برای مولدسازی و رسیدگی به دارایی های دولت لازم است انجام دهد.
 
نماینده کرمان تصریح کرد: اولین اقدام دولت باید شناسایی اموال دولت باشد، سپس بررسی واگذاری این اموال به بخش خصوصی و انتفاع حاصل از آن است.
 
پور ابراهیمی با بیان اینکه ما از اقدام دولت برای شناسایی اموال و ارزش گذرای حمایت و استقبال می کنیم، اظهار داشت: برای شفافیت در اقتصاد ایران هر دستگاهی برای شناسایی اموال خود اقدام کند تا به شفافیت در اقتصاد کشور کمک شود در اقتصاد کشور هیچ دستگاه و بخشی از شفاف سازی مستثنی نیست.
 
وی تصریح کرد: در زمینه بازار بدهی پیشنهادهای شده است که به نفع دولت است و باید به تصمیم مشخصی تبدیل شود.
 
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه امروز شرایط اداره کشور سخت است و هرچه سریعتر این پروژه عملیاتی شود به نفع اقتصاد کشور است، گفت: بخشی از رکود فعلی اقتصاد ناشی از عدم اجرای تعهدات دولت است.
 
پورابراهیمی در پایان گفت: با تعیین تکلیف دارایی ها و اموال دولت می‌توان بخش زیادی از بودجه عمومی دولت را پوشش داد.
 



برچسب‌ها:پور ابراهیمی
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *