RSS
امروز سه شنبه ، ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

بزرگترین ریزش قیمت طلا رقم خورد

سقف برداشت از حساب بانکی کاهش یافت

تعطیلی آخر هفته، پنج شنبه باشد یا شنبه؟

عرضه سهام باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال ایران توسط کارگزاری بانک صنعت و معدن

همه‌چیز درباره مالیات بر ارزش افزوده ۱۴۰۳

رکوردشکنی جدید بیت‌کوین

چگونه سرمایه‌های اقتصاد ایران نابود شد؟

راه حل برقراری یارانه قطع شده؟

تورم فروردین ماه از تنور درآمد

خط فقر چقدر است؟

پرداخت ۱۴۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲

توضیحات بانک صادرات در خصوص خرید سهام پرسپولیس

ابقاء معافیت‌های مالیاتی بازار سرمایه

واگذاری پرسپولیس و استقلال پاک کردن صورت‌مسئله است

مصوبه ای که ۶۸ همت از منافع سهامداران خرد را به خطر می اندازد

رشد ثابت و آهسته اقتصاد جهانی ادامه پیدا می کند

سهام پرسپولیس و استقلال معامله شد

دلیل اصلی رشد نقدینگی

خزانه‌دار کل کشور:

ارزش دارایی‌های بلااستفاده دولت سر به فلک می‌زند

۱۱:۳ - ۱۳۹۶/۷/۳۰کد خبر: 220003
ایستانیوز:خزانه‌دار کل کشور با بیان اینکه دولت اموالی دارد که ارزش آنها چند هزار هزار میلیارد تومان برآورد شده است، گفت: در نظر داشته باشید که بسیاری از این اموال بلااستفاده مانده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، سید رحمت‌الله اکرمی در اولین همایش مولدسازی و مدیریت دارایی‌های دولت اظهار کرد: جا دارد در این همایش یادی کنم از وزیر اقتصاد پیشین علی طیب‌نیا که در ابتدای حضورش در وزارت اقتصاد اولین کار اساسی که انجام داد، تدوین ماموریت‌های راهبردی وزارت اقتصاد بود. به این ترتیب قبل از اینکه بحث سند راهبردی مطرح شود، چشم‌انداز را تدوین کرد و سپس بر مبنای آن پروژه‌هایی تعریف شد که مولدسازی و مدیریت دارایی‌های دولت یکی از آنها بود.
 
وی افزود: بسیاری از اموال دولت اکنون در حال شناسایی و ما پی برده‌ایم که از بسیاری از آنها به خوبی استفاده نشده است. در بعضی مواقع مشاهده می‌کنیم اموال و دارایی‌های بلوکه‌شده‌ای وجود دارند که استفاده نمی‌شوند و بعضی از جاها دولت با مشکل محدودیت روبروست. به این ترتیب ما نیاز داریم که به یک مدیریت یکپارچه در دارایی‌های دولت برسیم. امیدواریم با شناسایی بتوانیم به این مدیریت واحد برسیم.
 
خزانه‌دار کشور افزود: اگر به یک مدیریت واحد برسیم می‌توانیم از دارایی‌های موجود استفاده کنیم و منابع و دارایی‌هایی که بدون استفاده مانده را مورد استفاده قرار دهیم.
 
اکرمی همچنین گفت: خزانه‌داری کشور اکنون چند پروژه دارد که یکی از پروژه‌های آن شفاف‌سازی و هوشمندسازی عملیات مالی دولت است. دومین پروژه مدیریت دارایی‌های دولت است. پروژه دیگر هم مدیریت بدهی‌های دولت است. امیدواریم بتوانیم نظام جامعی را طراحی کنیم تا برای دستیابی به اهداف این پروژه‌ها اقدامات لازم صورت بگیرد.
 
به گزارش ایسنا ،وی با اشاره به اهمیت موضوع حسابداری تعهدی گفت: از ابتدای ایجاد خزانه تاکنون حسابداری ما نقدی بوده، ولی اکنون توانسته‌ایم به حسابداری تعهدی برسیم و در نظر داریم نظام نوین در خزانه‌داری کشور را پیش ببریم. چشم‌انداز و اهداف کلان پروژه عبارتند از نهادینه‌سازی و استقرار مدیریت جامع، متمرکز و یکپارچه دارایی‌های دولت، ایجاد مجموعه اطلاعات از اموال غیرمنقول و منقول دولت، تبیین تعداد، میزان، ارزش دارایی‌های دولت و لحاظ آن در تراز مالی دولت، شناسایی ساختمان‌ها و فضاهای اداری و شفافیت ظرفیت اموال دولتی و ارتقای بهره‌وری دارایی‌های دولت.
 
خزانه‌دار کشور همچنین بیان کرد که دارایی‌های دولت چه به معنی قوه مجریه باشد و چه دارایی‌های دولت به معنی اموال سه قوه باشد، باید دارایی‌ها احصا شده و ارزش‌گذاری شود.
 
اکرمی همچنین در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: اکنون اقداماتی در دستور کار است، اعم از اینکه الگوهای مولدسازی دارایی‌های دولت به عنوان ابزار تامین مالی از طریق اجاره، رهن و ... استخراج می‌شود. از بلااستفاده ماندن اموال و دارایی‌های دولت جلوگیری شده و از آنها به نحو احسن استفاده شود. ترازنامه مالی دولت تهیه شده و ارزش‌های دارایی‌های دولت شناسایی شود. در تمامی این اقدامات باید نظام نوین مدیریت مالی و خزانه‌داری کل کشور به جریان بیفتد.
 
وی در ادامه سخنانش با بیان اینکه باید در مدیریت تغییر و تحولات لازم صورت بگیرد، گفت: البته ما به لحاظ قانونی کم نداریم و باید از ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم.
 
خزانه‌دار کشور ادامه داد: اکنون ۳۵۰ هزار ملک دولتی شناسایی کرده و در سامانه سادا ثبت کرده‌اند. اعداد مربوط به اموال دولت عدد عجیب و غریبی دارد. در حالی این اموال ارزشی معادل چندین هزار هزار میلیارد تومان دارد که کل بودجه عمومی کشور ۳۴۶ هزار میلیارد تومان برآورد شده است. تصور کنید که به عنوان دولت یا حاکمیت اموالی داریم که رقمش سر به فلک می‌زند ولی از آنها استفاده نمی‌کنیم.
 
اکرمی تاکید کرد که اکنون نیز تدوین و تصویب یک لایحه داریم تا برای استفاده از اموال دولتی از آن بهره ببریم.
 
وی بیان کرد: البته طبق معمول هر کاری یکسری چالش دارد که باید با آن مواجه شویم. این چالش‌ها عبارتند از چالش پاسخگویی، فقدان مدیریت یکپارچه و ...
 
خزانه‌دار کشور در پایان گفت: به طور خلاصه می‌گویم که اکنون در پروژه خزانه‌داری مربوط به اموال و دارایی‌های دولت به دنبال آن هستیم که بررسی کنیم چقدر اموال داریم و این اموال چقدر می‌ارزد و چگونه می‌توانیم به صورت بهینه از آنها استفاده کنیم.
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *