RSS
امروز سه شنبه ، ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
آخرین اخبار

سیاست‌های انقباضی بانک مرکزی تولید را ضعیف کرد

رویداد عیدانه صنعت بیمه برگزار شد

سقف مهربانی در بانک ملی بلند است

سقف تراکنش خرید افزایش یافت؛ روزانه ۲۰۰ میلیون تومان

ثبت‌نام طرح ترافیک خبرنگاران تا ۱۵ اردیبهشت‌ماه تمدید شد

طلا وارد کانال جدید شد

نقش بازار سرمایه در تامین مالی تولید، ویژه است

نا اطمینانی ها، برنامه ریزی بنگاه های اقتصادی را سخت کرد

مصائب تعطیلی پنجشنبه‌ها

شرایط و نحوه دریافت وام بدون سود بانک سپه

ارز ۲۸۵۰۰تومانی پرداخت نشود، تورم افزایش می‌یابد

توسعه خدمات بیمه‌ای ملت در سال ۱۴۰۳

جلسه مهم فعالان بازار با رئیس سازمان بورس

تأمین مالی ۳۵۰ همتی با استفاده از ابزارهای نوین

پرداخت ما‌به‌التفاوت سود قطعی و علی‌الحساب بانک سامان

مالیات خودروهای لوکس اعلام شد

ذخایر خارجی بانک مرکزی رشد کرد

جزییات تعطیلی پنج‌شنبه‌ها؛ بانک‌ها هم تعطیل می‌شوند؟

ریزش بیت کوین ادامه دارد؟

رای پرونده رمز ارز جعلی «کینگ‌مانی» صادر شد

حقوق وزارت کار ۱۴۰۳ بالاخره چقدر است؟

“گروه مالی شهر” زیرمجموعه خود را راهی فرابورس می‌کند

پیش بینی بورس از نگاه ارزش دلاری

قیمت طلا دوباره گران شد

روش های استعلام اعتبار صاحب چک

تکامل بدافزارها با وجود تدابیر امنیتی شدید

۱۳:۱۰ - ۱۳۹۶/۷/۲۴کد خبر: ۲۱۹۶۴۸
ایستانیوز:کارشناسان امنیت سایبری اعلام کرده اند که حتی با وجود تدابیر امنیتی بسیار بالای سازمان های مختلف در جهان، بدافزارها آنقدر تکامل یافته شده اند که بتوانند اطلاعات مورد نظر خود را به سرقت ببرند.د.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز) به نقل از وب سایت آی تی پروپورتال، در حال حاضر  روزگاری که در آن افشا شدن اطلاعات محرمانه و خصوصی اشخاص حقیقی و حقوقی و همچنین سازمان‌های دولتی و خصوصی، یک اتفاق بسیار نادر بود و در صورت بروز ، همه از سهل انگاری و کم کاری مسئولان آن سازمان سخن می گفتند، دیگر به سر آمده است.
 
بنابر آخرین اظهارات متخصصان شبکه و کارشناسان امنیت سایبری و حفاظت اطلاعات در جهان، سازمان ها حتی در صورتیکه از تمامی اطلاعات خود محافظت و پشتیبانی کرده و بهترین تدابیر امنیتی را نیز برای آن اندیشیده باشند، باز هم در معرض سواستفاده و سرقت اطلاعاتشان قرار می گیرند چراکه هم اکنون بدافزار ها و باج افزارهای اینترنتی آنقدر پیشرفت و تکامل یافته‌اند که متخصصان امنیتی برای مقابله و پیشگیری از این مساله، از لحاظ سرعت به گرد پای آنها نیز نمی رسند.
 
بر اساس گزارش های منتشر شده، بد افزارها، باج ‌افزارها و حملات DDOS از جمله تهدیدهای امنیتی هستند که از سال ۲۰۱۶ کاربران فضای مجازی را در معرض خطر حملات سایبری قرار داده اند و موجب لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آنها شده است. طبق آمار، حملات سایبری در سال جاری میلادی ۲۰۱۷ به اوج خود رسیده است. سالانه شرکت ها و سازمان های دولتی و خصوصی بزرگی در سراسر جهان متحمل خسارات و آسیب های جبران ناپذیری می شوند که از جمله مهم ترین آنها می توان به حمله سایبری به شرکت اکوئیفاکس در آمریکا، سازمان بهداشت و سلامت در انگلستان، وزارت های دفاع و امور خارجه بسیاری از کشورها، شرکت حسابرسی دیلویت (Deloitte) در آمریکا اشاره کرد.
 
حملات سایبری در سال گذشته بوسیله باج افزار و بدافزار معروفی بنام واناکرای به (WannaCry) کشورها، سازمان ها و شرکت های بسیاری حمله کرد و خسارات جبران ناپذیری را برای آنها برجای گذاشت. حمله سایبری توسط بد افزار واناکرای به طور قطع یکی از مهلک ترین حملاتی است که در طول سال های اخیر صورت گرفته است.
 
باج افزار، بد افزاری است که به مجرمان اینترنتی این امکان را می‌دهد تا بتوانند از طریق کنترل از راه دور، رایانه شخص قربانی را قفل کنند به گونه ای که کاربر نتواند از سیستم خود استفاده کند، سپس یک پنجره روی رایانه شخص نمایان می شود و به او هشدار می دهد تا زمانی که هزینه ای پرداخته نشود، نمی تواند قفل فایل های رایانه اش را باز کرده و از آن استفاده کند.
 
مساله ای که همواره موجب نگرانی شرکت های بزرگ و دولت ها بوده، آن است که هکرها و مجرمان سایبری همیشه یک قدم از آنها جلوتر هستند و این امر، حفاظت از اطلاعات محرمانه و خصوصی آنها را به چالش می کشاند.
 
به گزارش ایسنا ،نکته حائز اهمیتی که در اینجا باید گفت آن است که سازمان ها و شرکت ها باید اقدام به ساخت یک سیستم امنیتی و حفاظتی چندلایه کنند و این بدان معناست که با بکارگیری متخصصان امنیتی زبده و همچنین با دانش به روز، از اطلاعات کاربران، مشتریان و همچنین خصوصی و محرمانه خود حفاظت کنند.
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *