RSS
امروز چهارشنبه ، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

بزرگترین ریزش قیمت طلا رقم خورد

سقف برداشت از حساب بانکی کاهش یافت

تعطیلی آخر هفته، پنج شنبه باشد یا شنبه؟

عرضه سهام باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال ایران توسط کارگزاری بانک صنعت و معدن

همه‌چیز درباره مالیات بر ارزش افزوده ۱۴۰۳

رکوردشکنی جدید بیت‌کوین

چگونه سرمایه‌های اقتصاد ایران نابود شد؟

راه حل برقراری یارانه قطع شده؟

تورم فروردین ماه از تنور درآمد

خط فقر چقدر است؟

پرداخت ۱۴۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲

توضیحات بانک صادرات در خصوص خرید سهام پرسپولیس

ابقاء معافیت‌های مالیاتی بازار سرمایه

واگذاری پرسپولیس و استقلال پاک کردن صورت‌مسئله است

مصوبه ای که ۶۸ همت از منافع سهامداران خرد را به خطر می اندازد

رشد ثابت و آهسته اقتصاد جهانی ادامه پیدا می کند

سهام پرسپولیس و استقلال معامله شد

دلیل اصلی رشد نقدینگی

برخی از شرکت های شستا به بورس ترکیه وارد می شوند

ورود تمام شرکت های شستا به بورس

۱۵:۲۷ - ۱۳۹۶/۶/۱۹کد خبر: 212378
ایستانیوز:۷۵ درصد واحدهای ما در بورس هستند و برنامه‌ریزی کردیم که شرکت‌های باقیمانده تا سال آینده وارد بورس خواهند شد و شرکت‌های غیر بورسی را نیز جهت شفافیت صورت‌های مالی به بورس می‌فرستیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، لطفی در خصوص سرمایه گذاری خارجی شرکت شستا اینگونه اعلام داشت که:با توجه به سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال دولت اگر فعالیت‌های خود را در قالب این شعار تنظیم کند بخشی از وعده‌های تبلیغاتی و انتظارات مردم که بزرگترین سرمایه اجتماعی است تامین می‌شود.
 
وی گفت: در چهار ماه گذشته توانستیم در تمام حوزه‌ها رشد داشته باشیم اما در بخش صنعت رشد قابل توجهی نداشته‌ایم و کماکان رکورد بر صنعت و ساختمان حاکم است و برای اینکه ما بتوانیم از این ظرفیت خوب استفاده کنیم نگاه ما باید به خارج از کشور باشد، توجه به صادرات و ایجاد ظرفیت‌های جدید لازمه تولید حداکثری توسط دستگاه‌ها است.
 
لطفی خاطرنشان ساخت: در دهه گذشته که ما درگیر تحریم بودیم از تجارت بین‌المللی و قوانین آن عقب ماندیم از طرف دیگر نتوانستیم صنایع خود را به روز کنیم. بایستی در این چهار سال دولت از طریق مساعدت شرایطی فراهم شود تا صنایع را به تکنولوژی روز مجهز کند و شرکت‌های دانش‌بنیان را تقویت کند تا در بازار بین‌المللی بتوانیم تولید رقابتی و اقتصاد رقابتی داشته باشیم.
 
ورود تمام شرکت های شستا به بورس
 
قائم مقام شستا در ادامه ابراز داشت: از طرف دیگر 75 درصد واحدهای ما در بورس هستند و برنامه‌ریزی کردیم که شرکت‌های باقیمانده تا سال آینده وارد بورس خواهند شد و شرکت‌های غیر بورسی را نیز جهت شفافیت صورت‌های مالی به بورس می‌فرستیم.
 
بورس ترکیه
 
وی ادامه داد: از طرف دیگر مذاکراتی با بورس ترکیه داشته‌ایم که برخی از سهام خود را آنجا عرضه کنیم که این اتفاق برای اولین بار است که در کشور رخ می‌دهد. در بحث سرمایه‌گذاری خارجی در آذربایجان یک واحد دارویی و در عراق یک واحد سیمانی در حال احداث است سه تفاهم‌نامه نیز با غنا امضا کردیم از طرف دیگر با تهاتر برخی منابع داخل کشور و معادن آفریقا می توانیم پرتفوی خودمان را افزایش دهیم.
 
انتظارات بخش خصوصی از دولت
 
این مقام مسئول تأکید کرد: یکی دیگر از انتظارات بخش خصوصی از دولت تثبیت نرخ ارز است دولت در چهار سال دور اول تلاش کرد ولی انجام نشد و اکنون نیز تعهد داده که ارز را تک‌نرخی خواهد کرد. دیگر مورد مشکلات بانکی است که یکی از موانع جدی در سر راه تجارت بین الملل است که امیدوارم با اهتمامی که دولت در دیپلماسی تجاری دارند این مشکل هم حل شود.
 
وی متذکر شد: از طرف دیگر قوانین زائد و دست و پاگیر باید حذف شود چرا که امروز یکی از موانع جدی اعتماد سرمایه‌گذاران خارجی در سرمایه‌گذاری مشکل قوانین دست و پاگیر دارند و عدم ثبات در قیمت‌گذاری است..
 
لطفی در خصوص سهم بازار سرمایه در تأمین مالی اشاره داشت: بازار سرمایه یکی از مهم‌ترین منابع مالی تامین صنعت است و من فکر می‌کنم در این حوزه افت و خیزهای زیادی داشتیم.
 
وی گفت: دولت یک صندوق حمایت از بورس ایجاد کرد که هنوز عملیاتی نشده است، عرضه تمام کالاها در بورس به تثبیت اقتصاد کشور کمک می‌کند، در چهار ماه امسال صادرات ما 24 درصد کاهش پیدا کرد. هنوز تمرکز بر سیاست توسعه صادرات کالای غیر نفتی به طور کامل صورت نگرفته است و برای تقویت این سیاست توسعه مشوق‌های صادراتی یک امر ضروری است. سال گذشته هزار میلیارد به این امر اختصاص دادند که 20 هزار میلیارد ریال آن بیشتر محقق نشد و برای امسال نیز 20 هزار میلیارد ریال تخصیص داده شده است.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *