RSS
امروز چهارشنبه ، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

فعلاً بازار سهام توان آغاز روند صعودی ندارد

روزگار سخت حقوق بگیران

این حساب ها تجاری محسوب می شود

یورو رکورد زد

پرویزیان از بانک پارسیان خداحافظی کرد/ جواد شکرخواه سرپرست شد

عرضه صکوک مرابحه ۲۰۰ میلیارد تومانی

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

پس از گذشت یک و نیم سال

کاهش مالیات بر ارزش افزوده طلا همچنان در مجلس مانده است

۱۵:۸ - ۱۳۹۶/۶/۶کد خبر: 209498
ایستانیوز:دبیر اتحادیه صادرکنندگان طلا و جواهر از ارسال پیشنهاد تغییر ارزش افزوده طلا و جواهر به کمیسیون اقتصادی مجلس خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،منصور نامداری زندی اظهار کرد: در دنیا رسم بر آن است که از تولید طلا و جواهر مالیات بر ارزش افزوده گرفته نمی‌شود و به ویژه در حوزه تولید یا استحصال طلا چنین هزینه‌هایی دریافت نمی‌شود.
 
وی در عین حال عنوان کرد: اکنون دریافت ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده از این بخش موجب می‌شود که نسبت به رقبای خارجی هزینه‌های ما به مراتب بالاتر برود. چرا که در اکثر کشورها طلای خام صفر یا نهایتا نیم درصد مالیات پرداخت می‌کند.
 
دبیر اتحادیه صادرکنندگان طلا و جواهر همچنین گفت: اکنون پیشنهاداتی به مجلس مطرح شده تا مالیات ارزش افزوده این صنف از ۹ درصد به سه درصد کاهش پیدا کند اما از بهمن ماه ۹۴ این موضوع در مجلس در دست بررسی قرار دارد.
 
نامداری ادامه داد: به هر صورت این روند برای طلافروشان زیاد است و در تعیین این مالیات باید دقت داشت که طلا جزو کالاهای سرمایه‌ای بوده و در دنیا به عنوان پول شناخته می‌شود اما اکنون با دریافت مالیات ۹ درصدی از این بخش هر روز همکاران ما بیکار می‌شوند و سرمایه‌های موجود از کشور خارج می‌شود.
 
وی همچنین اظهار کرد: اکنون با توجه به شرایطی که وجود دارد در بحث صادرات طلا و جواهر نیز وضعیت خوبی وجود نداشته و همکاران ما می‌ترسند به این عرصه ورود کنند. چرا که در گمرک استاندارد و سایر سازمان‌ها مشکلات بسیاری برای همکاران‌مان ایجاد می‌شود که حل این مشکلات نیاز به زمان بسیار دارد. این در حالی است که کشورهای دیگر به راحتی تمام در این عرصه فعالیت می کنند. البته ما نیز جلسات متعددی با گمرک، بانک مرکزی و استاندارد داشته‌ایم و امید داریم در دولت جدید برای رفع این مشکلات چاره‌اندیشی شود.
 
دبیر اتحادیه صادرکنندگان طلا و جواهر در ادامه صحبت‌های خود اشتغالزایی را درخواست جدی اصناف مختلف و کل مردم ایران از دولت دوازدهم دانست و گفت: لازم است در این زمینه برای بخش‌هایی که می تواند اشتغالزایی به همراه داشته باشند، تسهیلاتی در نظر گرفته شود تا با این شیوه بتوانیم از رکود اقتصادی و بیکاری رهایی پیدا کنیم.
 
نامداری با بیان اینکه در کشور ما بخش‌هایی مانند انرژی یا نیروی کار در قیاس با بساری کشورها از قیمت مناسب‌تری برخوردار است، اظهار کرد: اما باید توجه داشت که لازم است تعرفه‌های مالیاتی و گمرکی نیز حالت متعادل داشته باشد اما اکنون شرایط به گونه‌ای است که متاسفانه در این بخش‌ها چه در حوزه صادرات و چه در حوزه واردات دشواری‌های متعددی وجود دارد.
 
به گزارش ایسنا ،وی ادامه داد: می‌توان الگوی موفقیت در عرصه اقتصاد را از کشورهایی که در این حیطه به شکلی موفق عمل کرده‌اند، نمونه‌برداری کرد. اکنون بازارهای داخلی ما درگیر رکود بسیاری است و مالیات بر ارزش افزوده هم در این حوزه مشکلات بیشتری را به همراه آورده است.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *