RSS
امروز چهارشنبه ، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

بزرگترین ریزش قیمت طلا رقم خورد

سقف برداشت از حساب بانکی کاهش یافت

تعطیلی آخر هفته، پنج شنبه باشد یا شنبه؟

عرضه سهام باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال ایران توسط کارگزاری بانک صنعت و معدن

همه‌چیز درباره مالیات بر ارزش افزوده ۱۴۰۳

رکوردشکنی جدید بیت‌کوین

چگونه سرمایه‌های اقتصاد ایران نابود شد؟

راه حل برقراری یارانه قطع شده؟

تورم فروردین ماه از تنور درآمد

خط فقر چقدر است؟

پرداخت ۱۴۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲

توضیحات بانک صادرات در خصوص خرید سهام پرسپولیس

ابقاء معافیت‌های مالیاتی بازار سرمایه

واگذاری پرسپولیس و استقلال پاک کردن صورت‌مسئله است

مصوبه ای که ۶۸ همت از منافع سهامداران خرد را به خطر می اندازد

رشد ثابت و آهسته اقتصاد جهانی ادامه پیدا می کند

سهام پرسپولیس و استقلال معامله شد

دلیل اصلی رشد نقدینگی

برنامه‌های دولت در حوزه سیاست‌های پولی و بانکی

۱۰:۱۵ - ۱۳۹۶/۶/۵کد خبر: 209350
ایستانیوز:رئیس کل بانک مرکزی آرامش در بازار ارز،افزایش توان تسهیلات ‌دهی شبکه بانکی،پرداخت بدهی‌های دولت و اصلاح نظام بانکی را از جمله برنامه‌های دولت دوازدهم در حوزه سیاست‌های پولی و بانکی عنوان کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی طی یادداشتی در کانال تگرامی خود با اشاره به اقدامات انجام شده در دولت یازدهم در حوزه سیاست‌های پولی و بانکی، به برخی از برنامه‌های پیش روی دولت دوازدهم در این بخش اشاره کرد. متن کامل این یادداشت به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
دولت دوازدهم؛ 
تداوم همدلی همراه با تلاشی مضاعف
به بهانه هفته دولت و با گرامی داشت یاد و خاطره دولتمردان شهید، رجایی و باهنر
دفتر دولت یازدهم به پایان آمد و حکایت خدمت در دولت دوازدهم همچنان باقی است. نیم نگاهی به پشت سر و برخی مشکلات پشت سرگذاشته شده مایه دلگرمی و امید است و انجام کارهای بزرگ و ناتمام پیش رو، نیت الهی، روحیهای جهادی، تلاشی مضاعف و خستگی ناپذیر و بدون چشم داشت می طلبد.
رشد منفی اقتصادی، افزایش لجام گسیخته نرخ تورم، تلاطم در بازار ارز، افت قابل ملاحظه رشد سرمایه‌گذاری، تحریم های ناعادلانه بین المللی، وقفه در همکاریهای مالی جهانی و دهها معضل جدی دیگر، بخشی از مشکلات بجامانده از گذشته برای دولت تازه تاسیس یازدهم در سال 1392 بود. مشکلاتی که فضای ناامیدی نسبت به آینده را پیش روی اقتصاد کشور و مردم قرار داده بود. 
در ایامی چنین سخت و صعب، دولتمردان تدبیر و امید به پاس اعتماد مردم خوب ایران که با رأی خود مقدمات حضور دولتی مقتدر را فراهم آوردند از همان ابتدا برای آبادانی ایران سرافراز هم پیمان شده و هر آنچه را که در توان داشتند در طبق اخلاص گذاشتند و به فضل الهی توانستند با اتخاذ سیاست‌های اصولی و هماهنگ بر بخش قابل توجهی از مشکلات غلبه کرده و دستاوردهای درخور ملاحظه‌ای به دست آورند.
موفقیت دستگاه دیپلماسی در مذاکرات هسته‌ای، اصلاح انتظارات و بهبود چشم‌انداز بلندمدت اقتصادی کشور، دستیابی به نرخ پایدار تک رقمی تورم و رشد بی نظیر دو رقمی اقتصادی در جهان، رعایت انضباط مالی و تدبیر مصارف و مخارج دولت، هدایت نقدینگی سرگردان کشور و مهار نوسانات نرخ ارز، ثبات در بازار و برقراری آرامش در پهنه اقتصادی کشور، تعمیق نظارت به منظور انتظام بخشی و شفافیت در شبکه بانکی و ساماندهی موسسات فاقد مجوز، تامین مالی سالم اقتصاد و هدایت منابع به سمت فعالیتهای تولیدی، ثبات در بازارهای دارایی به منظور تقویت انگیزه‌های سرمایه‌گذاری مولد و ایجاد اشتغال پایدار، بخشی از این دستاوردها و موفقیت هاست که به فضل الهی و در سایه همدلی سازنده و حسن تدبیر دولتمردان کارآزموده و تقسیم کار در دستگاه‌های اجرایی به منظور طراحی و اقدام مناسب در راستای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در دولت یازدهم تحقق یافت.
بی تردید توفیقات حاصله در دولت یازدهم که مطالبه به حق و مورد انتظار مردم شریف ایران بود، آینده‌ای روشن را در افق امید ایشان تصویر کرد. این مهم در اعتماد و رأی قاطع آنها و نمایندگانشان در خانه ملت به دولت تدبیر و امید، تبلوری درخشان یافت و به تشکیل دولت دوازدهم منجر شد و طبیعی است که در این دولت که بیش از گذشته با مشکلات آشناست و به رهنمون رهبری معظم انقلاب، اقتصاد اولویت واقعی آن و اصلاح نظام بانکی، سرمایه گذاری، رشد نقدینگی و مسئله قاچاق از مهمات آن است، باید با روحیه خطرپذیری و شجاعت به طور هماهنگ تصمیم گیری و عمل کرد و علاوه بر حفظ دستاوردهای قبلی، به عنایت خداوند رحمان و با استفاده مؤثر از ظرفیت‌های رشد و توسعه قابل توجه کشور، اهدافی مانند اتکا به درآمدهای غیر نفتی، نوسازی و بازسازی صنایع، مردمی کردن اقتصاد، تحقق عدالت اجتماعی، تشویق سرمایه گذاری جدید داخلی و خارجی، تحول مالیاتی و در نهایت مبارزه با فقر و تحقق قول ریشه کنی آن در کشور را تاپایان این دولت دنبال کرده و به انجام و سرانجام رساند.
اکنون که به فضل الهی و با اعتماد مردم در ادامه راه گذشته و آغاز دوره‌ای دوباره قرار گرفته‌ایم، با اذعان به این مهم که تا رسیدن به قله‌های سرفرازی و توفیق راهی پر فراز و نشیب، خطیر و طولانی در پیش است، اطمینان دارم که به پشتوانه ملت شریف ایران و توان کارشناسی همکارانم در بانک مرکزی قادر خواهیم بود انتظاراتی مانند تشدید رعایت انضباط پولی و مالی،‌ پایداری ثبات و آرامش دربازار ارز، تقویت نظارت بر فعالیت های بازار پول در چارچوب اهداف رشد نقدینگی و تورم و افزایش توان تسهیلات ‌دهی شبکه بانکی کشور، پیگیری پرداخت بدهی‌های دولت به پیمانکاران، بانکها و بانک مرکزی، اصلاح نظام تامین مالی و متناسب ‌نمودن سهم ابزارها و بازارها در تامین نیازهای مالی اقتصاد، اصلاح نظام بانکی و ارتقای کارآیی آن، تداوم ساماندهی و حل و فصل کامل مشکلات ناشی از فعالیت بازار غیر متشکل پولی و در نهایت اجرای تام و تمام طرح‌ها و برنامه‌های مختلف تدوین شده برای تحرک و پویایی اقتصادی را جامه عمل بپوشانیم و با اهتمام بیش از پیش شأن و منزلت ایران و ایرانی را در فضای کسب و کار و شرایط اقتصادی شاهد باشیم. انشاالله.
 



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *