RSS
امروز پنج شنبه ، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

فعلاً بازار سهام توان آغاز روند صعودی ندارد

روزگار سخت حقوق بگیران

این حساب ها تجاری محسوب می شود

یورو رکورد زد

پرویزیان از بانک پارسیان خداحافظی کرد/ جواد شکرخواه سرپرست شد

عرضه صکوک مرابحه ۲۰۰ میلیارد تومانی

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

فرابورس پیگیر است:

کوتاه شدن فرآیند تبدیل سهامی خاص به عام در بازار SME

۹:۵۵ - ۱۳۹۶/۳/۲۸کد خبر: 200327
ایستانیوز:تبدیل شرکت های کوچک و متوسط سهامی خاص به سهامی عام و عرضه در بازار SMEهای فرابورس فرآیندی زمان بر است که به دنبال شناسایی راهکارهایی برای کوتاه کردن این فرآیند هستیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،سید مهدی علم‌الهدی معاون پذیرش و ناشران فرابورس، با بیان مطلب فوق درباره آخرین وضعیت پذیرش شرکت های کوچک و متوسط در فرابورس گفت: به دلیل طولانی بودن فرآیند ثبت شرکت سهامی خاص به سهامی عام در اداره کل ثبت، به دنبال شناسایی راهکارهایی برای کوتاه کردن این فرآیند هستیم.
 
وی با تأکید بر فرآیند طولانی انتقال از سهامی خاص به سهامی عام اظهار داشت: برای اینکه این فرآیند زمان بر کوتاهتر شود در حال بررسی پیشنهاداتی هستیم البته هنوز به جمع بندی نهایی در این خصوص نرسیدیم.
 
این مقام مسوول در ادامه افزود: هر کار جدیدی که شروع می شود جا افتادن و فراگیر شدن آن زمان بر است. به عنوان مثال وقتی خود فرابورس با پذیریش شرکت مرجان کار، راه افتاد تقریباً تا یکسال بعد از تأسیس فرابورس هیچ متقاضی نداشتیم اما امروز در وضعیتی به سر می بریم که از دیگران می خواهیم راجع به کارنامه فرابورس قضاوت کنند.
 
وی با بیان اینکه درباره بازار شرکت های کوچک و متوسط  انتظار پاسخ در کوتاه مدت وجود ندارد، خاطر نشان کرد: آشنا کردن شرکت ها با یک بازار جدید قطعاً کار آسان و راحتی نیست چون اساساً مخاطبین این بازار شرکت های بخش خصوصی و شرکت های کوچک و متوسط هستند.
 
به گفته علم الهدی شرکت های کوچک و متوسط برای جذب در بازار SMEها در ابتدا باید مجاب شوند تا با شناخت از بورس و دید باز و رغبت سراغ بازار سرمایه بیایند و خود شرکت ها نیز تلاش کنند تا به مرحله عرضه برسند.
 
معاون پذیرش و ناشران فرابورس با بیان اینکه اصلی ترین اقدام فرابورس برای جذب شرکت ها به این بازار ایجاد انگیزش در کارآفرین ها است، گفت: مهم ترین نکته برای شرکت های کوچک و متوسطی که می خواهند روی تابلو بیایند در لحظه صفر صورت می گیرد بنابراین نقطه آغازینی که انگیزه قوی و لازم برای مالک شرکت های کارآفرین، ایجاد می کند، اثرگذارترین زمان محسوب می شود.
 
وی در این باره توضیح داد: زمینه سازی برای ایجاد انگیزه کار بسیار دقیق و حساب شده ای است و به رغم مشارکت فرابورس، اداره های مرتبط در سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی و همچنین معاونت علمی و فنآوری با نتیجه لازم و خروجی نهایی فاصله داریم.
 
وی در بخش پایانی گفتگو با "سنا" با تأکید کرد: ورود در این عرصه  باید با دقت، حساب شده و از روی صبر و حوصله باشد. در همین راستا با همکاری سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی دوره های آموزشی برای شرکت های علاقه مند در محل فرابورس برگزار شده که نتایج آن قطعاً در نیمه دوم امسال یا سال بعد دیده می شود.
 
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *