RSS
امروز شنبه ، ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

یارانه دهک های چهارم تا نهم واریز شد

چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی تکذیب شد

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور تاکید کرد:

رشد ۱۴۰ درصدی سقف معافیت مالیاتی حقوق بیگران

۱۱:۵ - ۱۳۹۶/۲/۲۰کد خبر: 196954
ایستانیوز:رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه نظام مالیاتی در مسیر رفع تبعیض های مالیاتی قرار دارد، تاکید کرد: در دولت یازدهم سقف معافیت مالیاتی حقوق بگیران ۱۴۰ درصد رشد داشت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، «سیدکامل تقوی نژاد» گفت: نظام مالیاتی در تلاش است تا با اجرای سیاست ها و برنامه های جدید، تبعیض های مالیاتی را رفع و مسیر تحقق عدالت مالیاتی را هموار سازد.
وی با بیان اینکه تبعیض های مالیاتی از دیرباز جزو دغدغه های اصلی مودیان مالیاتی در پرداخت مالیات حقه بوده است، خاطرنشان کرد: افزایش معافیت پایه مالیاتی به صورت سالانه از جمله اقداماتی است که برای رفع تبعیض های موجود انجام می شود.
تقوی نژاد تصریح کرد: در سال 1392، حقوق بگیران ماهیانه 833 هزار تومان و سالیانه 10 میلیون تومان از معافیت مالیاتی بهره مند می شدند، در حالی که سقف معافیت مالیات حقوق بگیران از سال 1392 تا سال 1396 حدود 140 درصد رشد کرده است.
وی یادآور شد: حقوق بگیران امسال (1396) ماهیانه تا سقف 2 میلیون تومان و سالیانه تا سقف 24 میلیون تومان از معافیت مالیاتی بابت حقوق پرداختی بهره مند می شوند.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه در سال های اخیر، مالیات بر حقوق بخش دولتی و خصوصی یکسان شده است، گفت: این اقدام با هدف رفع تبعیض بین حقوق بگیران بخش دولتی و غیر دولتی و همچنین اجرای عدالت مالیاتی انجام شد.
وی یادآور شد که پیش از این، مالیات حقوق بگیران بخش خصوصی تفاوت زیادی با مالیات حقوق بگیران دولتی داشت.
 
** کاهش سقف نرخ مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی
تقوی نژاد تصریح کرد: همچنین با هدف رفع تبعیض مالیاتی در کشور، نرخ های مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی، ساده‏سازی و تعدیل و سقف آن از 35 درصد به حداکثر 25 درصد کاهش یافته و همچنین با کاهش تعداد طبقات و افزایش فاصله طبقات، نرخ های موثر اشخاص حقیقی به شدت کاهش پیدا کرده و با نرخ مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی 25 درصد یکسان شده است.
وی در خصوص معافیت پایه اشخاص حقیقی (صاحبان مشاغل) توضیح داد: اشخاص حقیقی می‌توانند سالانه از یک معافیت پایه استفاده کنند و هر سال در قانون بودجه مشخص می‌شود. بدیهی است اگر درآمد اشخاص حقیقی بیش از این میزان باشد مالیات آن طبق نرخ ماده 131 قانون محاسبه می‌شود.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه در اصلاحیه قانون مالیات‌های مستقیم، به منظور رعایت حقوق مودیان و ایجاد فضای رقابتی، نرخ‌های مالیاتی اشخاص حقیقی موضوع این ماده قانونی کاهش یافته است، اظهارداشت: در قانون قبلی این نرخ‌ها در پنج طبقه از 15درصد تا 35 درصد تقسیم بندی شده بود اما در اصلاحیه جدید، به سه طبقه از 15درصد تا 25درصد کاهش یافته‌است، بدین صورت که در طبقه اول، درآمد تا 50 میلیون تومان با نرخ 15درصد محاسبه می‌شود.
وی ادامه داد: در طبقه دوم درآمد تا 100 میلیون تومان نسبت به مازاد 50 میلیون تومان با نرخ 20 درصد و در طبقه سوم نیز نسبت به مازاد 100میلیون تومان درآمد به نرخ 25 درصد محاسبه می‌شود که این نرخ در قانون قبلی 35 درصد بود.
تقوی نژاد در ادامه به مشوق موضوع تبصره ماده 131 قانون مالیات های مستقیم اشاره کرد و گفت: بر اساس این تبصره به ازای هر 10درصد افزایش درآمد ابرازی مشمول مالیات نسبت به سال گذشته، یک واحد درصد و حداکثر تا پنج درصد از نرخ های مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی کسر می‌شود.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه برخورداری از تمام این معافیت‌ها منوط به ارائه اظهارنامه مالیاتی و پرداخت به‌موقع مالیات است، خاطرنشان‌کرد: اگر فردی در موعد مقرر اظهارنامه مالیاتی خود را ارائه نکند، ضمن اینکه نمی‌تواند از معافیت‌ها و تسهیلاتی که در قانون پیش‌بینی شده استفاده کند، به هر میزان درآمدی که کسب می‌کند مالیات تعلق می گیرد و مشمول جرائم ارائه نکردن اظهارنامه و تاخیر در پرداخت مالیات هم می شوند.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *