RSS
امروز شنبه ، ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

یارانه دهک های چهارم تا نهم واریز شد

چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی تکذیب شد

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

سود پرداختی خودروسازان تعیین تکلیف شد

نتایج جلسه جدید بانکداران

۱۵:۴۲ - ۱۳۹۵/۱۲/۷کد خبر: 189671
ایستانیوز:دبیرکل کانون بانک‌های خصوصی و موسسات اعتباری با اشاره به جلسه امروز صبح مدیران عامل بانک‌ها، از تعیین تکلیف نرخ سودهای پرداختی از سوی خودروسازان و سایر سازمان‌های غیربانکی خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،محمدرضا جمشیدی درباره جلسه صبح امروز مدیران عامل بانک‌ها به ایبِنا گفت: یکی از مباحثی که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت، تفاوت نرخ‌های سود پرداختی از سوی خودروسازان با نرخ مصوب بانک مرکزی برای بانک‌ها است.
دبیرکل کانون بانک‌های خصوصی و موسسات اعتباری افزود: برای بانک ها از سوی شورای پول و اعتبار نرخ سود مصوبی تعیین شده، همچنین از سوی دولت و هم خود آنها تعهداتی ایجاد شده است که اجرای آن‌ها نیازمند برنامه ریزی و وجود منابع مالی است، در حالی که بانک ها به یک باره با نرخ بالای پیش فروش خودرو و خروج منابع مالی سپرده گذاران مواجه می‌شوند.
وی افزود: خروج منایع بانک در حالی است که بخش زیادی از منابع آن‌ها به دلیل وجود معوقات تسهیلات گیرندگان قفل شده است و امکان اجرای تعهدات وجود ندارد.
به گفته‌ جمشیدی اینگونه اقدامات برای دولت و قوه قضاییه تبعاتی خواهد داشت، زیرا اگر تحویل خودروهای پیش فروش شده و انجام تعهداتشان با مشکل مواجه شود،‌ نتایج بدی خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه بانک‌ها با نرخ مصوب شورای پول و اعتبار نمی توانند به تعهدات خود عمل کنند، گفت: مقرر شد تا با کسب نظر تمام مدیران عامل بانک‌های دولتی و خصوصی، کارگروهی مرکب از مدیران عامل، نظرات خود را در قالب پیشنهاد در اختیار رئیس کل بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار درباره نرخ سود خودروهای پیش فروشی قرار دهند تا تعدیل و بازنگری در این نرخ‌ها صورت گیرد.
جمشیدی درباره این جلسه گفت: همچنین در لایحه بودجه سال ۹۶ که در حال بررسی در مجلس شورای اسلامی است، تکالیفی برای بانک‌ها در نظر گرفته شده که مورد اعتراض سیستم بانکی کشور است. برهمین اساس کارگروهی در این زمینه تشکیل شده تا حاصل نظر این کارگروه به مجلس ارائه و اعمال تغییرات در بودجه ۹۶ انجام شود.
وی افزود: همچنین در برنامه ششم توسعه نیز تکالیفی برای بانک‌ها در نظر گرفته شده و باز هم انتقادهایی در این باره از سوی بانک‌ها مطرح و مقرر شد، به دلیل اینکه این برنامه از مجلس خارج شده و در دست بررسی شورای نگهبان است، این تغییرات در بازنگری مجدد شورای نگهبان مورد بررسی و اعمال واقع شود.
لازم به ذکر است که بانک مرکزی بر اساس قانون پولی و بانکی کشور این اختیار را دارد که مانع از فعالیت‌های بانکی از سودی نهادهای غیربانکی شود.
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *