RSS
امروز جمعه ، ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
آخرین اخبار

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

۵ شرط اجرای حاکمیت شرکتی در بازار سرمایه

نقش بازار سرمایه در تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»

سیاست‌های انقباضی بانک مرکزی تولید را ضعیف کرد

رویداد عیدانه صنعت بیمه برگزار شد

سقف مهربانی در بانک ملی بلند است

سقف تراکنش خرید افزایش یافت؛ روزانه ۲۰۰ میلیون تومان

ثبت‌نام طرح ترافیک خبرنگاران تا ۱۵ اردیبهشت‌ماه تمدید شد

طلا وارد کانال جدید شد

نقش بازار سرمایه در تامین مالی تولید، ویژه است

الزام مالیاتی به تمام دستگاه های دولتی

۱۶:۳۱ - ۱۳۹۵/۱۲/۱کد خبر: 189115
ایستانیوز:معاون مالیات‌های مستقیم سازمان امور مالیاتی کشور از الزام تمامی دستگاه‌های دولتی و موسسات وابسته به دولت به ارایه اطلاعات به سازمان امور مالیاتی کشور در راستای اجرای قانون مالیاتی خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی (ایستانیوز) به نقل از رسانه مالیاتی ایران، نادر جنتی، معاون مالیات‌های مستقیم سازمان امور مالیاتی کشور از الزام کلیه دستگاه های دولتی و موسسات وابسته به دولت به ارایه اطلاعات به سازمان امور مالیاتی کشور در راستای آیین نامه اجرایی موضوع تبصره 5 ماده 169 مکرر قانون مالیات‌های مستقیم خبر داد.
وی با اعلام خبر تصویب آئین نامه اجرایی موضوع تبصره 5 ماده 169 مکرر قانون مالیاتهای مستقیم توسط وزیر امور اقتصادی و دارایی و وزیر دادگستری، خاطر نشان کرد: براساس این آئین‏‌نامه، کلیه وزارتخانه­‌ها، شرکت­های دولتی، موسسات دولتی، شهرداری­ها،  موسسات وابسته به دولت و شهرداری­ها، موسسات و نهادهای عمومی غیردولتی، نهادهای انقلاب اسلامی، بیمه مرکزی و سایر شرکت­های بیمه، بانک مرکزی، بانک­ها و موسسات مالی و اعتباری، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و سایر اشخاص حقوقی اعم از دولتی و غیردولتی که اطلاعات مورد نیاز پایگاه اطلاعات سازمان امور مالیاتی را در اختیار دارند و یا به نحوی موجبات تحصیل درآمد و دارایی برای اشخاص را فراهم می­ آورند و نیز کلیه اشخاص و مراجعی که در جریان عملیات مربوط به مالکیت، نگهداری، انتقالات، خدمات بیمه ­ای و معاملات دارایی­ها، اموال و املاک و همچنین نقل و انتقال آنها می باشند، موظف اند اقلام اطلاعاتی را طبق بسته های اطلاعاتی، از طریق بسترهای تعیین شده، با رعایت مفاد آئین نامه مذکور در اختیار پایگاه اطلاعات سازمان قرار دهند. 
 
وی افزود: کلیه نهادهای بازار متشکل پولی و بازار غیرمتشکل پولی و نیز کلیه نهادهای مالی بازار سرمایه در چارچوب قوانین و مقررات مربوطه از مصادیق این آئین نامه هستند. 
 
معاون مالیات های مستقیم سازمان امور مالیاتی کشور در مورد چگونگی بسته های اطلاعاتی نیز تصریح کرد: این بسته­ های اطلاعاتی شامل اطلاعات هویتی، معاملاتی، مالی، پولی، اعتباری، سرمایه ای، دارایی‌ها، اموال و املاک و همچنین نقل و انتقال آنها است. 
 
وی اظهار داشت: حدآستانه (حداقل رقم اطلاعات) متناسب با بسته‏‌های اطلاعاتی مربوط، به شرح جدول ذیل ماده 8 آیین نامه مزبور اعلام ­شده است. 
 
جنتی با اشاره به ماده 10 آیین نامه فوق خاطرنشان کرد: در صورتی که به دلیل در اختیار قرار ندادن اطلاعات توسط اشخاص دارنده اطلاعات حسب مقررات این آیین نامه، خسارت یا زیانی به دولت وارد شود، متخلف یا متخلفان علاوه بر مجازات های مقرر در قانون، مسئول جبران خسارت وارده به دولت خواهند بود. 

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:مالیات
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *