RSS
امروز شنبه ، ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

یارانه دهک های چهارم تا نهم واریز شد

چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی تکذیب شد

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

فرمول جدید حذف یارانه!

۱۳:۰ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۵کد خبر: 188553
ایستانیوز:رئیس دیوان محاسبات کشور گفت: دولت برای شناسایی پردرآمدها دستورالعملی تنظیم و معیارهای نیابتی و جایگزین درآمد مشخص کرده است که براساس آن فرمولی به نام وُسع خانوار بدست آورده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، عادل آذر درخصوص ملاک دولت برای شناسایی پردرآمدها و حذف یارانه نقدی آن‌ها براساس قانون هدفمندی یارانه‌ها گفت: در قانون آمده است که خانوارهای پردرآمد باید از فهرست دریافت یارانه حذف شوند. معیاری که برای شناسایی افراد پردرآمد وجود دارد، دهک بندی درآمدی است که شامل 25 میلیون خانوار ایرانی می‌شود و مشخص می‌شود که به عنوان مثال بالاترین یا پائین‌ترین دهک درآمدی از چه رقمی آغاز و به چه رقمی ختم می‌شود.
آذر در ادامه خاطرنشان کرد: واقعیت این است که نظام فعلی ثبت اطلاعات اقتصادی کشور اجازه چنین دهک بندی را نمی‌دهد و امکان آن وجود ندارد.
رئیس دیوان محاسبات تصریح کرد: با قاطعیت و براساس اطلاع می‌گویم که برای شناسایی درآمد افراد براساس آمار، معمولا تنها شناسایی 4.6 درصد از پردرآمدها و 12.5 درصد از کم درآمدها دقیق است و اطلاعات آن وجود دارد؛ اما درباره حدفاصل این دو دهک، اطلاعاتی وجود ندارد؛ چراکه متاسفانه در کشور ما گردش اطلاعات اقتصادی ازجمله دارایی و ثروت افراد یا جایی ثبت نمی‌شود و اگر ثبت شود ناقص است.
وی افزود: اینکه فردی چقدر ملک دارد، مشخص نیست و ما این اطلاعات را نداریم، چراکه سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از سال 92 به بعد اقدام به ثبت اطلاعات افراد کرده است و بیشتر مبادله‌ها به دلیل اینکه توافقی، قولنامه‌ای و به نام اعضای خانواده صاحب ملک صورت گرفته، مشخص نیست.
 
حذف 3 میلیون و 325 هزار نفر از یارانه بگیران
آذر  تصریح کرد: آمار 4.6 درصدی که می‌توان از پردرآمدها شناسایی کرد، همان 3 میلیون و 325 هزار نفری هستند که تاکنون از دریافت یارانه حذف شده‌اند.
وی خاطرنشان کرد: دولت برای شناسایی پردرآمدها دستورالعملی تنظیم و معیارهای نیابتی و جایگزین درآمد مشخص کرده است که براساس آن فرمولی به نام وُسع خانوار بدست آورده است که به جای درآمد، محاسبه می‌شود.
به نوشته خانه ملت،رئیس دیوان محاسبات افزود: در فرمول وُسع خانوار، توان اقتصادی خانوارها از نظر ملاک‌هایی همچون مدل و قیمت خودرو، تعداد تسهیلات بانکی دریافتی، نوع فعالیت صنفی افراد، دارابودن کارت بازرگانی و... سرپرست درنظر گرفته می‌شود، البته درخصوص تراکنش و گردش حساب بانکی افراد دولت به هیچ وجه اجازه ورود نداده است و این‌ها یک معیارهای جایگزین درآمد اصلی و واقعی افراد است که بر مبنای آن یارانه افراد حذف می‌شود، هرچند که در این میان معمولا خطاهایی نیز وجود دارد.
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *