RSS
امروز پنج شنبه ، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

فعلاً بازار سهام توان آغاز روند صعودی ندارد

روزگار سخت حقوق بگیران

این حساب ها تجاری محسوب می شود

یورو رکورد زد

پرویزیان از بانک پارسیان خداحافظی کرد/ جواد شکرخواه سرپرست شد

عرضه صکوک مرابحه ۲۰۰ میلیارد تومانی

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

در سومین کنفرانس هلدینگ و گروه شرکت‌ها؛

هلدینگ های برتر بازار سرمایه معرفی شدند

۱۶:۳۳ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۴کد خبر: 188496
ایستانیوز:سومین کنفرانس بین‌المللی هلدینگ و گروه شرکت‌ها و دومین جشنواره ملی هلدینگ‌های برتر و شرکت‌های پیشرو، روز گذشته در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی (ایستانیوز)، در این کنفرانس ۲۱ شرکت به‌عنوان شرکت‌های برتر با عناوین هلدینگ پیشرو، اهتمام به هلدینگ و شرکت‌های کارآمد اقتصادی، معرفی و از آنها تقدیر به عمل آمد. 
محمدرضا فیاض معاون توسعه مدیریت، منابع و امور استان ها در وزارت صنعت، معدن و تجارت در مراسم آغاز به کار سومین کنفرانس بین‌المللی هلدینگ و گروه شرکت‌ها ، گفت: براساس آمارهای موجود حدود 25 درصد ارزش بازار سرمایه مربوط به هلدینگ هاست که با احتساب شرکت های زیر مجموعه این رقم به 30 درصد می رسد به این معنی که 70 درصد از جامعه اقتصادی از این مزیت برای گام برداشتن در مسیر توسعه محروم هستند.
 
وی افزود: کاهش خطرپذیری و ریسک از مزایای هلدینگ هاست، امکان استفاده از این مشخصه در داخل گروه، مشارکت در توانمندی ها، وسیله نجات در مشکلات مالی و افزایش توان رقابتی است .
 
این مقام مسئول گفت: در شرکت های کوچک مالک در همه امور دخالت دارد، اما در هلدینگ تفکیک جدی بین مالکیت و مدیریت فراهم شده و این رمز سلامت، طول عمر و اقتدار آنهاست.
 
فیاض افزود: هلدینگ ها در سرمایه گذاری نقش بسزایی در دنیا برعهده گرفته اند و به این ترتیب در اقتصاد ملی منشا اثر می شوند و سرمایه گذاری به یک دوره خاص محدود نمی شود .
 
وی گفت: دولت و مجلس در قالب ششمین برنامه توسعه کشور به فعالیت شرکت های هلدینگ توجه ویژه ای کرده اند و باید این بخش به جایگاه واقعی خود در اقتصاد کشور برسد .
 
فعالیت بیش از 3 میلیون بنگاه خرد 
 
همچنین علی یزدانی مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی در این مراسم گفت: اکنون 953 شهرک و ناحیه صنعتی در کشور دایر شده که در آنها در مجموع 88 هزار بنگاه صنعتی در 31 استان کشور فعالیت دارند و مجوز صنعتی و پروانه بهره برداری دارند.وی کمبود نقدینگی بسان دیگر بنگاه های اقتصادی، مشکل دریافت تسهیلات از سیستم بانکی، حاضر نشدن در بازار سرمایه، کم یا بی توجهی به تحقیق و پژوهش، نرخ بالای تسهیلات برای تامین نقدینگی، دسترسی نداشتن به وثیقه مازاد بر طرح، پراکندگی جغرافیایی، نداشتن قدرت چانه زنی در بازار را از مشکلات بنگاه های کوچک ومتوسط ارزیابی کرد.
 
یزدانی گفت: جمهوری اسلامی پس از توافق 1+5 حداقل با 17 کشور صنعتی در آسیا و اروپا تفاهمنامه امضا کرد و براساس توافق با کره جنوبی مرکز مبادله فناوری که خدمات رایگان برای بنگاه های کوچک و متوسط ارایه می دهد، دایر شده است.
 
یزدانی گفت: براساس برنامه ششم توسعه قرار است 30 درصد از در آمد حاصل از مالیات بر ارزش افزوده، به بنگاه های کوچک و متوسط که اغلب در شهرک های صنعتی مستقر شده اند، اختصاص یابد و همچنین در سال های این برنامه 40 درصد از تسهیلات بانکی به بخش صنعت ومعدن اختصاص خواهد یافت و 10 درصد از تسهیلات ارزی صندوق توسعه ملی نیز در اختیار این بنگاه ها قرار خواهد گرفت .
 
تأکید بر شاخص های کیفی در کنار شاخص های کمی 
 
محمد مهدی مومن زاده، دبیر سومین کنفرانس بین المللی هلدینگ و گروه شرکت ها نیز در خصوص فرایند ارزیابی شرکت ها گفت برای ارزیابی هلدینگ‌ها یک مبانی نظری تدوین و سعی کردیم ایرادها و چالش‌هایی که در سایر مبانی نظری برای ارزیابی این شرکت‌ها وجود دارد را برطرف کنیم، امسال در کنار شاخص‌های کمی چند شاخص کیفی هم درنظر گرفتیم.
 
وی افزود: به عنوان مثال، ورود به بازارهای بین‌المللی، مدیریت استراتژیک، پیاده‌سازی سازوکارهای حاکمیت شرکتی، مسئولیت‌پذیری اجتماعی در بنگاه‌ها و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در هلدینگ‌ها از جمله این موارد بود. در کنار هلدینگ های پیشرو، مجموعه هایی که اهتمام به گروه شدن و هلدینگ شدن داشتند و فعالیت های خوبی در این زمینه انجام داده اند هم در بخش اهتمام به هلدینگ مورد تقدیر قرار گرفتند. از سوی دیگر برخی از شرکت ها و سازمان ها برای فعالیت بهتر هلدینگ ها بستر مناسبی را ایجاد نموده اند و برای توسعه فعالیت آن ها تلاش کرده اند از این شرکت ها هم به عنوان شرکت کارآمد اقتصادی تقدیر شد.
 
مومن زاده گفت: از بین شرکت های فعال در بازار سرمایه شرکت سرمایه گذاری غدیر به دلیل جذب سرمایه و تلاش برای ورود به بازارهای بین المللی، شرکت سرمایه گذاری خوارزمی به دلیل اجرای مدیریت استراتژیک در گروه، جاری سازی استراتژی در بنگاه و ارتقاء گزارشگری مالی، شرکت سرمایه گذاری توکافولاد به دلیل پیاده سازی سازوکارهای حاکمیت شرکتی و همچنین شرکت سرمایه گذاری مسکن به عنوان هلدینگ های پیشرو مورد تقدیر قرار گرفتند. شرکت زرین معدن آسیا در بخش اهتمام به هلدینگ مورد تقدیر قرار گرفت و از شرکت بورس اوراق بهادار تهران نیز به دلیل موفقیت در پذیرش و تأمین مالی هلدینگ ها و گروه شرکت ها و تلاش در جهت توسعه فعالیت هلدینگ ها و گروه شرکت ها در بازار سرمایه به عنوان شرکت کارآمد اقتصادی تقدیر شد.
 
بنابراین گزارش، این همایش با حضور اساتید برجسته از کشورهای لهستان، ترکیه و جمهوری اسلامی ایران و مقاماتی از دولت و مجلس شورای اسلامی روز 23 بهمن 95 در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد.
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *