RSS
امروز سه شنبه ، ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

بزرگترین ریزش قیمت طلا رقم خورد

سقف برداشت از حساب بانکی کاهش یافت

تعطیلی آخر هفته، پنج شنبه باشد یا شنبه؟

عرضه سهام باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال ایران توسط کارگزاری بانک صنعت و معدن

همه‌چیز درباره مالیات بر ارزش افزوده ۱۴۰۳

رکوردشکنی جدید بیت‌کوین

چگونه سرمایه‌های اقتصاد ایران نابود شد؟

راه حل برقراری یارانه قطع شده؟

تورم فروردین ماه از تنور درآمد

خط فقر چقدر است؟

پرداخت ۱۴۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲

توضیحات بانک صادرات در خصوص خرید سهام پرسپولیس

ابقاء معافیت‌های مالیاتی بازار سرمایه

واگذاری پرسپولیس و استقلال پاک کردن صورت‌مسئله است

مصوبه ای که ۶۸ همت از منافع سهامداران خرد را به خطر می اندازد

رشد ثابت و آهسته اقتصاد جهانی ادامه پیدا می کند

سهام پرسپولیس و استقلال معامله شد

دلیل اصلی رشد نقدینگی

تقدیر معاون اول رئیس جمهور از نظام بانکی

۱۲:۳۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۸کد خبر: 185678
ایستانیوز:معاون اول رئیس جمهوری گفت: اقدام نظام بانکی در طرح حمایت از واحدهای تولیدی کوچک و متوسط، مثبت و ارزشمند است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی (ایستانیوز)،اسحاق جهانگیری صبح امروز و در جلسه ارزیابی و بررسی عملکرد بانک مرکزی در زمینه‌ طرح ‌های اقتصاد مقاومتی که در محل این بانک و با حضور رئیس کل، اعضای هیات عامل و معاونین بانک مرکزی برگزار شد، این مطلب را بیان کرد.
وی ضمن قدردانی از اقدامات و تلاش های بانک مرکزی در زمینه «اقتصاد مقاومتی» گفت: این جلسه در ادامه سلسله جلسات پیگیری پروژه های اقتصاد مقاومتی است و ارتباطی به بحث ارز ندارد؛ اگرچه موضوع سیاست های ارزی هم مهم است.
ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی نیز در این جلسه تاکید کرد که مهم ترین موضوع در اقتصاد مقاومتی، اصل استقلال بانک مرکزی و استقلال نهاد سیاستگذار پولی است.
در این جلسه، مسائل مربوط به فعالیت های بانک مرکزی در خصوص پیاده سازی اقتصاد مقاومتی و عملی کردن فرمایشات مقام معظم رهبری در این زمینه بررسی شد.
پیش از سخنرانی معاون اول رئیس جمهوری، رئیس کل بانک مرکزی، پیمان قربانی معاون اقتصادی، فرشاد حیدری معاون نظارتی، علی کرمانشاه معاون فناوری های نوین و غلامعلی کامیاب معاون ارزی بانک مرکزی گزارش هایی را درباره حوزه کاری خود ارائه کردند.
با عنایت به ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، دستور اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی ازجانب رئیس جمهوری اسلامی ایران صادر شده و لازم است اقدامات بایسته برای جلب مشارکت گسترده همه نهادها و آحاد جامعه در فعالیت های اقتصادی برای دستیابی به رشد پویا و تحقق اهداف سند چشم‌‌انداز بیست‌‌ساله ساماندهی شود.
بانک مرکزی نیز در این جهت باید تدابیر پولی، اعتباری و ارزی متناسب با این سیاست‌ها را تهیه و در دستور کار شورای پول و اعتبار قرار دهد.
هیئت وزیران در جلسه ۲۹ شهریور سال گذشته در اجرای سیاست ‌های ابلاغی مقام معظم رهبری راجع به اقتصاد مقاومتی و به استناد اصل صد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی را به منظور بررسی، تصویب و راهبری برنامه های اقتصاد مقاومتی و نظارت بر عملیات اجرایی آنها، تشکیل داد.
ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور و با عضویت وزرای امور اقتصادی و دارایی، نفت، نیرو، کشور، جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، صنعت، معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، معاون امور مجلس رئیس‌جمهور، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور، مشاور اقتصادی رئیس‌جمهور و رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی و سه نفر اقتصاددان به انتخاب رئیس ستاد تشکیل شد.
رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، بهمن سال گذشته نیز در نشست شورای مدیران ارشد بانک مرکزی با محوریت «اقتصاد مقاومتی» شرکت کرد.
جهانگیری، طی هفته های اخیر در نشست بررسی و ارزیابی عملکرد وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه اقتصاد مقاومتی، در این دو وزارت خانه حضور یافته است.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *