RSS
امروز شنبه ، ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

بانک ملی ایران باید به یک سوپرمارکت خدمات مالی تبدیل شود

بازار سرمایه با چالش مالیاتی در لایحه بودجه مواجه شده است؟

غول بدهی جهان را می‌بلعد؟

خروج بافت را از بن‌بست اشتغال

ساخت ۱۴۰ هزار و ۴۴۲ واحد مسکونی با تسهیلات بانک مسکن

بازدید مدیرعامل بانک توسعه صادرات از شرکت صادر‌کننده نمونه کشوری

مولدسازی مبهم سرخابی‌ها

نرخ سود بین‌بانکی صعودی شد

روش دریافت وام ۲۰۰ میلیونی میعاد بانک سینا

سقوط طبقه پردرآمد به متوسط و متوسط به فقیر

بیمه تعاون مبنای تحول در صنعت بیمه

دلیل افزایش عجیب قیمت طلا مشخص شد

بیمه آتش سوزی را با تخفیف ۴۵ درصدی از بیمه ملت بخرید

افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی از ماه آینده اعمال می‌شود

مشکل تعطیلی پنجشنبه‌

روز سرنوشت‌ساز بیت کوین

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

یارانه دهک های چهارم تا نهم واریز شد

چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی تکذیب شد

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

ادامه شرایط رکود در بورس تهران و افت ۷۰۱ واحدی شاخص

حاکمیت فضای ابهام و انتظار در بازار سرمایه

۱۱:۱۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۷کد خبر: 185605
ایستانیوز:بورس اوراق بهادار تهران در هفته گذشته شرایط رکود را سپری کرد، این بازار حجم معاملات چشمگیری را شاهد نبود و تنها جو روانی، تلاطم های را در آن ایجاد کرده است. شاخص کل در این شرایط نسبت به ۵ روز کاری گذشته ۷۰۱ واحد افت نشان می‌دهد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی (ایستانیوز)، بورس تهران در این روزها شرایط رکودی را تجربه می‌کند این شرایط می‌تواند ناشی از فضای ابهام و انتظار در بازار سرمایه و فعالان آن باشد به عنوان مثال شرایط آینده نرخ ارز و صحبت هایی که دوباره درباره تک نرخی شدن آن شنیده می‌شود می‌تواند به این فضای ابهام تا حدودی دامن بزند. البته در روزهای گذشته پایین آمدن قیمت دلار از کانال ۴۰۰۰ هزار تومانی باعث شد شرایط ناشی از این پارامتر، کمتر از روزهای سابق بر جو روانی حاکم، دامن بزند.
 
از طرفی شرایط نامشخص نمادهایی که مدت هاست بسته هستند و وضعیت صورت‌های مالی شرکت‌های آن‌ها یکی دیگر از عوامل انتظار است، فعالان بازار سرمایه علاقه مندند بدانند صورت های مالی آن شرکت های بورسی از جمله بانکی‌ها پس از تنظیمشان با استفاده از استاندارد IFRS به چه میزان سود یا زیان شناسایی کرده و آن نمادها در چه قیمتی بازگشایی خواهند شد.
 
در این مقطع زمانی اخبارهای مثبت از نمادهای بانکی بیش از هر چیز می تواند شرایط را برای بازگشایی آن‌ها مهیا کند، مثلا دولت می‌تواند با فراهم کردن شرایطی برای بازپرداخت بدهی بانک‌ها، جو روانی منفی به وجود آمده برای این نمادها را تا حدودی تلطیف کند. البته صحبت‌هایی شنیده شده که به زودی صورت‌های مالی دو یا سه بانک برای گزارشگری و درج در کدال آماده است و در پی آن نمادهای آن بانک های خاص هم بازگشایی می‌شوند.
 
در پنج روز کاری گذشته شاخص کل بازده نقدی و قیمتی بورس اوراق بهادار تهران با ۷۰۱ واحد افت، از تراز ۷۹ هزار و ۶۹۱ واحدی به رقم ۷۸ هزار و ۹۹۰ واحدی رسید و شاخص آزاد شناور با بیش از ۱۰۰۰ واحد کاهش رقم ۸۶ هزار و ۷۱۱ واحدی را تجربه کرد.
 
همچنین شاخص بازار اول که در ۸ دی ماه ۱۳۹۵ در تراز ۵۶ هزار و ۶۹۷ واحدی قرار داشت با ۶۶۸ واحد افت به عدد ۵۶ هزار و ۲۹ واحدی رسید و شاخص بازار دوم از عدد ۱۶۸ هزار و ۸۶۳ به عدد ۱۶۸ هزار و ۳۲۹ واحدی رسید و در نتیجه ۵۳۴ واحد افت کرد.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *